Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Hadi ya aura ya bak seen bana tespit falan yapmadi sadece yeni biri uzerineydi sorum ve fal da sadece olacak temalıydı adini niye yazmadin diyip durdu bide cift meslek gordu ooww cok zekisin kahvende olumlu tarotta falan dedi.
morale ihtiyaç olunca auro ablaya gitmek lazım Eftelya'ya ikinci kez gittim ilkinde ağırlık yapmıştı ama bu kez hiç etkilemedi ve çok başarılıydı. burcuna huyuna suyuna nasıl ayrıldığımıza kadar dedi. gelecek içinse var daha.

Aynen her yerden gazladi ben eftelyayi denemem kara listemde o agirligi sooyle dursun alakasız bir faldi tellwe promosyonu gibi

Aynen her yerden gazladi ben eftelyayi denemem kara listemde o agirligi sooyle dursun alakasız bir faldi tellwe promosyonu gibi
o zaman hiç baktırma pembeci auro ablayı dinlersin daha iyi Renan'a baktırdın mı arkadaşım ondan memnun kalmıştı. sırada ona mı baktırsam acaba diyorum.

bu uygulama da canı tek geçerim diyebilirim.hangi tarihte ne yaşamışım bana saydı adam. tespitleri çok çok iyiydi.ailemin hangi yıllar arasında sıkıntı çektiğini bile söyledi adam. nokta atışları çok iyi. verdiği harfler cuk oturdu yerine. öyle toz pembe de bakmıyor yani fala gayet gerçekçiydi. beni en çok şaşırtan bi kafede bayanın birine baktırmıştım. moralim bozuk ben şimdi gider bu falcıya bir güzel dalga geçerim demiştim ama resmen kadın beni dumur edip yolladı fincanı bile açmadan direk isim vererek fal bakmıştı ve şok olmuştum. o kadının verdiği tarihle canın aynı olay üzerine verdiği tarih aynıydı. şaşırtmıştı beni baya. bakalım verilen tarih çıkarsa yazarım.
Lütfiye: kahve falında tek nokta atışı eskiden hayatımda olan insanı birebir tarif etmesiydi. aşk falı attım bana burç yorumu atmıştı. yani googlea burç uyumu yazsam daha güzel yorum alırdım boş beleş bir faldı boşa gitti puanlarım
Destina: Anneme kahve falı attık bu bayana. kesinlikle bildiği bir şey yoktu. ya ben tek çocuğum erkek çocuğunuz var kaslı dedi. ne alaka yani. bedavaya baksa yollamam.
Nermin: hiç beğenmedim. yani dediklerini ben bile derim. hiiiiiiiiiiiiççç beğenmedim bir daha asla yollamayacağım falcılardan birisi.
Aura: bu bayana sırf eğlenmek için bile fal atarım. anlatımı çok samimi. verdiği harfler evet çok tutarlı kesinlikle nokta atışları var auranın. biraz toz pembe baktı gibi. ya da ben hep kötü tarafından bakıyorum o yüzden bana toz pembe geldi. ben beğendim aurayı ya.
Semih: birkaç nokta atışı oldu semihin. dış görünüşümü birebir tarif etti. bana 3 gün sonra bir arkadaşının iki yüzlülüğüyle ilgili bir haber alacakasın demişti. tam üç gün sonra cidden dediği gibi bir haber aldım. ilişkilerde pek dediği gibi davranmıyorum. 5 hafta gibi de bir zaman verdi bakalım çıkarsa yazarım.
Kısacası basirlyde ısrarla fal yollayacağım tek isim Can. Bu adam gerçekten yetenekli. Enerjilerimiz mi uyuştu nedir ben çok ısındım cana.

Ya burada kimse Destina'yı beğenmemiş ama ben beğendim ya. Tipimi falan doğru tarif etti, iki tane vakti olan şey söyledi biri için Nisan biri için Ekim ayı dedi. Hayallerimden bahsetmemiştim hiç onları bildi, geçmem gereken yollardan bahsetti. Tek sıkıntı grip olmuş kadıncağız biraz zor dinledim ama hastalık hali için de şikayet edecek halim yok. Bakalım bu vakti olan şeyler çıkarsa tekrar güncellerim. :)

Banada nisan ve ekim vermisti sorumda yazdigim seyi falda, kendi bulmus gormus gibi bahsetti (bkz can gibi) boyle falcilara irrite oluyorum.

o da cok iyimser bi faldı fakat bende umut tukendi

Banada nisan ve ekim vermisti sorumda yazdigim seyi falda, kendi bulmus gormus gibi bahsetti (bkz can gibi) boyle falcilara irrite oluyorum.

o da cok iyimser bi faldı fakat bende umut tukendi

Kendi bulmuş görmüş gibi bahsetmedi bende ama hayatımla alakalı bildiği şeyler oldu. Bunlarda da dediği çıkarsa yazıcam bakalım, fal sonuçta ya zaten ücretsiz kredimi kullanarak baktırdım. :)

Kendi bulmuş görmüş gibi bahsetmedi bende ama hayatımla alakalı bildiği şeyler oldu. Bunlarda da dediği çıkarsa yazıcam bakalım, fal sonuçta ya zaten ücretsiz kredimi kullanarak baktırdım. :)
Bencede sonucta fal ve ali cengiz oyunlarina gerek yok :) falcinin da niteliklisi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…