- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Acaba diğer falcılar nerelerde bakıyor? Ben Sıraç'ın ve Can'ın nerede baktığını çok merak ediyorum. Bilgisi olan var mı?
Kızlar buraya yeni üye oldum ben, 5 kredi vermişler ama hiçbir falcıya baktıramıyorum hepsi 6 kredi :) Ne yapıcam illa kredi mi satın almalıyım?
Twitter ya da Facebook'ta paylaşınca 0,5 kredi veriyor günlük. O şekilde kredi kazanabilirsiniz.
Ay görmedim S Springgg85 yazmış zaten neyse 2.baskımı da şuraya bırakıyorum
astro centerda telefon üzerinden bakılıyor sanırım da o euro lar dakika başı atıyo diye biliyorum, ne kadara mal oldu? çok olmuş olması lazım :/Astro enter de çoğu falcıya baktırdım ben hepsi çok iyi Nermin kolay cemal gul celebi sibel hnm sezgi hnm uzay ve deniş era inanın falçıktı aramanıza gerek yok hepsi ayrı ayrı farklı şekillerde memnun etti beni aaaaa favorim benim denis im o farklı bişey dediği tarihleri tam gunune yaşadım batırmaya bilmez teşekkür edeceğini umuyorum baktirirsaniz hıı uzay hanımı nda hakkını yiyemem oda iyi ikinci sırada çıktı onunda falları isim verdi tam onikiden ama denis çok başka beni eşimi öyle tarif ederek rahatlatarak yaşam koçu o yaaa iyiki denismi bulmuşum kimseye ihtiyacım yok artik
Bence ilişkiniz varken atmayın, bu fallar kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef. İyiyken kötü bir şey söylerler olmadık yere ilişkiniz zedelenir çünkü doğru mu değil mi bilmiyoruz hiçŞuan bir ilişkim var ama emin değilim. Benim duygularım net evlenmek istiyorum fakat onun böyle bir isteği yok henüz. 2 kahve falı baktırdım. Birinde bununla evleneceksin dedi diğeri kesinlikle bu değil.. Merak ediyorum bu mu değil mi diyeVe zamanı tabi kii.. Tavsiye edeceğiniz bir falcı var mı?
İlk telefon uygun 10 dakikati 1 euro sonra dakikası 1 euro 20 dakika konuşmuştum 11 euro ödedemistim. Denis le konuşursanız inanın daha önce falcı baktirmisin diyebilirsiniz benim gibi şubatın ilk haftası söylediklerini harfiyen yaşıyorum mesela. Sonrasında apaket seçtim. 20 dakika 18 euro sanırım. Sorularınızı BELİRLERSİN yetiyor zaten öyle insanki dakikaları sizden çok dusunuyo hızlı hızlı kayıp yaşamayın diye ugrasiyorastro centerda telefon üzerinden bakılıyor sanırım da o euro lar dakika başı atıyo diye biliyorum, ne kadara mal oldu? çok olmuş olması lazım :/
Auro bende baya detay bildi 2 kez baktırdım ama biraz pembeci bir ablamız gibiKızlarrr cem mi? Aura mı? Hadi bakalım :))) hangisine atsamcan, eftalya, deniz , nermin hepsinde 2 tur attım da artık yeni biri olsun diyorum
Çok teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum ama merak işte :) Fala inanma falsız da kalma demişler.. SevgilerBence ilişkiniz varken atmayın, bu fallar kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef. İyiyken kötü bir şey söylerler olmadık yere ilişkiniz zedelenir çünkü doğru mu değil mi bilmiyoruz hiçnaçizane fikrim tabii...
bu deniz basirly deki deniz değil değil mi?İlk telefon uygun 10 dakikati 1 euro sonra dakikası 1 euro 20 dakika konuşmuştum 11 euro ödedemistim. Denis le konuşursanız inanın daha önce falcı baktirmisin diyebilirsiniz benim gibi şubatın ilk haftası söylediklerini harfiyen yaşıyorum mesela. Sonrasında apaket seçtim. 20 dakika 18 euro sanırım. Sorularınızı BELİRLERSİN yetiyor zaten öyle insanki dakikaları sizden çok dusunuyo hızlı hızlı kayıp yaşamayın diye ugrasiyor
aynı değil sanırım Denis erkek diye biliyorum. Birde basirly Deniz artık sitede yok galiba oysa çok beğenmiştimmesela diyor ki ilk on dakkası 1 euro diyosa zaten anne adıydı doğum günüydü derken geçiyo o. on dakka fal baksa 6 euro carp 4 le,
bu deniz basirly deki deniz değil değil mi?
Evet ya aura banada uber pembeydiAuro bende baya detay bildi 2 kez baktırdım ama biraz pembeci bir ablamız gibi
Cem'e 1 kez attım kendinden çok emin konuştu herşey geçmişte kaldı gelecekte şunlar olacak diye anlattı ama hakkımda söyledikleri alakasızdı ve "senin elinden çok para geçiyor finans gibi bir işte çalışıyorsun bankacısın" falan dedi hiç alakası yok meslek grubum ucundan kıyısından geçmiyor
nermin beni gömdü ve mezar taşımı dikti.Evet ya aura banada uber pembeydi
Peki Nermin icin pembe diyen var mı onu merak ediyorum?
Nermin bende pembe değildi canım iki kişi sordum biri için olumlu diğeri için olumsuzdu.Evet ya aura banada uber pembeydi
Peki Nermin icin pembe diyen var mı onu merak ediyorum?
Hahahhaha beni gömmedi ama çıkmadık candan umut kesilmez temalı bir faldı :)nermin beni gömdü ve mezar taşımı dikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?