Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
ceme baktırmadım ona da mı atsam yoksa denize mi atsam?
ama aura ya da bidaha atasım var..nerminin ismini duyunca tüylerim dikeliyo

Meraktan Nermin'in falını tekrar dinledim çok iyi detaylı bakmış yine atarım bu kadına beni gömmemiş iyi gününe denk geldim galiba
Sonuç ise karşı taraf bir olay yaşayıp benim haklılığımı görüp gelecekmiş hadi bakalım

İsterseniz öncesinde mesaj kutuya ana adı doğuz tarihi yazarım ama hiç gerek yok sesini duyduğu anda başlıyor başka bişey ya
Bu Nermin hnm damı astro enter deki oysa onda baktırdım zaman var dediklerine çıkarsa yazarım ama begenmistim

Ya Aura diyor ki eski de donuyor balik burcu olan kumral galiba evli bir de. Iyi de oyle birisi benim hayatimda olmadi ki. Ne balik burcu. Ne kumral. Sordugum kisi sana sadik öluyoru bitiyor sana diyor iyi de adamla yakından uzaktan alakam yok

mesela diyor ki ilk on dakkası 1 euro diyosa zaten anne adıydı doğum günüydü derken geçiyo o. on dakka fal baksa 6 euro carp 4 le,

bu deniz basirly deki deniz değil değil mi?

ek 6 dakikalık fal baktırırsan 24 ödersin. Zaten ek 6 dakikalık konuşursan falın yarısına bile gelmez. Dakika başına ücret alan sitelere fal baktırılmaz. Onlarla ne kadar süre konuşsak bizim için iyidir diye düşünüyorlar. İşin kötüsü içeriği fazla olmuyor. Yazılı veya sesli fal en iyisi. Maksimum 15 satırlık yazılı falı dene. Aynı fiyata gelecek. Fallarda dağılma vs olmuyor. Kelimeler hemen karşında.

Eftelya: Kahve baktirmistim. Bu kadinin enerjisini hic ama hic sevmedim bogucu, s1k1ci dinleyemedim bile yarisinda kapadim.
Aura: Kahve ve Ask fali baktirmistim birbirinden zit iki fal bakmis. Ask fali bir tik daha iyi (tamamen burclardan yurumus zaten) Ben begenmedim kendisini dinlerkende s1k1ldim geveleyip durmus lafi.

Ayyy o eftelya beni de bogdu mahvetti bidaa da baktırmam

Ayyy o eftelya beni de bogdu mahvetti bidaa da baktırmam

inailmaz kötü bir enerji verdi bana direkt sildim uzuncada kimseye baktirmadim sayesinde :) ama tek bana böyle olmadigini bilmek güzel

+1 bende varım kızlar bide fal degisikti kesmis bicmis mi kaydı neyse belkide baskasina attigiydi. Yok yere dramatize etmis olayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…