Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Nermini de dün denedim ama olmadı....Siraç bana hiç uymadı olmadı yani saçmalamıştı....
Nermin çook kötü. Bana sadece yorum yapmış saçma sapan. Adamın hayatında başkası var falan görüşüyor demiş. Özellike 1 haftadır demiş böyle.
Adam nerminin falının geldiği gün beni aradı, ne kadar sevdiğini vs söyledi. Aynı iş yerindeyiz bide biz herşeyini biliyorum hani. Nermine göre takip etmem gerekiyodu mesela.
Bide 1 haftadır görüşüyo dediği hafta adam 2 tane 20lik diş çektirdi ev iş arası gidip geliyo sırf hala dikişleri bile alınmadı ağzını açamıyo. Sallıyor ama bari tutarlı sallasa..

Hadi yaa bende beğenmedim arada ufak detaylar ve geçmişi biraz bilmiş...

Hadi yaa bende beğenmedim arada ufak detaylar ve geçmişi biraz bilmiş...
Bende hiç bilememiş ya. Sadece sprunu okuyup yorum yapmış. Ben detaylı yazmıştım okurken aralara yorum serpiştirmiş. Favorim can ya benim. Bir durum oluyo mesela hemen gidip fal stıyorum ona:)) baya çıkıyor o ama hani sonucu beklemeden ben süreç içinde atıyorum

Bende sağlam sallamıştı kahve atmıştım
Aaaa tüh o zaman yine Can a mı atsam? Can a kahve atmıştım çok iyiydi sonra bi de aşk falı atayım dedim.
Eh işte pek beğenmemiştim açıkçası, kahve falı gibi diildi. Geçen hafta aura'ya aşk falı attım bi de.
sağolsun 23 dakikalıkyorum yollamıiş Bazı şeyleri çok tekrar etmiş olsa da genel olarak oldukça iyiydi.
Bi de cem i deneyim dedim ama şimdi ondan vazgeçtim galiba

Benimde basirlyde favorim can..Aura ve eftelya...

Cem inanılmaz alakasız şeyler demişti sen bankacısın elinden çok para geçiyor diye alakası yok meslek grubumun alakası dahi yok. ilşki kısmını da bilemedi. Auro çok tekrar yapıyor ama detay görüyor. Can çok iyi ama o da çok tekrar ediyor hızlı konuştuğundan farklı şeyler söylüyor gibi ama farklı kelimelerle aynı cümle.

2 kez baktırdım 1.5 ay arayla şimdi yine dinledim an değerlendirmesi analizlerri çok çok iyi şimdi daha net anladım. ama bana hiç tarih vermedi. hoş verenlerde patlıyor..
canım can için mi sıraç için mi çok iyi dedin ?

canım can için mi sıraç için mi çok iyi dedin ?
Can çok iyi ama Sıraç'ta pembeci değil baya şeyler bildi hakkımda özellikle son falında onun yaşama şeklini birebir anlattı, benim genel yaşamımdaki şeylere değindi ddoğruydu. ama zaman vermedi hiç.
Ben yarın ağırlığını göze alıp Eftelya'ya atacağım en son 2 ay önce atmışım dün dinledim çok iyi bakmış aslında verdiği tarihte ta o zamandan Mart ayıymış. bakalım şimdi ne diyecek

canın tarihleri çıkıyor mu acaba yaa? martda olursa hbr ver bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…