- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Aynen benimkide olumlu ama napiim sacmalıktan ölüyor fal. Benim yorumumdan yola cıkan falcıya kızıyorum bilmeyene zaten alıstık ama bu kurnaz cabalarAynen öyle ben ikinci falı atınca anladım o kadar da iyi değilmiş. He yine diyorum geçmişle ilgili bildiği bir kaç nokta atışı oldu ama gelecekle ilgili dedikleri hep herkese kurduğu cümleler. gel-git ler kendi sıkıntıları genel yaşamı yükü bilmem nesi zaten herkese uyan yaşamsal sorunlar.
Olumsuz diye kötüleyenlerden değilim zira en pembe fallarımdan biridi Can'ın falı...
Peki bişey merak ediyorum ben can.agura.cem. de baktırdım keyif aldım bütün sayfayı okuyorum ve baktirirken okadar çok sıra var ki aynı enerjiyi yakalaması zor hepsinin aynı zamanda sanırım fal enerji ve keyif işi ama sanırım bunlarda etken olabilir gelecek bilinmez tahmin edilir şimdide şimdi birde Adrian dencem.onların kinide yorumlar gelince yazarım. Benim düşüncem bu bu konu hakkındaAynen öyle ben ikinci falı atınca anladım o kadar da iyi değilmiş. He yine diyorum geçmişle ilgili bildiği bir kaç nokta atışı oldu ama gelecekle ilgili dedikleri hep herkese kurduğu cümleler. gel-git ler kendi sıkıntıları genel yaşamı yükü bilmem nesi zaten herkese uyan yaşamsal sorunlar.
Olumsuz diye kötüleyenlerden değilim zira en pembe fallarımdan biridi Can'ın falı...
Kızlar Can çok abartılıyor bence. Bir dönem Sezgi abartılıyordu onun gibi. Bana sorduğum kişiyi öyle yanlış tarif ettiki. Sorudan yola çıkarak bayağı saçmaladı. Burda beğenilince tekrar tekrar dinledim ama yok kötüydü bende.Aynen benimkide olumlu ama napiim sacmalıktan ölüyor fal. Benim yorumumdan yola cıkan falcıya kızıyorum bilmeyene zaten alıstık ama bu kurnaz cabalar
ben baktırdım begendım bi dene istersenAura ablamız nasıl kızlar baktırdınız mı
Canım sen belki beğenirsin diğer arkadaşlar gibi. Yaşayıp gör bence bize göre karar verme :)kızlar ben can için kredi biriktiriyodum, şimdi siz onu gömünce hevesim kırıldı ya
Yaa yok kalmasin icinde bana harf bilmisti geri kalan seyler kotuydu tekrarliyor ayni tarihler vs ama begenen var zaten baksana uygulamada en cok begenilen o.kızlar ben can için kredi biriktiriyodum, şimdi siz onu gömünce hevesim kırıldı ya
Kızlar Can çok abartılıyor bence. Bir dönem Sezgi abartılıyordu onun gibi. Bana sorduğum kişiyi öyle yanlış tarif ettiki. Sorudan yola çıkarak bayağı saçmaladı. Burda beğenilince tekrar tekrar dinledim ama yok kötüydü bende.
Katılıyorum can kahvede daha iyi ben 3 kez attım birincisinde çok iyi değildi ikincisinde pat diye çıktı üçüncüsünde farklı hesaptan attıgım halde ikinciiyle aynı şeyi söyledi ama eh pat küt beğenmedim pek hatta ilk kez ücretli baktırdı cana parama acımıştım :)Cana hiç bilgi vermeden bi arkadaşım baktırdı hayatına gireceği adamı resmen tarif etmiş Şunu farkettim Cana yoğun olduğu günlerde atmayın sıra çoksa atmayın enerjisi düşük oluyor hem kafede de bakıyor zaten
kahvesi çok daha iyi..Çok fazla çenebaz ama iyi detay görüyor ben diyeyim...Gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı çıkarsa yazarım yine ...
Ay bende aurayı çok seviyorum sırf o yüzden baktırabilirim 2 kez gittim biraz ara vereyim diyorum:))Ama detay görüyor biliyor...Katılıyorum can kahvede daha iyi ben 3 kez attım birincisinde çok iyi değildi ikincisinde pat diye çıktı üçüncüsünde farklı hesaptan attıgım halde ikinciiyle aynı şeyi söyledi ama eh pat küt beğenmedim pek hatta ilk kez ücretli baktırdı cana parama acımıştım :)
Auraya attım kızlar demin geldi ben bu kadının fal bakmasına bayılıyorum ya
Ve ben aurayla canla tanıştıktan sonra binnaz abla ve tellwenin ne kadar saçma olduğunu anladım. Hiçbiri falcı değil bizi kandırmışlar.Ay bende aurayı çok seviyorum sırf o yüzden baktırabilirim 2 kez gittim biraz ara vereyim diyorum:))Ama detay görüyor biliyor...
Kesinlikle katılıyorum Tellwe de bi geysu derim...Ve ben aurayla canla tanıştıktan sonra binnaz abla ve tellwenin ne kadar saçma olduğunu anladım. Hiçbiri falcı değil bizi kandırmışlar.
Cana hiç bilgi vermeden bi arkadaşım baktırdı hayatına gireceği adamı resmen tarif etmiş Şunu farkettim Cana yoğun olduğu günlerde atmayın sıra çoksa atmayın enerjisi düşük oluyor hem kafede de bakıyor zaten
kahvesi çok daha iyi..Çok fazla çenebaz ama iyi detay görüyor ben diyeyim...Gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı çıkarsa yazarım yine ...
Evet tarih konusunda sallıyor biliyorum bana da salladı da sana çok kötü sallamış şaşırmış mart ortası diyecekti herhalde:))Hangisi yapmıyor ki can kötünüm iyisi işte binnazdan iyi işte...Bana tarif iyiydi ben bilgi olmadigi icin hep kahve attim ama hep sorudan yurumus hep laf kalabaligi ve subatin ortasi gecti dun hala ortasi diyor hala 25 gun ileri atiyor hala 1.5ay 2.5 ay yani 2 ay oncede boyle dedi zaten hep asşşşşk sayfffmdnn diyor napiyim ask sayfani. Sinav diyorum mesela atama diyor hee yasa bakiyor kpss diye mantik yurutuyor cok zekisin bi kpss var bu yasta..
Ben can isim verme konusunda mükemmel yaEvet tarih konusunda sallıyor biliyorum bana da salladı da sana çok kötü sallamış şaşırmış mart ortası diyecekti herhalde:))Hangisi yapmıyor ki can kötünüm iyisi işte binnazdan iyi işte...
tip tarif karakter analizi de çok iyi geçmiş te zaten çok iyi gelecek olur mu tutar mı bilmem ama binnazda baktırdıklarımdan bin kat iyi ki çevremde de baktıran kişiler çok beğeniyor...Ben can isim verme konusunda mükemmel ya
3-4 arkadaşıma baktırttım hepsine çıktı :)tip tarif karakter analizi de çok iyi geçmiş te zaten çok iyi gelecek olur mu tutar mı bilmem ama binnazda baktırdıklarımdan bin kat iyi ki çevremde de baktıran kişiler çok beğeniyor...
Aşkta baktırdım ben ona farklı detayları bildi yine de kahvesi daha iyi...Bana tarif iyiydi ben bilgi olmadigi icin hep kahve attim ama hep sorudan yurumus hep laf kalabaligi ve subatin ortasi gecti dun hala ortasi diyor hala 25 gun ileri atiyor hala 1.5ay 2.5 ay yani 2 ay oncede boyle dedi zaten hep asşşşşk sayfffmdnn diyor napiyim ask sayfani. Sinav diyorum mesela atama diyor hee yasa bakiyor kpss diye mantik yurutuyor cok zekisin bi kpss var bu yasta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?