- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
evet biriktirmek en iyisi...Cumartesi 8 kredim olck o zaman baktıraym cnm :)
Krediler bayağı tuzlu basirly de ama şimdi sesli fal bakan tek site diyebiliriz yazmadan bakıyorlar copy paste olayı olmaz en azindnevet biriktirmek en iyisi...
evet biriktirmek en iyisi...
Twitter ve facebookta paylaşarak her biri için 0.5 kredi kazanabiliyorsun. bu da günde 1 kredi yapar neredeyse haftada 1 fal ücretsiz oluyor :)Arada bedava kredi mi geliyor, biriktirmek derken?
Twitter ve facebookta paylaşarak her biri için 0.5 kredi kazanabiliyorsun. bu da günde 1 kredi yapar neredeyse haftada 1 fal ücretsiz oluyor :)
Beynim yandı bu neCan da sevmediğim su oldu bazı kelimeleri cok tekrarlıyor mesela' bu surecte neyi nasıl yapıcak ve neyi ne zaman yapması gerektigini bilmedigi gibi gelecekte de bu durum icin neyi nasıl yapıcagını veya neyi ne zaman yapacagını bilememekte'?!
Can da sevmediğim su oldu bazı kelimeleri cok tekrarlıyor mesela' bu surecte neyi nasıl yapıcak ve neyi ne zaman yapması gerektigini bilmedigi gibi gelecekte de bu durum icin neyi nasıl yapıcagını veya neyi ne zaman yapacagını bilememekte'?!
Evet onceki sayfalarda yorumda var bana, fal degil beni anlatmaya calismis gibi geldi onun disinda fal niteligi tasiyan bisey degildi sen boylesin sen soylesin. Karsi tarafla ilgili bildigi seyde giyimiydi.Semih e fal baktırn var mi ?
Resmen bana kurduğu cümlenin aynısı
salı auraya attım 1 de attım 8de geldi :)Yolladığınız gün içinde geliyor fal genellikle, bence çok bekleme sayılmaz=)yazarhanim35
salı auraya attım 1 de attım 8de geldi :)
:)) cumartesi atarım bnde can abence yine de çok değil ya çok sıra varsa...çünkü bunda çevrimdışıyken de atıldığı için yığılma oluyor bazen. 25 falı olan gördüm sırada o ne ya bildiğin fenalık geçirme sebebi falcı açısından. bi de can onlinedaki bir çok falcıya bin basar=)
Aura nasıldı beğendin mi?:)) cumartesi atarım bnde can a
Aura nasıldı beğendin mi?
Aura ya,hikaye anlatiyorsun, dedikleri icin sitem etmis kızlar "ben aslinda ornek veriyorum" demis
ve 4dk yine hikaye anlatmiskeske 2.falı atmasaydım, ilkinde marta vade vermisti simdi diyor ki nisan, mayis, haziran; ama temmuza atmıyorum sagol yaa..
Temmuzda zaten cocugu gorme olanagım kalkacak bunu biliyor
Patladi ilk falda 2 hafta dedi olmadi
Ayni fal icinde 25 gunluk bir surec ve subat ayini, mart ve nisan gibi surecleri
1.5 ay_ 2.5 ay gibi surecler verdi
4 kere fal attim totalde ve bugun "cikmadi cancim " dedim.. subat ortası dedi ??!! Subatin zaten ortasini gectik.. subat ayinda kesin bir seyler olucak subat daha bitmedi tatlim dedi..
Son falda cana cok cok uyuz oldum. Cunku ben bu arada bisey ogrendim ve o onceden hiiic bahsetmedi simdi ben yazinca onuda eklemis yorumuna
u y a n i k.. tarihleride patir patir patladi. Olumlu mu olumsuz mu ne demek istiyor belli degil art arda kac kez dinledim. Bi sey olacak suraya dikkat et su tarih gel gitler atlatman gereken bir surec x sure kadar daha devam eder. Bucuk ay bucuk ay bucuk ay bucuk bucuk bucuk. . . .
Bilgilerini bilmiyorum diyorum hala aSk falina bekliyor. Bilmiyorum can, anla artik. Gorunen o ki sende bir halt bilmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?