Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Evet tarih konusunda sallıyor biliyorum bana da salladı da sana çok kötü sallamış şaşırmış mart ortası diyecekti herhalde:))Hangisi yapmıyor ki can kötünüm iyisi işte binnazdan iyi işte...

Binnazla mukayese etmem sertac bence cana teklif goturecek bu topici okuyunca hamdi bey 20 kredi diyor var mısin caaggnn

Olması imkansız olmasa da zor bir ihtimaldi öyle diyim yani. Olacak bekle dedi.
Önemli bi adım oldu o konuda. Aşkla ilgili bi konu bu arada.

Ahh iyi ya :) benim aura da takildigim katina acip adhamdeva yı olumlu yorumladi hani vesile olacak bayan diye; ama butun kart yorumlarinda adhamdeva arayi bozan 2.kadin olarak yaziyor tabi acilim onemli fakat anlami askta da boyleymis

Ozetle ,acaba diyorum aura ablamız cok mu iyimser

Belki de pembeci de olabilir yani bana tesadüfen tutmuştur. Ben 1 kere baktırdım ona.
Hani bi daha baksa nasıl bakar bilemiyorum
Katina hiç anlamıyorum ama o karttan önceki ve sonraki kart etkilemiş olabilir mi acaba

Ozetle ,acaba diyorum aura ablamız cok mu iyimser
Fazla iyimser 3 kez baktırdım 2 kez de arkadaşım baktırdı hep pembe pembe konuştu. ama çok ayrıntı biliyor sana ayrılırken şunları demiş diye resmen ağzından çıkanları dedi ama nedense pembeci geliyor bana. ama süper ötesi pembeciler gibi de evlendirmedi

Hadi ya aura ya bak seen bana tespit falan yapmadi sadece yeni biri uzerineydi sorum ve fal da sadece olacak temalıydı adini niye yazmadin diyip durdu bide cift meslek gordu ooww cok zekisin kahvende olumlu tarotta falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…