- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Ya bu ceme baktırdın mı sen de? Acaip yorumlar var gaza gelip atcam gibi sanki
Nermin. Cemi bilmiyorum ama ısınamadım eftelya kotuydu bendeYa smdi bilemedim cem mi eftalya mi nermin mi??
attım tatlım nermine yazarım yorumumu :)Nermin. Cemi bilmiyorum ama ısınamadım eftelya kotuydu bende
devam ediyor bugün arkadaşım üye oldu 5 kredi verdiler.kızlar promosyon olayı kesin kalktı mı basirly'den?
aura diyor ki aşk falında karşı tarafı direk açtığım için net olarak sana herşeyi söyleyebilirim, ama sizin üstünüzden açtığımda arada sizin duygularınız da karışır olaya diyor. buyrun burdan yakın şimdi. yani ben tarot atmıştım şimdi merakımdan aşk atıcam .
ben 2 kez baktırdım karşı tarafı gömdü ama yinede olumluyduCan herkese olumsuz mu konuşuyor?
Bana mutlu son demedi sabredersen olur dedi amaCan herkese olumsuz mu konuşuyor?
Nermine ask baktırdım bugun burctan yurumus pek bisey demedi surekli de öksürdü) ama ben canla aura yı begendim
Nermin basirly den hariç telefonla olan online sitede de fal bakıyor.
yok tatlım bana olumsuz konuşmamamıştı karşı tarafıda övdü hatta arada gerginlikleri gel gitleri söyledi ama genel olarak olumluyduCan herkese olumsuz mu konuşuyor?
http://www.astrocenter.com.tr/astroloji-1270 bu site Nermin Kolar . Kendi fotoğrafı var yine tanırsınNerede acaba? Diğer falcıları da biliyor musunuz? Basirly yerine başa yerden gönderirim belki. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?