Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
aura diyor ki aşk falında karşı tarafı direk açtığım için net olarak sana herşeyi söyleyebilirim, ama sizin üstünüzden açtığımda arada sizin duygularınız da karışır olaya diyor. buyrun burdan yakın şimdi. yani ben tarot atmıştım şimdi merakımdan aşk atıcam .

bana niye cocuuun adini yazmadin diyip duruyordu aura.. kesin karıstı benim fal zaten inanamamistim.

Ya o kadar cok kart cekti ki hepsini cekti nerdeyse

Çıkan fal haberi vermeye geldiiimmmm
Kasım-Aralık civarı (zamanı tam net hatırlayamıyorum) teyzem Basirly'den Sıraç'a fal gönderdi. Anı çok iyi bilmişti fakat verdiği zamanları bekliyorduk. Teyzeme 2017'nin ilk aylarında farklı şehirden biriyle tanışacaksın, mart gibi evlenme teklifi alacaksın, ayrıca bu çocukta şehir dışında yaşıyor olacak falan dedi.
Teyzem Ocak ayında biriyle tanıştı ve bir ilişkiye başladılar. Çocuk devamlı olarak evlilik düşündüğünü söylüyor. Ayrıca çocuk konuşma esnasında Mart ayında İstanbul'a geleceğim, sana bir sürprizim var falan dedi. Öyle yani. Sıraç'ın gerçekten çok iyi olduğunu düşünüyorum benim de aklımdan geçeni direkt söylemişti. Ayrıca diğer teyzem içinde bir şeyler söyledi bir kısmı çıktı fakat devamı ne olur bilemiyorum. O da tam anlamıyla çıkarsa yazarım.
Herkesin çıkan fal haberi beklediğini biliyorum. Sizle de paylaşmak istedim.:)

Son düzenleme:
Nermine ask baktırdım bugun burctan yurumus pek bisey demedi surekli de öksürdü ) ama ben canla aura yı begendim

Kızlar biliyosunuz basirly bazilarimiza kredi vermeyi bırakmıstı.

Farklı bir cihazdan farklı bir maille yeni uyelik alarak kredileri tekrardan kazanabiliyoruz, denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…