- Konu Sahibi Motherofdragon
-
astro center a fal gönderen oldu mu? onun da topiğini açalımhttp://www.astrocenter.com.tr/astroloji-1270 bu site Nermin Kolar . Kendi fotoğrafı var yine tanırsın
aşk falında tarih veriyor mu ?Kahve ve aşk baktırdım ikisinde de çok iyiydi..aşk konusuysa aşk falı diyo zaten...
can a ne falı baktırdın ?selam arkadaşlar önce denediğim falcıları yazıyorum
Can: beni çok şaşırttı beyin okuması var diye düşünüyorum. geçmişle alakalı kimsenin bilmediği bir detayı hatta 3 detayı tarihleri ile bildi geleceğe dair söyledikleri çıkarsa ki 2-3 ay var paylaşırım
Deniz: pespembe bir tablo çizdi Can la neredeyse aynı tarihleri verdi. gelecekle ilgiliydi
hala kredim var Cem e göndermek istiyorum kahve-tarot hangisinde iyi deneyimi olan arkadaşlar yazabilirmisiniz yada kimi önerirsiniz?
Teşekkür ederimhttp://www.astrocenter.com.tr/astroloji-1270 bu site Nermin Kolar . Kendi fotoğrafı var yine tanırsın
bana çok olumlu şeyler söyledi valla. sevdiğim adam kendi kuzeniyle evleniyor. Can dedi ki kuzenini sevmiyor, mart ayı gibi sana geri dönecek ve evlenmicekler. görecez bakalımCan herkese olumsuz mu konuşuyor?
ya kızlar bu eftelya gömdü beni. çıkan var mı sizde? ilk defa bi falcı tam ters şeyler söyledi
Astro center ben hiç baktırmadım. Nermin den dolayı attım :) Eftelya bana çıkmadı. Boş şeyler de söyledi zaten.ya kızlar bu eftelya gömdü beni. çıkan var mı sizde? ilk defa bi falcı tam ters şeyler söyledi
evet veriyor ama kahveyle farklı detaylar söylüyor...aşk falında tarih veriyor mu ?
eftelya nokta atışları geçmişte iyiydi...ama çoğunlukta burçtan yürümüştü bende...inatçısın deyip durmuş...Ben de çıkmadı. Hatta ben tek çocuğum, abin var falan gibi şeyler söylemişti
evetKızlar buraya yeni üye oldum ben, 5 kredi vermişler ama hiçbir falcıya baktıramıyorum hepsi 6 kredi :) Ne yapıcam illa kredi mi satın almalıyım?
teşekkürlerevet veriyor ama kahveyle farklı detaylar söylüyor...
facebook 25 kişiye gönder twitterda paylaşım yap 1 kredi alıyorsun...basirly magazası bedava krediye tıkla öğrenirsin canım.Anladım, ekstra kredi almak için başka yöntemler varsa öğrenmek istemiştim de yok demek ki. Teşekkür ederim. :)
facebook 25 kişiye gönder twitterda paylaşım yap 1 kredi alıyorsun...basirly magazası bedava krediye tıkla öğrenirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?