- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Hadii yaa tühhaurayamı atsam
Çekiyorsun hepsinide denedim nerdeyse aura kaldı onada bazı kişiler iyi yazmış bazıları kötüBilmiyorum ki belki sen beğenirsin zaten orada falı geri çekemiyorsun sanki:)
1 ozel 1 de genel sorup baktırdım.(farkli hesap) Genel sorumda benden 10 yas buyuk birini gordu tarottu, ozel sordugum kisi o yasta degil o da kahveydiBu arada Meleğe baktıran varm? Nasıl bilirsiniz kendisini?
Çekiyorsun hepsinide denedim nerdeyse aura kaldı onada bazı kişiler iyi yazmış bazıları kötü
canım banada 30 dk baktı ama dün teyzem attı 15 dk bakmıs :) galiba artıık kısa kesiyorAA öyle mi bilmiyordum ben:) aurayı denemedim ben amamasalkizi- ve M Motherofdragon beğenmişti sanki. Hoş SEKA'ya 30 dakika fal bakması beni tedirgin etmişti
canım banada 30 dk baktı ama dün teyzem attı 15 dk bakmıs :) galiba artıık kısa kesiyor
ağzında geveleyerek konuşuyor ya çoğu dediğini anlamamıştım.ben can'a baktırdım güzel gibi. ama o ne öle yaaa? atlı kovalıyo gibi??
"Bu surecten cikman gerekiyor,gel gitlerin, bunu da belirtmis olalım"ağzında geveleyerek konuşuyor ya çoğu dediğini anlamamıştım.
hahah her cümlesinde bu var"Bu surecten cikman gerekiyor,gel gitlerin, bunu da belirtmis olalım"
patlamasa barihahah her cümlesinde bu var
Eftelya'yı 2 kişi oylamış, biri benim. İlk basirly muhabbeti açıldığında herkes beğendiğinden bahsediyordu sanki?
Bende aura ya baktırdım boyle eli maşalı bir ablamız ve langır lungır konustu ama baya bayaaa bişeyi bildi.demekki ön yargılı olmamak gerek. Ama sonu mutlu son. Yqkın gelecekte soledikleri cıkarsa yazarım ama durumu bildi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?