Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Aynen benimkide olumlu ama napiim sacmalıktan ölüyor fal. Benim yorumumdan yola cıkan falcıya kızıyorum bilmeyene zaten alıstık ama bu kurnaz cabalar

Peki bişey merak ediyorum ben can.agura.cem. de baktırdım keyif aldım bütün sayfayı okuyorum ve baktirirken okadar çok sıra var ki aynı enerjiyi yakalaması zor hepsinin aynı zamanda sanırım fal enerji ve keyif işi ama sanırım bunlarda etken olabilir gelecek bilinmez tahmin edilir şimdide şimdi birde Adrian dencem.onların kinide yorumlar gelince yazarım. Benim düşüncem bu bu konu hakkında

Aynen benimkide olumlu ama napiim sacmalıktan ölüyor fal. Benim yorumumdan yola cıkan falcıya kızıyorum bilmeyene zaten alıstık ama bu kurnaz cabalar
Kızlar Can çok abartılıyor bence. Bir dönem Sezgi abartılıyordu onun gibi. Bana sorduğum kişiyi öyle yanlış tarif ettiki. Sorudan yola çıkarak bayağı saçmaladı. Burda beğenilince tekrar tekrar dinledim ama yok kötüydü bende.

kızlar ben can için kredi biriktiriyodum, şimdi siz onu gömünce hevesim kırıldı ya

kızlar ben can için kredi biriktiriyodum, şimdi siz onu gömünce hevesim kırıldı ya
Yaa yok kalmasin icinde bana harf bilmisti geri kalan seyler kotuydu tekrarliyor ayni tarihler vs ama begenen var zaten baksana uygulamada en cok begenilen o.

Bana hece bildi diye cok heyecan yaptim ama dort falda hep ayni cumlelermis ve cok laf kalabaligi. Soruda yurumesi irrite etti beni iste bide ucretli baktirdim

Ya gecmis tarihi verdi iyice sok oldum. Melek de sey yapmisti mesela " yilin ayinin 13 ve 17si." Hangi ayin? Her ayin herhalde omrumce bekleyeyim

Dusununce subat mart nisan hattina takmis falcilar

Cana hiç bilgi vermeden bi arkadaşım baktırdı hayatına gireceği adamı resmen tarif etmiş Şunu farkettim Cana yoğun olduğu günlerde atmayın sıra çoksa atmayın enerjisi düşük oluyor hem kafede de bakıyor zaten

kahvesi çok daha iyi..Çok fazla çenebaz ama iyi detay görüyor ben diyeyim...Gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı çıkarsa yazarım yine ...

Katılıyorum can kahvede daha iyi ben 3 kez attım birincisinde çok iyi değildi ikincisinde pat diye çıktı üçüncüsünde farklı hesaptan attıgım halde ikinciiyle aynı şeyi söyledi ama eh pat küt beğenmedim pek hatta ilk kez ücretli baktırdı cana parama acımıştım :)
Auraya attım kızlar demin geldi ben bu kadının fal bakmasına bayılıyorum ya

Ay bende aurayı çok seviyorum sırf o yüzden baktırabilirim 2 kez gittim biraz ara vereyim diyorum:))Ama detay görüyor biliyor...

Ay bende aurayı çok seviyorum sırf o yüzden baktırabilirim 2 kez gittim biraz ara vereyim diyorum:))Ama detay görüyor biliyor...
Ve ben aurayla canla tanıştıktan sonra binnaz abla ve tellwenin ne kadar saçma olduğunu anladım. Hiçbiri falcı değil bizi kandırmışlar.

Bana tarif iyiydi ben bilgi olmadigi icin hep kahve attim ama hep sorudan yurumus hep laf kalabaligi ve subatin ortasi gecti dun hala ortasi diyor hala 25 gun ileri atiyor hala 1.5ay 2.5 ay yani 2 ay oncede boyle dedi zaten hep asşşşşk sayfffmdnn diyor napiyim ask sayfani. Sinav diyorum mesela atama diyor hee yasa bakiyor kpss diye mantik yurutuyor cok zekisin bi kpss var bu yasta..

Evet tarih konusunda sallıyor biliyorum bana da salladı da sana çok kötü sallamış şaşırmış mart ortası diyecekti herhalde:))Hangisi yapmıyor ki can kötünüm iyisi işte binnazdan iyi işte...

Aşkta baktırdım ben ona farklı detayları bildi yine de kahvesi daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…