- 19 Ocak 2012
- 232
- 85
- 73
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Gece gece bunları özellikle şu uzun uzun ve kesik kesik yazan arkadaşın yazdığını okumak normal değil okuyamadım zaten. Kalkıp sabah namazını kılıcam siz de öyle yapım. Karabasan gelince de tek çare içinden okumaya başlamak okumaya başladığın an kurtuluyorsun. Ayrıca Kur'an-ı Kerim'lerin ilgili olan çok okuyan kimselere büyü kolay kolay işlemez malum mahluklar musalar olmazmış iyi düşünün arkadaşlar. İnancımızı kuvvetlendirmek dileğiyle .... İyi geceler
İstiyorum bendeee :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) gerçekten korkutmak istemedim ama böyle bir başlığı takip edip birde yazılanları normal bulmamak anormal bence. Bu arada allah kabul etsin namazınızı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu basligin ilk sayfalariyla son sayfalari farklilasti. Hos tahmin ediyordum bu hali alacagini, gitgide kayiyor boyle konular. Bir de 4. sayfadaki admin uyarisina dikkat cekmek isterim.
Daha once bir konu cin gibi konularla korkutucu bir hal aldigindan kapatildigini ben de hatirlar gibiyim.
Ben de okuyorum (korkarak) ama yine de bence cin vb. konulardan cikmak iyi olur konunun gelecegi acisindan.
Birde kayınpederim öldüğü için bizim düğün tarihimiz belli değildi.
15 sene önce ölen dedem bugüne kadar eüyama girmemişti.rüyama girdî aileden hiçkimseyle konuşmayıp benim düğün tarihimi söyledi...ve biz o tarihi düşünmediğimiz halde şartlar nedeniyle o tarihte evlendik...
Aynı fikirdeyim başlarda yaaa ne güzel hikayeler bunlar diyordum çünkü hep mucizevi güzel şeyler anlatılıyordu şimdi OKUYAMIYORUM resmen :44:
vay canına bee...başka taşınan insanlar da farketmiş...film gibi....:18::18::18:Ben bu topice bayıldımmbenimde başımdan geçen İlginç olaylardan biri arkadaşımın fal bakmasıyla ilgili. Bir gün işyerinde kahve içtikten sonra kapadım arkadaşım fal baksın diye ve falımda çıkan önce bi hastalık haberi ve ardından ölüm haberi alacağım söyledi o günün akşamı annem aradı deden çok hastaymış Yarın sabah ziyaretine gidelim dedi dedem başka şehirde yaşıyordu tmm gideriz dedim anneme o sabaha karşı telefon sesiyle uyandım arayan yine annem deden vefat etmiş dedi ve cenazesine gittik canım dedemin. Fal bskan arkadaşıma yuh dedim bu kadarda olmaz akşamı hastalık sabahı ölüm haberini aldım :/
Birde eşimin üni yıllarında bsşından geçen bi olay var her anlattığında tüylerim diken diken olur sivasta okuyordu ev arkadaşlarıyla yeni başka bi eve taşınıyorlar ve taşındıklarının bi kaç gece sonrası geceleri uyurken çalışma odalarından yere düşen uçuşan kağıt dosya sesleri duyuyorlar ve odaya gittiklerinde öyle bişey yok tabi ve hepsi ayrı ayrı duyuyorlar bunu ve birbirlerine taa 1 ay sonra fln söylüyolar sonra o evden taşınmaya karar veriyolar ve eşim odasındaki halıyı kaldırdığında yerde "bu evde çok acayip şeyler oluyor." Diye bir yazı görüyor ve ilk taşınma telaşıyla farketmemişler onlardan önceki kiracılar yazmış sanırım.
Şimdilik bu kadar Aklıma geldikçe anlatırım ben daha :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gece gece bunları özellikle şu uzun uzun ve kesik kesik yazan arkadaşın yazdığını okumak normal değil okuyamadım zaten. Kalkıp sabah namazını kılıcam siz de öyle yapım. Karabasan gelince de tek çare içinden okumaya başlamak okumaya başladığın an kurtuluyorsun. Ayrıca Kur'an-ı Kerim'lerin ilgili olan çok okuyan kimselere büyü kolay kolay işlemez malum mahluklar musalar olmazmış iyi düşünün arkadaşlar. İnancımızı kuvvetlendirmek dileğiyle .... İyi geceler
Ben bu sefer trajikomik bir olay anlatacağım. Eşim 10 yaşlarında falanken gece ise gidermis sabahın beşinde de elinde bastona benzeyen bir sopayla 1 metre karın arasından 3 kilometre yürüyüp eve gidermis. Üstünde de hep beyaz gömleği varmış. Babası çok cektirmis calistirmis neyse. Sabah namazında hep aynı yoldan kurt seslerinin içinden geçermis ve bir kadinin evinin önünden yürürmus. Kadın da her sabah eşimin geçtiği saatte dışarı çıkar kapısının önünü supururmus. Bir gün dilden dile bi hikayeler dolanmis. Eşimin arkadaşı eşime demiş ki ya x teyzenin evinin önünden beyaz Gömlekli zayıf elinde bastonu olan biri geciyormus, x teyze de 'bu Hızır a.s her sabah namaz vaktinde kapımın önünden geçiyor ben de o yüzden her sabah o geçince kapımı temizliyorum ' demiş. .Hahahahahajsh eşim bir kahkaha bir kahkaha atmış. Oğlum o geçen benim lan demiş, kurtlar saldirirsa kendimi korumak için elimde sopayla gidiyorum demiş Hahahahahajsh
Bu da esime gore cok komik ama x teyzeye gore enteresan ruhani bir olay işte.
:) gerçekten korkutmak istemedim ama böyle bir başlığı takip edip birde yazılanları normal bulmamak anormal bence. Bu arada allah kabul etsin namazınızı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim cümlemizin... ben kendi adıma yazdım sahur vakti hem korkup hem okuduğum için normal değil yaptığım diye düşündüm. Ama merak ve bazen korkacağımızı bilsek bile o anı yaşama isteği işte. Korku filmi izlemeyi de severim ama üç harfliler ile ilgili izlemem onlar söz konusu olunca korkuyorum varlıklarına inanıyorum çünkü. Paranormal aktivite biraz bu konuyu kapsasa da, şeytan, vampir vs konulu filmler bana komik gelir mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?