Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sokaklarda yaşayan bi adammış, eskiden çok zenginmiş ama akrabaları varını yoğunu almışlar elinden.

Hatırlamıyoruz bi anda mı çıktı, yoksa babam mı farkedemedi.. :50: kardeşim 'ben babam adamı gördü zannettim' diyor. babamın hala yola devam ettiğini görünce bağırdı, çarpınca durduk..

çok üzücü bir durum geçmiş olsun aılenıze....
adama da Allahtan ahmet dılıyorum.
emınım hepınız şoka gırmıssınızdır.

Banada lütfen gönderirmisin. Kaç gündür bunu bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sırayla gonderdıgımden, suana kadar 3 kısıye gonderebıldım, 5.dk.da bir :) toplu gonderme yokmu acaca, fazla kalamıcam cunku yemek yapmaya gıdıcem :)sırf meraklanmayın dıye beklıyorum :) cunku ben de merakla kac gun bekledım, ah temmuzsogugu ah:))

sırayla gonderdıgımden, suana kadar 3 kısıye gonderebıldım, 5.dk.da bir :) toplu gonderme yokmu acaca, fazla kalamıcam cunku yemek yapmaya gıdıcem :)sırf meraklanmayın dıye beklıyorum :) cunku ben de merakla kac gun bekledım, ah temmuzsogugu ah:))

Pro olan biri 5 dk beklemeden gonderebilir :27:

Sokaklarda yaşayan bi adammış, eskiden çok zenginmiş ama akrabaları varını yoğunu almışlar elinden.

Hatırlamıyoruz bi anda mı çıktı, yoksa babam mı farkedemedi.. :50: kardeşim 'ben babam adamı gördü zannettim' diyor. babamın hala yola devam ettiğini görünce bağırdı, çarpınca durduk..

Çok geçmiş olsun hepinize

Arkadaşlar ben de merak ettim. Rica etsem bana da gonderir misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim başımdan geçen en ilgin ç olay geçen damda yatıyorduk eşimle bir de baktık ki gökyüzünde bir ateş parçası oturduk dua ettik falan aşağı indim kaynanam gile göstermek için ama ortadan yok oldu abartmıyorum gerçekten de gördük neydi anlamadım gitti:53::53::53::53::18::18::18::18::18:

iftardan sonrayı bekleyebilirim :ssz::ssz:

Daha sayfaalrın tamamını okumadan sadece göz gezdirirken başlıyorum korkmaya :52: koskoca kadın oldum çocuğum olucak anne yatamıyorum canavar diycek ben ondan daha çok korkucam :1:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X