- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Birkac kez uygulama uzerinden dinleyebilirsin ya da fali paylasman icin olan sekmeden kendi mailine yonlendirip sonra mailindeki linke girer girer dinlersin..Kızlar bu basirly de bakılan fallara sesli yanıt geliyor sanirim.. 1 defa mi dinleyebiliyoruz yoksa birkaç kez dinleyebilir miyiz ? Yazılı gelmiyor mu?
Yine mi bedava kredi kalktı? Üye oldum 5 kredi vermedi. Oysa ki ctesi vermişti.
Ben birkaç gün önce oldum bana da vermişti :) ama sistemi çözemedim. Sesli yanıtları birkaç kez dinleyebiliyor muyuz?
Kızlar bu basirly de bakılan fallara sesli yanıt geliyor sanirim.. 1 defa mi dinleyebiliyoruz yoksa birkaç kez dinleyebilir miyiz ? Yazılı gelmiyor mu?
Yine mi bedava kredi kalktı? Üye oldum 5 kredi vermedi. Oysa ki ctesi vermişti.
Ya ben de kaç kere mail aldım vermedi falan kafasına göre. Ancak üyelik almadan önce uygulamayı kaldırıp tekrar yükle derim onunla ilgisi var sanırım.
Basirly'de Nermin de yok artık Deniz'de gitti bana iyi bakanlar bir bir ayrılıyor yakında Auro'da gider ben diyeyim
evet gördüm bugün haftaya bi baktırırım ona yine :) keşke denizde dönseNermin donmus
Deniz benim icinevet gördüm bugün haftaya bi baktırırım ona yine :) keşke denizde dönse
Ya nermin banada yorum yorum kokuyor artik hani boyle tespit vs yok. Konu etrafinda cok bir sey yok. Cumle cumleyi dogurmus gibi bi fal ama kisi tahlili cok dogru gibiydi mesela birkerebir gibi asla bilemeyecegim bir kisi analizi yoktu.kızlar bu nermine fal attım atmaz olaydım. Ben beğenmedim. Ha olumsuz konuşmuş olumsuz konuştu diye değil beğenmemem. Yazdıklarımı yorumlamış gibi. Ben uzunca anlattım durumu. Oda yok böyle demesi gerekirdi vs demiş. Aslında o yorumunda dedikleri şeyleri adam banada dedi ama yazmadım tek farkı bu.
Çıkanı var mı?
evet bende baya şey bilmişti ona muhakkak atacağım ama ağırlığını göze alabilirsem önce bi Eftelya yapacağım oda baya bilmiştimilenart sen denizi begenmistin sanırım umarim yanlis hatirlamiyorumdur. geri donmus haberin olsun
Bizim bayagi zit o zaman seninle cunku basirlyde en kotu fallarim deniz ve eftelyaydi. Eftelya agirdi dogru bide illayda dan sonra bildigin uyudum gun ortasi saatlerceevet bende baya şey bilmişti ona muhakkak atacağım ama ağırlığını göze alabilirsem önce bi Eftelya yapacağım oda baya bilmişti
aslında bende çoğu falcı detay biliyor da sonuç çıkmıyor hoş sonucun çıkmaması karşı tarafın üst düzey dengesiz oluşuBizim bayagi zit o zaman seninle cunku basirlyde en kotu fallarim deniz ve eftelyaydi. Eftelya agirdi dogru bide illayda dan sonra bildigin uyudum gun ortasi saatlercebari bisey bilse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?