- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
2 kez baktırdım 1.5 ay arayla şimdi yine dinledim an değerlendirmesi analizlerri çok çok iyi şimdi daha net anladım. ama bana hiç tarih vermedi. hoş verenlerde patlıyor..Uygulamanın en iyisi Can da acaba yeni birini mi denesem diyorum. Sıraç hakkında ne diyorsunuz kızlar?
2 kez baktırdım 1.5 ay arayla şimdi yine dinledim an değerlendirmesi analizlerri çok çok iyi şimdi daha net anladım. ama bana hiç tarih vermedi. hoş verenlerde patlıyor..
Bende sağlam sallamıştı kahve atmıştımCeme ne falı atılmalı sizce?
Bende Lütfiye Deniz Eftelya Aura Ve Canı denedim..En başarılı Can...Eftelyanında bildikleri oldu ama çok ağırlık var o hatunda...Bi daha deneyeceğim...Ben de atmış bulundum da çok başarılı bulmadım kendi adıma. Can is the best=)
Nermini de dün denedim ama olmadı....Siraç bana hiç uymadı olmadı yani saçmalamıştı....Bende Lütfiye Deniz Eftelya Aura Ve Canı denedim..En başarılı Can...Eftelyanında bildikleri oldu ama çok ağırlık var o hatunda...Bi daha deneyeceğim...
Nermin çook kötü. Bana sadece yorum yapmış saçma sapan. Adamın hayatında başkası var falan görüşüyor demiş. Özellike 1 haftadır demiş böyle.Nermini de dün denedim ama olmadı....Siraç bana hiç uymadı olmadı yani saçmalamıştı....
Hadi yaa bende beğenmedim arada ufak detaylar ve geçmişi biraz bilmiş...Nermin çook kötü. Bana sadece yorum yapmış saçma sapan. Adamın hayatında başkası var falan görüşüyor demiş. Özellike 1 haftadır demiş böyle.
Adam nerminin falının geldiği gün beni aradı, ne kadar sevdiğini vs söyledi. Aynı iş yerindeyiz bide biz herşeyini biliyorum hani. Nermine göre takip etmem gerekiyodu mesela.
Bide 1 haftadır görüşüyo dediği hafta adam 2 tane 20lik diş çektirdi ev iş arası gidip geliyo sırf hala dikişleri bile alınmadı ağzını açamıyo. Sallıyor ama bari tutarlı sallasa..
Bende hiç bilememiş ya. Sadece sprunu okuyup yorum yapmış. Ben detaylı yazmıştım okurken aralara yorum serpiştirmiş. Favorim can ya benim. Bir durum oluyo mesela hemen gidip fal stıyorum ona:)) baya çıkıyor o ama hani sonucu beklemeden ben süreç içinde atıyorumHadi yaa bende beğenmedim arada ufak detaylar ve geçmişi biraz bilmiş...
Aaaa tüh o zaman yine Can a mı atsam? Can a kahve atmıştım çok iyiydi sonra bi de aşk falı atayım dedim.Bende sağlam sallamıştı kahve atmıştım
Bende hiç bilememiş ya. Sadece sprunu okuyup yorum yapmış. Ben detaylı yazmıştım okurken aralara yorum serpiştirmiş. Favorim can ya benim. Bir durum oluyo mesela hemen gidip fal stıyorum ona:)) baya çıkıyor o ama hani sonucu beklemeden ben süreç içinde atıyorum
Bende hiç bilememiş ya. Sadece sprunu okuyup yorum yapmış. Ben detaylı yazmıştım okurken aralara yorum serpiştirmiş. Favorim can ya benim. Bir durum oluyo mesela hemen gidip fal stıyorum ona:)) baya çıkıyor o ama hani sonucu beklemeden ben süreç içinde atıyorum
Benimde basirlyde favorim can..Aura ve eftelya...Bende hiç bilememiş ya. Sadece sprunu okuyup yorum yapmış. Ben detaylı yazmıştım okurken aralara yorum serpiştirmiş. Favorim can ya benim. Bir durum oluyo mesela hemen gidip fal stıyorum ona:)) baya çıkıyor o ama hani sonucu beklemeden ben süreç içinde atıyorum
Can a tekrar kahve atayım o zaman. O da 8 kredi olmuş yaaCanın kahvesi kesinlikle daha iyi aura aşk falı benimde deniyesim var ama çok tekrar ediyo...Detayları da görüyo...
Evet 8 oldu yaaaCan a tekrar kahve atayım o zaman. O da 8 kredi olmuş yaa
Cem inanılmaz alakasız şeyler demişti sen bankacısın elinden çok para geçiyor diye alakası yok meslek grubumun alakası dahi yok. ilşki kısmını da bilemedi. Auro çok tekrar yapıyor ama detay görüyor. Can çok iyi ama o da çok tekrar ediyor hızlı konuştuğundan farklı şeyler söylüyor gibi ama farklı kelimelerle aynı cümle.Aaaa tüh o zaman yine Can a mı atsam? Can a kahve atmıştım çok iyiydi sonra bi de aşk falı atayım dedim.
Eh işte pek beğenmemiştim açıkçası, kahve falı gibi diildi. Geçen hafta aura'ya aşk falı attım bi de.
sağolsun 23 dakikalıkyorum yollamıişBazı şeyleri çok tekrar etmiş olsa da genel olarak oldukça iyiydi.
Bi de cem i deneyim dedim ama şimdi ondan vazgeçtim galiba
canım can için mi sıraç için mi çok iyi dedin ?2 kez baktırdım 1.5 ay arayla şimdi yine dinledim an değerlendirmesi analizlerri çok çok iyi şimdi daha net anladım. ama bana hiç tarih vermedi. hoş verenlerde patlıyor..
Can çok iyi ama Sıraç'ta pembeci değil baya şeyler bildi hakkımda özellikle son falında onun yaşama şeklini birebir anlattı, benim genel yaşamımdaki şeylere değindi ddoğruydu. ama zaman vermedi hiç.canım can için mi sıraç için mi çok iyi dedin ?
canın tarihleri çıkıyor mu acaba yaa? martda olursa hbr ver bariCan çok iyi ama Sıraç'ta pembeci değil baya şeyler bildi hakkımda özellikle son falında onun yaşama şeklini birebir anlattı, benim genel yaşamımdaki şeylere değindi ddoğruydu. ama zaman vermedi hiç.
Ben yarın ağırlığını göze alıp Eftelya'ya atacağım en son 2 ay önce atmışım dün dinledim çok iyi bakmış aslında verdiği tarihte ta o zamandan Mart ayıymış. bakalım şimdi ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?