- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
morale ihtiyaç olunca auro ablaya gitmek lazımHadi ya aura ya bak seenbana tespit falan yapmadi sadece yeni biri uzerineydi sorum ve fal da sadece olacak temalıydı adini niye yazmadin diyip durdu bide cift meslek gordu ooww cok zekisin kahvende olumlu tarotta falan dedi.
Aynen her yerden gazladi ben eftelyayi denemem kara listemde omorale ihtiyaç olunca auro ablaya gitmek lazımEftelya'ya ikinci kez gittim ilkinde ağırlık yapmıştı ama bu kez hiç etkilemedi ve çok başarılıydı. burcuna huyuna suyuna nasıl ayrıldığımıza kadar dedi. gelecek içinse var daha.
o zaman hiç baktırma pembeci auro ablayı dinlersin daha iyiAynen her yerden gazladi ben eftelyayi denemem kara listemde oagirligi sooyle dursun alakasız bir faldi tellwe promosyonu gibi
o zaman hiç baktırma pembeci auro ablayı dinlersin daha iyiRenan'a baktırdın mı arkadaşım ondan memnun kalmıştı. sırada ona mı baktırsam acaba diyorum.
bana kimi önerirsiniz tarotta diye sormuştum ama cevap veren olmadı
auraya attım ama çevrim dışı bekliyorum bakalmyaa benim onerebilecegim kimse yok genelde kahve attim zaten. Listeye bak icin kime ısınıyorsa ona gonder bence cunku birimize uyuyor otekine uymuyor
Ya burada kimse Destina'yı beğenmemiş ama ben beğendim ya. Tipimi falan doğru tarif etti, iki tane vakti olan şey söyledi biri için Nisan biri için Ekim ayı dedi. Hayallerimden bahsetmemiştim hiç onları bildi, geçmem gereken yollardan bahsetti. Tek sıkıntı grip olmuş kadıncağız biraz zor dinledim ama hastalık hali için de şikayet edecek halim yok. Bakalım bu vakti olan şeyler çıkarsa tekrar güncellerim. :)
Banada nisan ve ekim vermisti sorumda yazdigim seyi falda, kendi bulmus gormus gibi bahsetti (bkz can gibi) boyle falcilara irrite oluyorum.
o da cok iyimser bi faldı fakat bende umut tukendi
Bencede sonucta fal ve ali cengiz oyunlarina gerek yok :) falcinin da niteliklisi gerekKendi bulmuş görmüş gibi bahsetmedi bende ama hayatımla alakalı bildiği şeyler oldu. Bunlarda da dediği çıkarsa yazıcam bakalım, fal sonuçta ya zaten ücretsiz kredimi kullanarak baktırdım. :)
Yeni gördüm buraya yazdığını canım can a at kredi biriktirip can favorimiz oldu...Ama aurada iyidirauraya attım cevabı geldi anck çok fazla kendni övüp çok fazla anısını vs anlatıyor. eh idare eder bir faldı
S Springgg85 can kahve de mı iyi Tarot da mı her zaman girmiyor oda
Kahvesini daha çok beğendim canımS Springgg85 can kahve de mı iyi Tarot da mı her zaman girmiyor oda
Yollanıyor da bayağı bekletiyor en iyisi cumartesi kredm tamamlandığında deneyeymKahvesi iyi. Aşk falı da baktırabilirsiniz. Çevrimiçi olmasa da yollanıyor fal.
Cumartesi 8 kredim olck o zaman baktıraym cnm :)Kahvesini daha çok beğendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?