Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
kızlar, twitter üzerinden 0,5 kredi aldığımızda ne kadar süre sonra aynı üyelikten ikinci 0,5 krediyi alabiliyoruz twitter paylaşımında?

Tarot baktırıp gerçekten memnun kaldığınız biri var mı kızlar Basirly de?

Can, Deniz ve Eftelya hariç . :)

Selam kızlar ben de ilayda diye birine baktirdim berbar ötesi kahve baktirmistim kadın resmen akıl verdi sesi kesik kesik geldi zaten.

Basirly Cem ve Aura iletişimde de yeniden bir araya gelmede de aynı tarihleri verdiler. Fama biraz daha kararsız tarihler verdi fakat bir konuda Cem ve Aura'yla aynı tarihi verdi. Yani biraz tutarlılık söz konusu gibi

Bende Nermini tavsiye ederim. Sakin ve ilgili bir tarzı var. Olumlu olumsuz söylüyor.

Nermin olumsuz mu konuştu sana? ben aralık sonu baktırmıştım birde bu hafta baktırdım birbiriyle çok tutarlıydı ve "asla pembe tablo çizmek gibi niyetim yok çok içten bir şekilde gördüğümü söylüyorum" dedi. bi umutlandım

İki kişi sordum canım birine olumlu diğerine evet olumsuzdu. Pembe tablocu değil gerçekçi bir bayan bence.

bu cana başka hesaptan attım soylememe ragmen karsı tarafın burcunu bildi yav vallahi bravo. hatta bir onceki falla cok paralel bir fal bakmıs

Eftelya: Kahve baktirmistim. Bu kadinin enerjisini hic ama hic sevmedim bogucu, s1k1ci dinleyemedim bile yarisinda kapadim.

Ayyy o eftelya beni de bogdu mahvetti bidaa da baktırmam

+1 bende varım kızlar bide fal degisikti kesmis bicmis mi kaydı neyse belkide baskasina attigiydi. Yok yere dramatize etmis olayi

bende varım Eftelyadan sonra 1 hafta uykulu üzerimde bir ağırlıkla dolaştım kendime gelemedim. diğerlerinde hiç öyle olmadı

Aynen eftelya konusunda bende katılıyorum o kadın beni mahvetmişti...1 hafta uyuyamadım ağırlığından...

Ahahaha kızlar ben de varım.6 kişi olduk. Basirly de ilk fal attığım kişidir. Sonra uzunca bi süre atamadım zaten kimseye. Falı 2. Kez dinlediğim de bile daraldım. Sildim hemen. Bak aklıma gelmesi bile rahatsızlık verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…