Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Kızlar bu basirly de bakılan fallara sesli yanıt geliyor sanirim.. 1 defa mi dinleyebiliyoruz yoksa birkaç kez dinleyebilir miyiz ? Yazılı gelmiyor mu?
Birkac kez uygulama uzerinden dinleyebilirsin ya da fali paylasman icin olan sekmeden kendi mailine yonlendirip sonra mailindeki linke girer girer dinlersin..

Yine mi bedava kredi kalktı? Üye oldum 5 kredi vermedi. Oysa ki ctesi vermişti.

Farkli cihazdan deneyince oluyordu en son ayni telefondan banada vermedi cunku

Ya ben de kaç kere mail aldım vermedi falan kafasına göre. Ancak üyelik almadan önce uygulamayı kaldırıp tekrar yükle derim onunla ilgisi var sanırım.

Yaptık ama olmadı. Ablam için atcaz onun tele ilk defa indirdik o da olmadı. Ara ara kaldırıyor galiba basirly bu ücretsiz kredi işini. Bir kere daha olmuştu. Vermedi sonra tekrar verdi.

slm arkadaşlar Cem'e kahve gönderdim sonuç çok pembe hiç sorun yokmuş! keşke öyle olsa çıkarsa Cem'e hediye almayı düşünüyorum.
Nermin'e fal göndermek istiyorum hangi falda daha iyi bakar? içimden Sıraç 'ta geçiyor bilemedim

kızlar bu nermine fal attım atmaz olaydım. Ben beğenmedim. Ha olumsuz konuşmuş olumsuz konuştu diye değil beğenmemem. Yazdıklarımı yorumlamış gibi. Ben uzunca anlattım durumu. Oda yok böyle demesi gerekirdi vs demiş. Aslında o yorumunda dedikleri şeyleri adam banada dedi ama yazmadım tek farkı bu.
Çıkanı var mı?

Ya nermin banada yorum yorum kokuyor artik hani boyle tespit vs yok. Konu etrafinda cok bir sey yok. Cumle cumleyi dogurmus gibi bi fal ama kisi tahlili cok dogru gibiydi mesela birkerebir gibi asla bilemeyecegim bir kisi analizi yoktu.

Birkerebir "ailesinde sorun var" ben ne bileyim su an misal.. nermin "kendi isini kurmak istiyor" demisti ve dogruydu ama biraz genel ve tek tespit buymus daha vakit var ama umudum pek yok cikacagina.

başka maille denedim yine 5 krediyi vermedi. yeni üyelik alıp kredi alan olursa buraya yazabilir mi, ben de o gün son kalan mail adresimle üye olacağım

Eftelya'ya attım. Konuşmasının özeti: olaraktan ki şöyle ki böyle kii Ne iyi ne kötüydü ama açıkçası bir daha atmam

evet bende baya şey bilmişti ona muhakkak atacağım ama ağırlığını göze alabilirsem önce bi Eftelya yapacağım oda baya bilmişti
Bizim bayagi zit o zaman seninle cunku basirlyde en kotu fallarim deniz ve eftelyaydi. Eftelya agirdi dogru bide illayda dan sonra bildigin uyudum gun ortasi saatlerce bari bisey bilse yok.

Bizim bayagi zit o zaman seninle cunku basirlyde en kotu fallarim deniz ve eftelyaydi. Eftelya agirdi dogru bide illayda dan sonra bildigin uyudum gun ortasi saatlerce bari bisey bilse yok.
aslında bende çoğu falcı detay biliyor da sonuç çıkmıyor hoş sonucun çıkmaması karşı tarafın üst düzey dengesiz oluşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…