- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Canım beşiktaşta symbol cafe ydi sanırım..Kızlar can hangi cafede bakıyormuş önceden? Kadıköy'de?
alla allaa neree gidiyo ki bunlar? uygulamayı begenmeyip cıkıyolar mı ki?Basirly'de Nermin de yok artık Deniz'de gitti bana iyi bakanlar bir bir ayrılıyor yakında Auro'da gider ben diyeyim
çok fal gidiyor bence. ama "mevcut değil" e geçip istedikleri kadar alabilirler aslında.alla allaa neree gidiyo ki bunlar? uygulamayı begenmeyip cıkıyolar mı ki?
Renan burc ve enerjiden bahsediyor yani bende oyleydi. Aslinda istesen olur sen su burcsun her seyi yaparsin temali bir faldi bide olumlama verdiçok fal gidiyor bence. ama "mevcut değil" e geçip istedikleri kadar alabilirler aslında.
Renan'ı denedin mi nasıl? Auro pembeci daha net birini dinlemek istiyorum.
bide 7 kredi hiç değmez pembeci auro ablamı dinler iki keyiflenirimRenan burc ve enerjiden bahsediyor yani bende oyleydi. Aslinda istesen olur sen su burcsun her seyi yaparsin temali bir faldi bide olumlama verdi
Aura okuyorsa bi sonraki yorumlari tas niyetine atar artıkbide 7 kredi hiç değmez pembeci auro ablamı dinler iki keyiflenirim
atsın daha iyi zaten bizi umutlandıran bekleten pembe fallar değil mi tokatlayan fal lazım banaAura okuyorsa bi sonraki yorumlari tas niyetine atar artık
hiç denemedim renanı. iki kere can bi kere aura nermin ve eftelyaya baktırdım. zaten eftelya sagolsun son oldu, bi anda kaos batagına saplanmısım da sevdigim kadın pavyonda calısıyormus gibi bir acı sardı içimi. sonra bıraktımçok fal gidiyor bence. ama "mevcut değil" e geçip istedikleri kadar alabilirler aslında.
Renan'ı denedin mi nasıl? Auro pembeci daha net birini dinlemek istiyorum.
bana ertesi gün gonderdiMerhaba şuan Can'a attım, çevrimdışı 8.sıradayım.. Ne zaman bakar sizce?
Merhaba şuan Can'a attım, çevrimdışı 8.sıradayım.. Ne zaman bakar sizce?
hiç denemedim renanı. iki kere can bi kere aura nermin ve eftelyaya baktırdım. zaten eftelya sagolsun son oldu, bi anda kaos batagına saplanmısım da sevdigim kadın pavyonda calısıyormus gibi bir acı sardı içimi. sonra bıraktım
Bugün gelir bence yorumunuz, en geç yarın ama yarına sarkacağını sanmam.
Basirly'de ilk kez Can'a attım.. Sistemi pek bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :) Falım şuan gözükmüyor neden acaba , yorumlandığında mail mi geliyor bildirim mi?
Yine mi bedava kredi kalktı? Üye oldum 5 kredi vermedi. Oysa ki ctesi vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?