- 16 Nisan 2012
- 2.117
- 3.696
- 358
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
24 saat sonra :)kızlar, twitter üzerinden 0,5 kredi aldığımızda ne kadar süre sonra aynı üyelikten ikinci 0,5 krediyi alabiliyoruz twitter paylaşımında?
Aynen eftelya konusunda bende katılıyorum o kadın beni mahvetmişti...1 hafta uyuyamadım ağırlığından...
ilginç ama bende vardı sonra burda yazanlar olunca bende söyledim şaşırtıcı gerçekten....ilk defa duyuyorum bu forumda böyle birseyi bir falcinin enerjisinin bu kadar kötü etkiledigini bircok kisiyi
ben dediklerine attım ama baska biri istiyorsan aurayı deneyebilirsinTarot baktırıp gerçekten memnun kaldığınız biri var mı kızlar Basirly de?
Can, Deniz ve Eftelya hariç . :)
Bende Nermini tavsiye ederim. Sakin ve ilgili bir tarzı var. Olumlu olumsuz söylüyor.Tarot baktırıp gerçekten memnun kaldığınız biri var mı kızlar Basirly de?
Can, Deniz ve Eftelya hariç . :)
Bende Nermini tavsiye ederim. Sakin ve ilgili bir tarzı var. Olumlu olumsuz söylüyor.
İki kişi sordum canım birine olumlu diğerine evet olumsuzdu. Pembe tablocu değil gerçekçi bir bayan bence.Nermin olumsuz mu konuştu sana? ben aralık sonu baktırmıştım birde bu hafta baktırdım birbiriyle çok tutarlıydı ve "asla pembe tablo çizmek gibi niyetim yok çok içten bir şekilde gördüğümü söylüyorum" dedi. bi umutlandım
WuhuuuCan 8 kredi olmus(
Eftelya: Kahve baktirmistim. Bu kadinin enerjisini hic ama hic sevmedim bogucu, s1k1ci dinleyemedim bile yarisinda kapadim.
Ayyy o eftelya beni de bogdu mahvetti bidaa da baktırmam
+1 bende varım kızlar bide fal degisikti kesmis bicmis mi kaydı neyse belkide baskasina attigiydi. Yok yere dramatize etmis olayi
bende varım Eftelyadan sonra 1 hafta uykulu üzerimde bir ağırlıkla dolaştım kendime gelemedim. diğerlerinde hiç öyle olmadı
Aynen eftelya konusunda bende katılıyorum o kadın beni mahvetmişti...1 hafta uyuyamadım ağırlığından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?