- Konu Sahibi Motherofdragon
-
ben tarot atmıstım guzeldi ama karsıdakini ogrenmek istiyorsanız ask falı gonderinAura hangi falda daha iyi?
Sağol canım :)ben tarot atmıstım guzeldi ama karsıdakini ogrenmek istiyorsanız ask falı gonderin
mesela diyor ki ilk on dakkası 1 euro diyosa zaten anne adıydı doğum günüydü derken geçiyo o. on dakka fal baksa 6 euro carp 4 le,
bu deniz basirly deki deniz değil değil mi?
aura bana kariyer konusunda çıktı ama gönül meseleleri beklemedeM Motherofdragon sana aura cıktı mı canım?
peki kahve mi atmıstın?aura bana kariyer konusunda çıktı ama gönül meseleleri beklemede
evet kahve attım ama bakmadık fal bırakmamıştı sağolsun tam 33 dkGe
peki kahve mi atmıstın?
Ayyy o eftelya beni de bogdu mahvetti bidaa da baktırmamEftelya: Kahve baktirmistim. Bu kadinin enerjisini hic ama hic sevmedim bogucu, s1k1ci dinleyemedim bile yarisinda kapadim.
Aura: Kahve ve Ask fali baktirmistim birbirinden zit iki fal bakmis. Ask fali bir tik daha iyi (tamamen burclardan yurumus zaten) Ben begenmedim kendisini dinlerkende s1k1ldim geveleyip durmus lafi.
Ayyy o eftelya beni de bogdu mahvetti bidaa da baktırmam
Ayyy o eftelya beni de bogdu mahvetti bidaa da baktırmam
inailmaz kötü bir enerji verdi bana direkt sildim uzuncada kimseye baktirmadim sayesinde :) ama tek bana böyle olmadigini bilmek güzel
Evet eftelya bende de ağırlık yapmıştıbende varım Eftelyadan sonra 1 hafta uykulu üzerimde bir ağırlıkla dolaştım kendime gelemedim. diğerlerinde hiç öyle olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?