- 14 Haziran 2014
- 458
- 62
- 123
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
ilk sana yolladım![]()
Banada lütfen gönderirmisin. Kaç gündür bunu bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk sana yolladım![]()
Sokaklarda yaşayan bi adammış, eskiden çok zenginmiş ama akrabaları varını yoğunu almışlar elinden.
Hatırlamıyoruz bi anda mı çıktı, yoksa babam mı farkedemedi..kardeşim 'ben babam adamı gördü zannettim' diyor. babamın hala yola devam ettiğini görünce bağırdı, çarpınca durduk..
Banada lütfen gönderirmisin. Kaç gündür bunu bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sırayla gonderdıgımden, suana kadar 3 kısıye gonderebıldım, 5.dk.da bir :) toplu gonderme yokmu acaca, fazla kalamıcam cunku yemek yapmaya gıdıcem :)sırf meraklanmayın dıye beklıyorum :) cunku ben de merakla kac gun bekledım, ah temmuzsogugu ah:))
Sokaklarda yaşayan bi adammış, eskiden çok zenginmiş ama akrabaları varını yoğunu almışlar elinden.
Hatırlamıyoruz bi anda mı çıktı, yoksa babam mı farkedemedi..kardeşim 'ben babam adamı gördü zannettim' diyor. babamın hala yola devam ettiğini görünce bağırdı, çarpınca durduk..
çok üzücü bir durum geçmiş olsun aılenıze....
adama da Allahtan ahmet dılıyorum.
emınım hepınız şoka gırmıssınızdır.
Çok geçmiş olsun hepinize
Pro olan biri 5 dk beklemeden gonderebilir![]()
ay evet var mı hayırsever bır pro :))
yemek yapmazsam iftarı benle acar artık kocacık
![]()
sırayla gonderdıgımden, suana kadar 3 kısıye gonderebıldım, 5.dk.da bir :) toplu gonderme yokmu acaca, fazla kalamıcam cunku yemek yapmaya gıdıcem :)sırf meraklanmayın dıye beklıyorum :) cunku ben de merakla kac gun bekledım, ah temmuzsogugu ah:))
Pro olan biri 5 dk beklemeden gonderebilir![]()
aşkolsun yaaa, ben de hayırsever pro beklıyorum meger burnumun dıbındeymış![]()
Daha sayfaalrın tamamını okumadan sadece göz gezdirirken başlıyorum korkmayakoskoca kadın oldum çocuğum olucak anne yatamıyorum canavar diycek ben ondan daha çok korkucam
![]()
Gençler hikaye bende![]()
iki tane oglum var 6 yaşında ve ben dün gece korkudan uyuyamadımm![]()
şimdi gördüm, temmuzsogunun modyadın gondersın dedıgını koplayayıp, isteyene tek tek gonderecegım bırazdan :)
Bi yandan da merak ediyorum şeytan dürtüyor![]()