- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Kesinkes Nermin en azından tarzı Ve kibarlığıyla birde uzatmadı konuşmayı Aura gibi.Ay beni çok baymıştı Aura.Can : süperdi
Eftelya: çok beğendim
Cem : sallamacaydı bence
Nermin mi Aura mı kankalar?
bu hediye 5 kredi olayı kalktı mı duruyor mu?
Kesinkes Nermin en azından tarzı Ve kibarlığıyla birde uzatmadı konuşmayı Aura gibi.Ay beni çok baymıştı Aura.
Tarot atmıştımNe baktırmıştın kanka? Kahve atıcam.
Nermini ben denemedim de kardeşime hem bilememiş hem gömmüş durduk yereNermin'e baktırdın mı kanka?
"Eski sevgili savar" bir ablamız. Ben pek sevmedim:)renan nasıl kızlar ?
eski sevgili savar"Eski sevgili savar" bir ablamız. Ben pek sevmedim:)
Hahahhaha değişik binyorum olmuş :))"Eski sevgili savar" bir ablamız. Ben pek sevmedim:)
Duruyor kuzu bana gecen verdibu hediye 5 kredi olayı kalktı mı duruyor mu?
bende Can ve Deniz'i sevdim çok iyilerdi fakat bende Cem vasattı sen şu meslekte çalışıyorsun galiba falan dedi alakasız alakasız şeyler dedi. ama seveni de çok var. Ben 2 kez Auro ya attım o çok detaylı bakıyor tavsiye ederim.selam arkadaşlar önce denediğim falcıları yazıyorum
Can: beni çok şaşırttı beyin okuması var diye düşünüyorum. geçmişle alakalı kimsenin bilmediği bir detayı hatta 3 detayı tarihleri ile bildi geleceğe dair söyledikleri çıkarsa ki 2-3 ay var paylaşırım
Deniz: pespembe bir tablo çizdi Can la neredeyse aynı tarihleri verdi. gelecekle ilgiliydi
hala kredim var Cem e göndermek istiyorum kahve-tarot hangisinde iyi deneyimi olan arkadaşlar yazabilirmisiniz yada kimi önerirsiniz?
Rober diye biri gelmiş ona attım bakalım nasıl
Hadii yaa tühhBen dün sırada 20küsür kişi görünce dedim vardır bir şey atayım ama tırt bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?