- 21 Temmuz 2015
- 294
- 346
- 103
- 27
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Çok beklemezsin bende öyle oldu hep..Şimdi cana aşk falı attım, sırada on kişi vardı galiba. Çevrimdışıydı. Şimdi merak ettim, Çok mu bekliyoruz? Yoksa o gün bakıyor
Sağda yazıyor altı ve yedi gibi.Kredileri kac yorumcularin? Nasil goruyoruz?
Siz ne falı attınız? Baktırdikten sonra yorumunuzu beklerimBende Can'a attım, sırada 12 kişi var ve hâlâ Çevrim dışı.
Bekle işin yoksa...
Siz ne falı attınız? Baktırdikten sonra yorumunuzu beklerim
Siz ne falı attınız? Baktırdikten sonra yorumunuzu beklerim
Benimki henüz gelmedi. Bakalım aşk falında nasılCevap geldi, çok sempatik geldi bana kendisi onu baştan belirteyim.
AMA pek tutturamadı ya, ya da şöyle diyeyim gelecek hakkında bayağı bahsetti ama ne bileyim tutma olası bayağı düşük yorumladığı şeylerin.
Geçmiş hakkında 1-2 yorumu tuttu gibi.
Ama genel anlamda sempatik ve pozitif biri ama fal konusunda (tarot) beni pek tatmin edemedi maalesef.
Cem'e 2.kez baktırdım ilk baktırdığımda söyledikleri hayal gibi geldi ama resmen tuttu ben şook ikincide dahada başarılıydı Cem Favorim !
ben ona 2 kez kahve atım ikisinde de çok çok başarılıydı. br gün yine ona atarım kesinlikle.Auraya baktırmak istiyorum ama dünden beri uygun değil diye yazıyor. Baktıranlar auraya hangi falı atmamı önerir?
Bana da 7 ay vermisti :)bende basirly e bi dadandım tabi :)
Can : ilk denemem can a kahve atmakla oldu baya iyiyidi beni şaşrttı oyle olunca dayanamadım aşk falıda attım aslında çok farklı bişi söylemedi sadece kahve ile yetinsemde olurmuş ama genel olarak memnun kaldım :)
Gaus : anda iyiyidi gelecek kısmını bilmiyorum çelişkli ifadeleri oldu bir daha atmam sanırım (tarot)
Eftalya : Güzel bir faldı benim söylemediğim ve detay olan önemli bazı noktaları bildi sadece zamanlamalarında bazı sıkıntılar var bir 7 ay dedi sonra yok anca 1 yılda olur dedi (tarot attım)
şimdi listemde deniz var onu deniyecegim ama baktırdıkların arasında tekrar kime baktırısın deseler kesinlikle Can a derim kızlar :)
Hayatımda eğitim-kariyer alalanında bir gelişme oldu bunu harfiyen bilen kişilerden biri Can üstelik fal sorumun bu konuyla alakası bile yoktu. Bir de aura bahsetmişti ama baktıranlar bilir Aura çok dağınık baktığı için Can daha iyidi diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?