- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Çıktı derken aşkla mı ilgili dedikleri oldu...İyi bi falcı kendisi 5 kredi alır üstüne eklerim bi kaçgün atarım yine bugüne kadar harcadığımız paraları düşününce:)))3-4 arkadaşıma baktırttım hepsine çıktı :)
Evet tamamen aşk konusunda çıktıÇıktı derken aşkla mı ilgili dedikleri oldu...İyi bi falcı kendisi 5 kredi alır üstüne eklerim bi kaçgün atarım yine bugüne kadar harcadığımız paraları düşününce:)))
Ne kadar sürede çıktı mesela???dediği tarihlerde mi yakın geleceği iyi görüyorlar çünküEvet tamamen aşk konusunda çıktı
Bana çıkmadığı için o kadarını bilemicem.Ne kadar sürede çıktı mesela???dediği tarihlerde mi yakın geleceği iyi görüyorlar çünkü
Arkadaşıma da 3 gün sonra filan çıktı hemde hiç bilgi vermedi şok olduk...Bana çıkmadığı için o kadarını bilemicem.
Ama bana ertesi gün çıktığı oldu adamın.
Evet tarih konusunda sallıyor biliyorum bana da salladı da sana çok kötü sallamış şaşırmış mart ortası diyecekti herhalde:))Hangisi yapmıyor ki can kötünüm iyisi işte binnazdan iyi işte...
Ahhahhaaa olabilir :)))İyi güldüm sen sağol:)))Binnazla mukayese etmem sertac bence cana teklif goturecek bu topici okuyuncahamdi bey 20 kredi diyor var mısin caaggnn
Hangi falı çıkmıştı? ben kahve attığımda aşk açılımı gibi bir şeye yönlendirmişti beni..3-4 arkadaşıma baktırttım hepsine çıktı :)
Kahve.Hangi falı çıkmıştı? ben kahve attığımda aşk açılımı gibi bir şeye yönlendirmişti beni..
Auranın bende asıl konuyla ilgili dediği bi şey zamanından önce oldu gibi. Yani olaylar onun dediği yönde gidiyor.Auranın çıkanı var mı acaba aramızda
Peki olabilecek bisey miydi yani sana imkansiz gelebilir ama sartlar da oyle miydi?Auranın bende asıl konuyla ilgili dediği bi şey zamanından önce oldu gibi. Yani olaylar onun dediği yönde gidiyor.
Dediğinden 15 gün önce falan gelişme oldu.
Olması imkansız olmasa da zor bir ihtimaldi öyle diyim yani. Olacak bekle dedi.Peki olabilecek bisey miydi yani sana imkansiz gelebilir ama sartlar da oyle miydi?
Olması imkansız olmasa da zor bir ihtimaldi öyle diyim yani. Olacak bekle dedi.
Önemli bi adım oldu o konuda. Aşkla ilgili bi konu bu arada.
Belki de pembeci de olabilir yani bana tesadüfen tutmuştur. Ben 1 kere baktırdım ona.Ahh iyi ya :) benim aura da takildigim katina acip adhamdeva yı olumlu yorumladi hani vesile olacak bayan diye; ama butun kart yorumlarinda adhamdeva arayi bozan 2.kadin olarak yaziyor tabi acilim onemli fakat anlami askta da boyleymis
Ozetle ,acaba diyorum aura ablamız cok mu iyimser
Ay haydi iyi inşallah güzel güzel olur her şeyOlması imkansız olmasa da zor bir ihtimaldi öyle diyim yani. Olacak bekle dedi.
Önemli bi adım oldu o konuda. Aşkla ilgili bi konu bu arada.
Sağol canım. İnşallah hepimiz için.Ay haydi iyi inşallah güzel güzel olur her şey
Fazla iyimserOzetle ,acaba diyorum aura ablamız cok mu iyimser
Hadi ya aura ya bak seenFazla iyimser3 kez baktırdım 2 kez de arkadaşım baktırdı hep pembe pembe konuştu. ama çok ayrıntı biliyor sana ayrılırken şunları demiş diye resmen ağzından çıkanları dedi ama nedense pembeci geliyor bana. ama süper ötesi pembeciler gibi de evlendirmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?