- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
can bana Şubat ilk hafta demişti patladı. tarihe takmam ama o kendinden emin 9 şubata kadar diyebilecek özgüvene sahipse bende patladı derim.. sonraki falında mart nisan gibi dedi. bence her falında 1 ya da 1.5aylık bir süreç veriyor herkese o kadar. Can'ın kendini sevdirme sebebi cafe falcısı olması işi biliyor laf cambazlığı yapıyor, karşı tarafı gömüyor 1-2 de nokta atışı tamamdırcanın tarihleri çıkıyor mu acaba yaa? martda olursa hbr ver bari
iyi de tip tarifini öyle bi veriyo ki ve öyle detaylar biliyo ki şaşırtıcı...can bana Şubat ilk hafta demişti patladı. tarihe takmam ama o kendinden emin 9 şubata kadar diyebilecek özgüvene sahipse bende patladı derim.. sonraki falında mart nisan gibi dedi. bence her falında 1 ya da 1.5aylık bir süreç veriyor herkese o kadar. Can'ın kendini sevdirme sebebi cafe falcısı olması işi biliyor laf cambazlığı yapıyor, karşı tarafı gömüyor 1-2 de nokta atışı tamamdırçünkü duymak istediklerimizi diyor. ya da bende öyle oldu.
Patladi ilk falda 2 hafta dedi olmadicanın tarihleri çıkıyor mu acaba yaa? martda olursa hbr ver bari
Bak mesela Can'da şunu farkettim. Malum cafe falcısı fena laf yapıyor ikna ediyor çünkü fal baktıranların çoğunluğu aşk için gidiyor adamın kalıpları belli.. bu adamın önce gel-gitlerini atlatması lazım kendi hayatını yaşadığı bir süreç içersinde önce içinde bulunduğu sorunlardan kurtulsun bla bla bla...Patladi ilk falda 2 hafta dedi olmadi
Ayni fal icinde 25 gunluk bir surec ve subat ayini, mart ve nisan gibi surecleri
1.5 ay_ 2.5 ay gibi surecler verdi
4 kere fal attim totalde ve bugun "cikmadi cancim " dedim.. subat ortası dedi ??!! Subatin zaten ortasini gectik.. subat ayinda kesin bir seyler olucak subat daha bitmedi tatlim dedi..
Son falda cana cok cok uyuz oldum. Cunku ben bu arada bisey ogrendim ve o onceden hiiic bahsetmedi simdi ben yazinca onuda eklemis yorumuna
u y a n i k.. tarihleride patir patir patladi. Olumlu mu olumsuz mu ne demek istiyor belli degil art arda kac kez dinledim. Bi sey olacak suraya dikkat et su tarih gel gitler atlatman gereken bir surec x sure kadar daha devam eder. Bucuk ay bucuk ay bucuk ay bucuk bucuk bucuk. . . .
Bilgilerini bilmiyorum diyorum hala aSk falina bekliyor. Bilmiyorum can, anla artik. Gorunen o ki sende bir halt bilmiyorsun
Bende merak ediyorum onları. Senin can harici begendiğin kim olduBasirlye değişik isimler deneyen var mı kızlar adrian destina renan mesel nasıldır...
eftelyayı beğendim ama ağırlık yapıyor fena halde...kredi alma canım biriktir 1 haftada doluyor zaten yada 5 basirly 20 tl zaten al üstüne twitter facebook paylaşımı yap tamamdır :)))))Şu yeni hesaba 5ktedi vermeme olayı hayallerimi yıkyıbirde can 8 olmuş nasıl baktırıyordunuz kızlar hile mi bulsak tövbe yarabbim :) para vermek istemiyorum fala
Biriksin bakalım yeni birini denemek istiyorumeftelyayı beğendim ama ağırlık yapıyor fena halde...kredi alma canım biriktir 1 haftada doluyor zaten yada 5 basirly 20 tl zaten al üstüne twitter facebook paylaşımı yap tamamdır :)))))
bende yeni birini denemek istiyorum ama daha 1.5 var biriksin adrianı kafaya koydum:)Biriksin bakalım yeni birini denemek istiyorum
Burdan bir arkadas hiç beğenmemiştibende yeni birini denemek istiyorum ama daha 1.5 var biriksin adrianı kafaya koydum:)
Hiç okumadım burda adrianı...merak ettim ...Burdan bir arkadas hiç beğenmemişti
10 kredi aldım lanet ettim igrenc otesi bi faldı hicbir sonuc yok tiksiniorum artık can dan resmenŞu yeni hesaba 5ktedi vermeme olayı hayallerimi yıkyıbirde can 8 olmuş nasıl baktırıyordunuz kızlar hile mi bulsak tövbe yarabbim :) para vermek istemiyorum fala
Ben alamadimbeğenmediğiniz fallardan iade aldınızmı ?
Canın son falı bende önceki falı gibi iyi değildi. Modunda olunca iyi galiba o10 kredi aldım lanet ettim igrenc otesi bi faldı hicbir sonuc yok tiksiniorum artık can dan resmen
milenart cok haklisin egitimde zirvalayip durdu atama demis , her sinav atama oluyor sanki gel delirme ya 4 fal elde 0
Adam aşk konusunda pişmiş çünkü karşı tarafa iki tane laf söylüyor keyifleniyoruz kendini sevdiriyor taktik var10 kredi aldım lanet ettim igrenc otesi bi faldı hicbir sonuc yok tiksiniorum artık can dan resmen
milenart cok haklisin egitimde zirvalayip durdu atama demis , her sinav atama oluyor sanki gel delirme ya 4 fal elde 0
Canı gel gitleriyle ugurladim kendi adima biraz cizgisi olmalı.Canın son falı bende önceki falı gibi iyi değildi. Modunda olunca iyi galiba o
Adam aşk konusunda pişmiş çünkü karşı tarafa iki tane laf söylüyor keyifleniyoruz kendini sevdiriyor taktik var
bana eğitim için çalışırsan başarırsın demiş annemde öyle diyor ama fal bakamıyor
Aynen öyle ben ikinci falı atınca anladım o kadar da iyi değilmiş. He yine diyorum geçmişle ilgili bildiği bir kaç nokta atışı oldu ama gelecekle ilgili dedikleri hep herkese kurduğu cümleler. gel-git ler kendi sıkıntıları genel yaşamı yükü bilmem nesi zaten herkese uyan yaşamsal sorunlar.Canı gel gitleriyle ugurladim kendi adima biraz cizgisi olmalı.
oyle cicek bocek fallar bakmamis mesele subati geciyoruz adam ortasi diyor. Bugun 18i orta gecti piskin piskin subat bitmedi diyor herkese ayni tarih. Vah 5gunde neler olur neler .. subat ici de 5kere gorecegim desem ona da bi kilif bulurdu.
Ben bahsettikten sonra hiiii su yuzden olabilir deyince tiksindim candan. Ondan once 3 falda bir halt soylememis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?