Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayyy kalp krizi geçirir insan allah korusun ben annemi o halde gündüz görsem korkmazdim da gece vakti herkes uyuyo banyodayim aynaya baktım musluğa baktım tekrar aynaya baktım iki uç saniyede sen nerden geldin sessizce be kadın gecelikleri de beyaz delirmedigime sukrediyorum :) varsa ilginç anın anlat bakiyim uyku tutmadı beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Du anlatıyım hadi ben de hikaye çok
Annemle ile teyzem çocuklar teyzem annemden büyük gece kondu da oturuyorlar ve tuvalet evin dışın da , ikisinin de tuvaleti geliyor , çıkıyorlar dışarı ama çocuk işte tuvaleti kullanmak yerine bahçeye orta yere yapıyorlar teyzem işini görüyor annem yaparken teyzemin demesine göre siyah plates topu kadar bir şey üstlerine geliyor teyzem annemi yakasından tuttuğu gibi kapıya yakınlarmış , eve atıyorlar kendilerini , üç kere kapıya vurmuş neyse artık o baya gür bir sesle ananem uyanmış oda şahit olmuş .Ya çocuktular köpeği başka bir cisime benzettiler ya da biri bahçeye çöp torbası attı ne bileyim yani ne olabilir :44:
Dikkat ettim anlattığım hikayelerin teması birbirlerine benziyor ya bizi korkutmak için uyduruyorlardı , yada eskiden gerçekten bu tür olaylar oluyordu.

İşin aslı doğruluğuna inanmıyorum , ama etkilenmiyorum desem yalan söylemiş olurum .
Az önce kendi anlattığımı okuyup korktum ben iyi mi

Bu sana canım - Korkuyon madem niye anlatıyon

Buda bana - Korkuyom madem niye okuyom

Bu sana canım - Korkuyon madem niye anlatıyon

Buda bana - Korkuyom madem niye okuyom

Hiç yani dimi

Ben bu tür şeylerden anlık ürküyorum benim asıl korkum daha olma olasılığı yüksek , asıl hırsızdan korkarım ben ,Allahım yaşatmasın düşmanıma , dostuma.

Son düzenleme:

Çok fenasın ben kesin tık diye giderdim
Kocamla koridorda karşılaşınca bile Korkuyom yaa. Adam gelirken ben geliyorum diye bağırıyor :)

Dediğim gibi bazı olaylara insan anlam veremiyor gerçekten olmuş mu olmamış mi diye bazıları sanki gerçek dışı gibi, köylerde gecen olaylar da hep benziyo evet bu şehir efsaneleri gibi biri duymuş öbürüne değiştirerek anlatmış sanki, futbol olayına dondu hanı her derbi sonrası su taraftarlar küçük bi çocuğu bicaklamis caniler falan derler ya o hesap :) ben annenemdden çok dedikodu dinlerdim ama köyde gecen bu tip hikayeler anlattı mi hatirlamiyrm aklıma gelirse yazarim

Ya valla bana yaptılar bir kere arkadaşım da kalırken şoka girdim resmen gerçek olmadığını biliyorum ama iç sesim ya gerçekse diyor , bidaha da yapmadım öyle şaka

Uykum geldi gidemiyorum yatağa kocamı bekliyorum uykusu gelsin diye

Uykum geldi gidemiyorum yatağa kocamı bekliyorum uykusu gelsin diye

Bende ışık açık oturuyorum uykum da gelmedi bu gece bi turlu :)

İlla ki vardır aklına gelince yazarsın , çok ufaktım ya beş ya altı hastayım ateşim çıkmış sanırım halüsinasyon görüyorum ama o an anlamıyorum tabi vitrin de kavanozun için de küçük sigara içen goblin görüyorum ama o kadar gerçek ki altınlar var çağırıyor o hasta halimle kalkıyorum yaklaşıyorum kayboluyor , yerime gidiyorum aynı şeyler tekrar , insan aklı türlü oyun oynayabiliyor, o an şu an ki gibi gerçekti benim için aha buda aynısı

Son düzenleme:
Bi de şöyle bi hikaye var. Kuzenlerim ve teyzem anlatıyor hepsinden tek tek dinledim. Bi gece teyzem su içmeye kalkmış mutfağa gitmiş. Küçük kiizi çıkmış odadan koridorun sonuna doğru yürümüş teyzem de sanmış ki tuvalete gidiyor, nerde sonra dış kapının sesini duymuş kız dışarı çıkıyor hemen büyük kızını uyandırmış koş koş mehtap gece gece evden çıktı yakalayalim nereye gidiyor bu saatte diye, ablası da çıkmış dışarı kız bakmış sokağın sonuna doğru gidiyor bi hızla, kostur kostur zor yakalamış teyzemde arkalarından bakıyor korkudan napcagini şaşırmış, benim büyük kuzen bakmış ki kardeşi hala uyuyo, sarsmış uyandırmış almış eve girmişler. Küçük kız ertesi gün demiş ki ben bakkala gidiyodum sakiz almaya. Hepsinden dinledim kuzenim hala bakkala gittiğini saniyo ama gece olmuş iki uç ne bakkalı dinleyince çok urpermistim

ayyy nerden girdim ben şimdi buraya ya...hem tırsıyom hem merak edip okuyom bırakamadım.banyoya gircektim şimdi kara kara düşünüyom napsam die

Bende küçükken kapının önünden gecen ışıklar falan görürdüm duvarda yansımalar hareketli şeyler falan ışıksız uyuyamazdim, çocuk akli iste çok korkardim simdi aydınlık karanlık farketmiyor :)

ayyy nerden girdim ben şimdi buraya ya...hem tırsıyom hem merak edip okuyom bırakamadım.banyoya gircektim şimdi kara kara düşünüyom napsam die

Gir ya nolcak ben hep gece banyo yaparım korksam bile :) bi de çok ayna var bizim banyoda

Oyyy çok korkunç ,bir gece ben açtım gözlerimi salon da oturuyorum koltukta tek başıma nasıl geldiğimi bile bilmiyorum çok korkmuştum hatta ranzaya bağlamıştım bi kaç gün kendimi

Hiç bişi olmaz besmele çek gir .

Son düzenleme:
Bi keresinde noldu kuzenimin gorumcesinin bekarlığa veda partisi vardı evde, neyse gittik eglendik falan gece 2olmus kuzenimin kocası geldi aldı bizi eve gidiyrz, kuzenime dedim ko yarin sevgilimle buluscam çok terliyim gidince banyo yapcam. Neyse gittik bunlar yattı ben banyoya girdim. Aklımdan bir an ya elektrikler kesilirse ben naparim diye geçti ama sürekli kafamda dolaniyo. Neyse Açtım suyu şu dusun borusu hafiften delinmis su fiskirtiyo neyse ben yikaniyorum su sen ampule ampule fiskir nereye cevirsem zarar islaniyo ayna mayna neyse tam sacim sampuanlu o su ampulü patlattı her yer karanlık hobaaaa sacimo nasıl yikadim kıyafetlerimi nasıl topladım nasıl çıktım hatirlamiyrm bi saniyede oldu resmen yarim saat kalbim GÜM GÜM atmıştı :)

Gir ya nolcak ben hep gece banyo yaparım korksam bile :) bi de çok ayna var bizim banyoda

valla bilemedim gireyim bari çok fena yağlandı saçlarım.ya bide buna benzer olayları çok yasadım ben.korkmamda bundan puff (

ay çok güldüm ya , zorla çağırmışsın resmen .

ayyy napsam ya ama girecem uyuyamam yoksa keşke kk ya girmeden yapsaymışım.burayıda bırakamıyom ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…