Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece gece bunları özellikle şu uzun uzun ve kesik kesik yazan arkadaşın yazdığını okumak normal değil okuyamadım zaten. Kalkıp sabah namazını kılıcam siz de öyle yapım. Karabasan gelince de tek çare içinden okumaya başlamak okumaya başladığın an kurtuluyorsun. Ayrıca Kur'an-ı Kerim'lerin ilgili olan çok okuyan kimselere büyü kolay kolay işlemez malum mahluklar musalar olmazmış iyi düşünün arkadaşlar. İnancımızı kuvvetlendirmek dileğiyle .... İyi geceler

:) gerçekten korkutmak istemedim ama böyle bir başlığı takip edip birde yazılanları normal bulmamak anormal bence. Bu arada allah kabul etsin namazınızı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizim başımızdan ne mucievi ne doğaüstü olaylar geçmiyor
aman geçmesin korkarım zaten.
hikayeler ürkütücü :18:
korkuyorum ama hep okuyorum,sabahı zor ediyorum
geçen yılda böyle bi topik vardı onuda takip ediyordum,ama kapanmıştı
neyseki hikayeleri sonra unutuyorum.

Son düzenleme:

Bu basligin ilk sayfalariyla son sayfalari farklilasti. Hos tahmin ediyordum bu hali alacagini, gitgide kayiyor boyle konular. Bir de 4. sayfadaki admin uyarisina dikkat cekmek isterim.
Daha once bir konu cin gibi konularla korkutucu bir hal aldigindan kapatildigini ben de hatirlar gibiyim.
Ben de okuyorum (korkarak) ama yine de bence cin vb. konulardan cikmak iyi olur konunun gelecegi acisindan.

Aynı fikirdeyim başlarda yaaa ne güzel hikayeler bunlar diyordum çünkü hep mucizevi güzel şeyler anlatılıyordu şimdi OKUYAMIYORUM resmen :44:

Ben fallara inanan bir insan hiçbir zaman olmadım.

Ancak, bizim yazlık komşumuz vardı,nişanlım yanıma ziyaretr gelmişti. Öylesine kahve içmiştik hadî bakayım falına dedi.
Eşimin ozaman nerde çalışacağı belli değildi, 2 3 yerden teklif gelmişti ama hiçbirini istemiyordu.işte komşu teyze dedi ki 3 saat içerisinde sana bir teklif gelicek çok güZel olucak dedi ve hiç beklemediği biryerden teklif geldi ve orda çalışmaya başladı.bîrde kötü birşey görüyorum dedi eşimin ısrar etmesi üzerine kadın söyledi,sizin evden bir tabut çıkacak dedi.eşimin çok hasta yaşlı bir annanesi vardı odur dedik yok dedi kadın baska biri,ozaman kîmse hasta değildi...eşim döner dönmez babası hastalandı,araştırılmaya başlandı...siroz olduğu ortaya çıktı ve 2ay îçersinde vefat etti...
O teyze tövbe etti bir daha fal bakmıyor,bizde kimseye baktırmıyoruz...

Birde kayınpederim öldüğü için bizim düğün tarihimiz belli değildi.
15 sene önce ölen dedem bugüne kadar eüyama girmemişti.rüyama girdî aileden hiçkimseyle konuşmayıp benim düğün tarihimi söyledi...ve biz o tarihi düşünmediğimiz halde şartlar nedeniyle o tarihte evlendik...

çok ilginç:)
Böyle şeyler yaşamayı o kadar çok istiyorum ki nedensiz ama öyle hehe

Aynı fikirdeyim başlarda yaaa ne güzel hikayeler bunlar diyordum çünkü hep mucizevi güzel şeyler anlatılıyordu şimdi OKUYAMIYORUM resmen :44:

Evet ben de oyle diyordum..
Korkutucu kismina pek gecilmiyordu.
Uyari dikkate alinarak devam edilir umarim

Ben de yazayim hemen :) ben de ilk sayfalar daki arkadaşlar gibi hayirli birşeyler yasamayi çok isterdim Benimki lüzumsuz biraz. 4 sene önce falan bi arkadasimin arkadasi vardi. Onun anne annesinin evine gitmişler bayramda. Evi bana hic tarif eden olmadi. Bi gün rüyamda ben de o eve gitmisim. Evin içini arkadasima tarif ettim ayni tarif ettiğim gibi cikti. Yine o zamanlar sevmedigimz bi ark vardi. Onu Rüyam da ara sira diger arkadaşım gile gittiğini görürdüm. Gerçekten de o gördüğüm günlerde arkadasima gitmiş oluyordu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ben bu topice bayıldımm benimde başımdan geçen İlginç olaylardan biri arkadaşımın fal bakmasıyla ilgili. Bir gün işyerinde kahve içtikten sonra kapadım arkadaşım fal baksın diye ve falımda çıkan önce bi hastalık haberi ve ardından ölüm haberi alacağım söyledi o günün akşamı annem aradı deden çok hastaymış Yarın sabah ziyaretine gidelim dedi dedem başka şehirde yaşıyordu tmm gideriz dedim anneme o sabaha karşı telefon sesiyle uyandım arayan yine annem deden vefat etmiş dedi ve cenazesine gittik canım dedemin. Fal bskan arkadaşıma yuh dedim bu kadarda olmaz akşamı hastalık sabahı ölüm haberini aldım :/

Birde eşimin üni yıllarında bsşından geçen bi olay var her anlattığında tüylerim diken diken olur sivasta okuyordu ev arkadaşlarıyla yeni başka bi eve taşınıyorlar ve taşındıklarının bi kaç gece sonrası geceleri uyurken çalışma odalarından yere düşen uçuşan kağıt dosya sesleri duyuyorlar ve odaya gittiklerinde öyle bişey yok tabi ve hepsi ayrı ayrı duyuyorlar bunu ve birbirlerine taa 1 ay sonra fln söylüyolar sonra o evden taşınmaya karar veriyolar ve eşim odasındaki halıyı kaldırdığında yerde "bu evde çok acayip şeyler oluyor." Diye bir yazı görüyor ve ilk taşınma telaşıyla farketmemişler onlardan önceki kiracılar yazmış sanırım.

Şimdilik bu kadar Aklıma geldikçe anlatırım ben daha :)))

vay canına bee...başka taşınan insanlar da farketmiş...film gibi....:18::18::18:

benim başımdan hiç böyle ilginç olay geçmedi çok isterdim ama nasipsizim işte....

ortaokulodayken beden eğitimi dersinde bahçeye çıktık....ama hoca serbest bırakırdı bazen bizde bahçede veya sınıfta otururduk kızlarla...o zamanlar ruh çağırma viya tahtası fırtınası esiyodu okulda...tüm sınıf bahçede voleybol oynarken sınıftan bi kaç zeki kız siz evden fincan getirin bide kağıda evet-hayır işte harfler yazın güya viya tahtası...ey ruh geldiysen evette git...bunlar baya kaptırmışlar...

bende çok susadım fruko gazoz alacam sınıfa çıktım çantamdan para alıp kantine gidecem...sınıfı boş sanıyodum...pat diye kapıyı açıp koşuşturarak sırama gideyim gafletinde bulundum ama bir çığlık bir figan ....ne olduğunu anlamadım ödüm koptu çığlık çığlığa kızlar yerinden fırlayıp dışarı koridora kaçtılar...bende ne olduğunu anlamadım mal gibi bakıyorum tahtaya yapışmış halde...koridorda nöbetçi öğretmen varmış adam geldi neler oluyo diye ....ama
ne olduğunu ben bilmiyorum ki hocam böyle diyim...

sonra olay din kültürü hocasına intikal etti...bi daha böyle şeyler yapmayın diye derslerde öğüt filan vermişti...hala aklıma geldik çe gülerim...ama olan bana oldu...kızlardan çok gelen ruhtan çok ben korkmuştum...

Ben karabasana inanmıyorum, bi yazı okumuştum Çinlilerde de karabasan olayı varmış onlar üstlerine basan şeyin cekikgozlu kısa boylu korkunç birşey olduğunu soyluyolarnis, bizde de karabasani gördüm diyen insanlar oluyor onlar çekik gözlü demiyor ama. Tamamen bilinç altı meselesi bence, insan uykuda kirlenir bazen yavaş yavaş uyansa da o hal devam eder özellikle sırtüstü yatinca, çok yemek yiyip yatinca da bu ağırlık yapar insana, insan da bunu karabasan olarak nitelendiriyor bence. Cunku ben de bazen uykumdan uyanırken hareket edemiyorum bir ağırlık oluyor sanki üstümde sonra hic panik yapmıyorum ve okumuyorum da sakince gozumu kapatıp aciyorum sonra hareket edebiliyrm. Öyle durumlarda hic üstümde karabasan var ve okuyim gider diye düşünmedim. Tek yaptığım sakince beklemek saniyeler içinde geçiyor zaten

Birazda çıkan fallarimdan bahsedeyim. Bizim sınıfta adi B ile başlayan bir arkadaşa fal bakiyrm sene başında, sevdiği çocukla kavusacaklarmi diye sormuştu, dedi ki bir sürü falciya gittim hepsi yakında sana dönecek kurban bayramında bulusacaksiniz ve çok mutlu olacaksiniz hatta siz onunla evleceksiniz demiş. Neyse bi de ben bakiyim dedim. Dedim ki hayır sana donmiycek kurban bayramında böyle bi buluşma yok hatta şehir dışı yolculuğun var ve senin o yolculuğa çıkman lazim zaten istemeden de gitmek zorunda kalacaksin, siz bu çocukla evlenmiceksiniz sen şehir dışından geldikten sonra hayatin degisicek, bi sevgilin olucak uzun boylu alnı geniş iri yapılı ve bu daha önce hic tanımadığını biri, ve zengin biriyle evleneceksin. Benle dalga geçti ben o çocuğu seviyrm ayrıca daha önce hic tanımadığımız biriyle çıkmam nasıl isinicam hemen sacmalama öyle bi ihtimal hile yok dedi. Neyse kız bayramda sinopa gitti. Ve sevdiği çocuk ne aramış ne sormuş görüşmemişlerdir hic. Neyse falın buraya kadar çıktı ama diğerlerinin olacağını sanmiyrm dedi. Çok değil iki hafta kadar sonra arkadaşı sayesinde bi çocukla tanıştı. Bir hafta whatsappdan konuştular ve hoslandilar birbirlerinden. Çocuk bir de zenginmis babasının fabrikası mi ne varmış. Ayni tarif ettiğim gibi uzun boylu geniş linki iri yapılı. Neyse bir haftanın sonunda görüştüler sevgili oldular çok hoslandilar birbirlerinden. Kız bana inanamadi nasıl bildin diye. Ama sonra ayrıldılar iste kader çok uzulmustum ama bana öyle geluyo ki evleneceği kişi o

Bi kere de adi D ile başlayan bir arkadaşa bakiyrm. Dedim sizin ailede biri hamile yaklaşık dört aylık. Kız olacak. Adına derin koymayı düşünüyorlar. D dedi ki yok artik bunun hepsini fincandan mi görüyorsun annemi ariycam dedi. Aradı hemen o an. Annesi demiş iste ben de bugün haber aldım müzenin hamile kızı olacakmış. D dedi ki peki adına ne koymayı düşünüyorlar. Annesi dedi ki derin. Sesi de geliyor bana. Kız bana baktı dondu. Telefonu kapattı nasıl guluyo bu nasıl olur diye. Neyse bakmaya devam ettim. Aradan dört ay kadar geçti yine falda kuzenini gördüm. Dedim ki dikkat etsin hamileliği sıkıntılı çocuk heran düşebilir. Dedi ki sekiz aylık oldu bebek ya yedi aylık düşer ya dokuz. Sekiz aylık nasıl düşsün bu sefer bilemedin bence dedi. Dedim ben öyle goruyrm valla inşallah bisey olmaz ama bebek tehlikede. O an yine annesini aradı. Dedi kuzenimle konuştun mu nasılmış. Annesi demez mi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar ben de gidiyorum simdi. Biz yine bi sok daha. Ertesi gün okula gittik. Kız dedi ki bebek düşmüş kurtaramamislar. Çok uzulmustum keşke fal bakmasaydim dedim

Hahaahahahahaha koptummm]

Teşekkür ederim cümlemizin... ben kendi adıma yazdım sahur vakti hem korkup hem okuduğum için normal değil yaptığım diye düşündüm. Ama merak ve bazen korkacağımızı bilsek bile o anı yaşama isteği işte. Korku filmi izlemeyi de severim ama üç harfliler ile ilgili izlemem onlar söz konusu olunca korkuyorum varlıklarına inanıyorum çünkü. Paranormal aktivite biraz bu konuyu kapsasa da, şeytan, vampir vs konulu filmler bana komik gelir mesela.

Canım aynen korkarız ama dinlemek anlatmak çoğu zaman cazip geliyor bende anlamış değilim. Paranormal aktivite gerçek değil bu arada. Ben musallat 2 yi izlemiştim sadece 3 harfli filmi olarak ve inan 2 hafta wc ye tek gidememiştim karanlıkta sokakta yürümeye korkar olmuştum. Bu arada anlattıklarımda da tek yalan yok ama nedense o arkadaşıma gidince hiç korkmam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…