Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Twitter ve facebookta paylaşarak her biri için 0.5 kredi kazanabiliyorsun. bu da günde 1 kredi yapar neredeyse haftada 1 fal ücretsiz oluyor :)

Aaa tek seferlik değil mi onlar her gün için mi? Ben tek seferlik zannettim onları tamam. Çok teşekkür ederim ya :)

2 gün önce Cem e kahve attım. Resmen çöktüm
Çok kötüydü hayatımdaki her şey için negatif konuştu ki hiç de öyle diil
Olumsuz konuştuğu için diil ama her şey mi kötü olur kardeşim
Zaten dediği bi şey de bugün patladı

Bende Cem'e attım 8 kredi olmuş :) ama fena kazık ben memnunum ondan :) en azından herkesi birleştirip tozpembe fallar çizmiyor

Auraya 2.yi gonderdim direkt olaya girmis "ben goruyorum olacak" ilk defa karsinin kisiliginden birkac cumle bahsetmis ya 8 10 dk boyunca olacak olacak demis bravo. Hayatimda olmayan biriyle ilgili gelecegim varmis gibi hikaye dinledim

Semih e fal baktırn var mi ?
Evet onceki sayfalarda yorumda var bana, fal degil beni anlatmaya calismis gibi geldi onun disinda fal niteligi tasiyan bisey degildi sen boylesin sen soylesin. Karsi tarafla ilgili bildigi seyde giyimiydi.

Resmen bana kurduğu cümlenin aynısı

Bence basirly can ın kalıp cumleleri var ve kayitlari dinlesek onlari hepimize soylemistir canin falini ayıklasam 3 ya da 4 cumlesi o kalıplar dısındaydı

salı auraya attım 1 de attım 8de geldi :)

bence yine de çok değil ya çok sıra varsa...çünkü bunda çevrimdışıyken de atıldığı için yığılma oluyor bazen. 25 falı olan gördüm sırada o ne ya bildiğin fenalık geçirme sebebi falcı açısından. bi de can onlinedaki bir çok falcıya bin basar=)

:)) cumartesi atarım bnde can a

Aura ya,hikaye anlatiyorsun, dedikleri icin sitem etmis kızlar "ben aslinda ornek veriyorum" demis
ve 4dk yine hikaye anlatmis keske 2.falı atmasaydım, ilkinde marta vade vermisti simdi diyor ki nisan, mayis, haziran; ama temmuza atmıyorum sagol yaa..
Temmuzda zaten cocugu gorme olanagım kalkacak bunu biliyor

Aura nasıldı beğendin mi?

idare ederdi

evt bende de araya 2-3 hikaye sıkıştırdı ya sinir oldum 31 dakika bakmış 31 dakikanın 15 dakikası neredeyse kendi hikayesi

Aynı tarihleri vermiş neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…