Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi geldi tesekkur ederim soktayim ya ama korkmamak icin kendimi kandiriyorum yok oyle bisi yok die die

Ay herkes bana da anlatın demiş yaşanılanlardan çok bana da atın yazıları var yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okudukça köy konuları anlatıldıkça benim de aklıma gelmeye başladı .
Ananemin anlattığına göre genç kızlığın da bu olay makedonya da geçiyor , hanımı ölen bir adam ikinci kez evleniyor , evlendiği dönem evin bacasından içine dışkı ile pisletilmiş tabaklar atılmaya başlıyor artık nasıl bir baca ise ,tavana vurmalar gelen kadını korkutmalar, en son anlıyorlar ki ilk eşi yapıyormuş, gümüş düğmelerle adam vuruyor kadını ,bir daha gelmiyor,gümüş düğmenin gizemi nedir bilmiyorum , ne tür bir varlıktı onu da anlayamadım .

Bu olaydan bağımsız dedemin de bizzat yaşadığını idda ettiği bir hikaye bana gerçekten bu tür olayların köyler de daha çok yaşandığını gösteriyor.

Son düzenleme:
koylerde insan cok az evler az, issiz sesiz yerler acaba bu yuzden mi,,, yada kucuk yerler oldugu icin bi olay hemen duyuluyor...5 milyon nufuslu sehirde uc harfli görsem kimin umrunda olacak

Son düzenleme:
temmuzsoğuğu ürpertici başına gelen için daha kötü,benim
yengemde epilepsi hastası sürekli kriz geçirir ve farklı olur o an
anlattıkları yaptıkları çok enteresandır,ama sağlıklıyken hiç sormadım oda anlatmadı.

eşim küçükken 5.6yaşlarındayken köye gitmişler annesiyle babaannesin ,
dedesinin mezarıda yakın,gece pencerenin önünde babaannesinin seslendiğini duymuşlar:18: annesi kulaklarını kapatmış oda hep anlatır..

koylerde insan cok az evler az, issiz sesiz yerler acaba bu yuzden mi,,, yada kucuk yerler oldugu icin bi olay hemen duyuluyor...5 milyon nufuslu sehirde ben surda uc harfli görsem kimin umrunda olacak

Ben cinlere inanırım üç harfli demekten de hoşlanmıyorum zira bu isim de süre var anılmasında sakınca olsa süre ismi olarak verilmezdi.
Eskiden tarlalar ekilmeye başlanmadan okunurlarmış bereketli olsun diye .
Dedem arkadaşlarıyla sabah ava gitmek için anlaşmış,sabah uyanıyor arkadaşı çağırıyor çıkıyor dedem yola.
Yolda giderken bakıyor ki arkadaşları çok hızlı dedem de hızlanıyor dedem yetişemiyor bir türlü bu kısım eksik ben de ama dedem atın terlediğini görüyor atlar bu varlıkların yanın da terlermiş dedem bunu anladığı an kendini tarlaya atıyor ,bir ses duyuyor ki dua et anladın yoksa sana yapacağımı bilirdim gibilerinden .
Artık ne kadar doğruu ne kadar yalan bilemiyorum

Son düzenleme:
Başka yok mu ilginç hikayeler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve bir hikaye daha anonim ama bu , iki elti sabahları tarlaya giderlermiş bir gece uyandırıyor eltisi bunu hadi gidiyoruz diye , kalkıp çıkıyor yola çağıran kişiyle,yolda neden nasıl farkediyor ki ay tepe de gece gece ne tarlası diye anlıyor tabi , evde bir şey unuttum deyip geri dönüyor eve girer girmez besmele ile evde ki herkesin suratına zeytinyağı sürüp yatıyor.
Biraz sonra çağıran kişi geri dönüp evde ki bütün yüzleri elliyor yokluyor tanıyamıyor çağırdığı kişiyi,çıkıp gidiyor.
Derler ki zeytinyağı sürüldüğün de anlamazmış kim olduğunu,işte bu hikaye beni çook etkiler :18::18::18::18::18:

Ne diyorsunnn tırstımm gene
Gece okumayacagim diyorum yine okuyorum yaa

Bazı hikayeleri insanin akli almıyor gerçek mi bu diye kaliyosun bende bi tane anlatırdım da çok mu korkunç olur bilemiyrm

koylerde insan cok az evler az, issiz sesiz yerler acaba bu yuzden mi,,, yada kucuk yerler oldugu icin bi olay hemen duyuluyor...5 milyon nufuslu sehirde uc harfli görsem kimin umrunda olacak

Geçen Mustafa Karataş Hoca da benzer birşey söyledi. O tarz varlıklar sessiz ıssız yerlerde olurlar. Öyle bilmem kaç bin kişi arasında bulunmazlar demişti. Rahatlamıştım. :26:

Ne diyorsunnn tırstımm gene
Gece okumayacagim diyorum yine okuyorum yaa

İşin aslı doğruluğuna inanmıyorum , ama etkilenmiyorum desem yalan söylemiş olurum .
Az önce kendi anlattığımı okuyup korktum ben iyi mi

Aklıma komik bir anim geldi kızlar ilk yasadigimda çok korkmuştum simdi çok guluyorum. Bizim evin girişinde önce salon vardır salonun solunda benim odam ve yatak odası var, karşıda kapı ve kapının arkasında küçük hol, holun sağında tuvalet solunda mutfak karşıda da banyo vardir. banyoya girince direk karşında ayna var dolayısıyle arkada ne var ne yok görünüyor arkadaki kapı açık olunca salonda görünüyor. neyse bi gece uykudan uyandım tuvalete gittim çıktım banyoya geçtim elimi yikiycam. önce aynaya baktım yüzüme sonra kafami egdim muslukta ekimi yikiyorum, sonra kafami bi kaldırdım aynada bembeyaz kiyafetli saçı başı dağılmış ağzı içe çökmüş korkunç bi kadın o an onu gormemle arkama dönmem bir oldu kalbim nasıl atiyo öyle bir korktum ki titriyorum meğer annem de tuvalete kalkmış holde dikiliyo kendine gelememis bir de takma dislerini cikarmis ama tipini anlatamam size öyle bir korkunçtu ki onun yüzünden olecektim oracikta simdi komik geliyor ama o an yaşadığım korkuyu anlatamam :)

Ben bekarken ablam çalışıyordu işten gelmesine yakın attım üstüme bembeyaz çarşafı yüzümü de unladım gözümün çevresini simsiyah boyadım ağzımı da, en üst katta oturuyoruz çıktım tepe de bekliyorum garibim geldi kapıya vuruyor indim merdivenlerden sesleniyorum arkasınndan sessizce ablaaaaaaaa onun surat ifadesini görmek yüreğine indirecektim kızın ne hainmişim bende

gümüş ...
wuuuu vampirmiş hatun :18:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…