Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Bu arada Meleğe baktıran varm? Nasıl bilirsiniz kendisini?
1 ozel 1 de genel sorup baktırdım.(farkli hesap) Genel sorumda benden 10 yas buyuk birini gordu tarottu, ozel sordugum kisi o yasta degil o da kahveydi

Kahve icin sordugum kisiyle olacagini soyledi, tarottaki anlattigi o kisiye uymuyordu. Vade vermisti 13 ve 17si diye ama ocak mi subat mi mart mi bilmiyorum ocaksa gecti zaten..

Biraz analiz, biraz burc, iyimser bi ses kaydiydi ama fal gibi degildi

Aura bana 10 dk konustu. INSHALLAH MASHALLAH diye diye. Ish ile ilgili sormustum hic ona dokunmamish bile. Ya bi sey sorucam, Aura her kesi mi evlendiriyor? Bey efendileri de beyeniyor anladigim kadariyla her keste. Yani ben falina cok guldum. Cunki hem komikti hem de olacak gibi degil.

Kızlarrr biliyorsunuz fal diyetindeydim 12 ocaktan beri ama kendime nazar değdirdim
dün akşam spiroyu unutmadan bakalım ne yapıyor diye merak ettimniye merak ediyorsun madeleinetobasirly'de can'a kahve gönderdim (iyi halt ettin)
önce bu konuda kahve değil aşk falı gönderseydin kahve çok detay vermez dedi ama ben spiro'nun anne adını bilmiyorum ki
of çok pişmanım tam enerji olarak arınıyordum
fal hiç umduğum gibi çıkmadı.bir kere "can" pembeci değil.
spiro'nun artık sevgilisi varmış dost acı söyler dedibu saatten sonra daha haber almayı veya bir gelişme olacağını düşünme.zaten senin gibi sakin çok ilgi beklemeyen bir insanı agresif sinirli birisine çevirmiş dedi spiroyu da karakter olarak egoist ilişki yürütemeyen ve boş biri olarak yorumlamış
kim ilgi beklemez can?hangi kadın ilgisiz erkek ister
bana mart ayında gelecek bir çocuktan bahsetti ama ben o koç erkeğinden hiç hazzetmiyorum yıllardır uzaktan tanırımSpiro'nun harflerini ve fiziğini karıştırdı
bana nisan'da işte terfi var dedi.Valla ben istifa düşünüyorum kızlar.maddi sorunun var paraları denkleştiremiyorsun dedi. Hamdolsun öyle bir sorunum yok
acaba enerji uymamış olabilir mi

Bende aura ya baktırdım boyle eli maşalı bir ablamız ve langır lungır konustu ama baya bayaaa bişeyi bildi.demekki ön yargılı olmamak gerek. Ama sonu mutlu son. Yqkın gelecekte soledikleri cıkarsa yazarım ama durumu bildi bak

Bende bildi mi bilemedi mi karşı tarafla beni mi karıştırdı bilemedim V vaselin
ama ruh durumumu bildi diyebilirim.yiğidi öldür ama hakkını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…