Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Aynı tarihleri vermiş neredeyse
Can'ın olayı bu anladım artık adamin agzi subat demeye o kadar alısmıs ki subatın ortası gectigi halde hala subat ortasi diyor ben son fali bilerek attim cok iddialıydı cunku "tatlim subat bitmedi" dedi bana ya ben hayatta tarih beklemem ama boyle falcilara gicigim. Mesela martta da olsa can bildi diye gelir yazarim

ama can ocak icinde 2 haftaya kadar kesinlikle dedi oyle bir seyde olmadı. Her alanda basarisiz ama isimde heceyi tutturdu

Yazılanları okuyunca Can çoğu kişiye aynı şeyi mi söylüyor acaba Bana da 6-7 dakika eğitimden bahsedip 3 dakika sorularıma yanıt verip sonlandırmış 25 gün, mart nisan , şubat ayı ve eylül ekim demiş

o kadar hızlı konuşmuş ki kaç sefer dinledim verdiği heceyi kaçırdım her seferinde anlayamadım....

Şimdi Can'ı tekrar dinledim, verdiği hece ve tarif şu --> an gibi kan ya da tan gibi bağlantılar, uzun boylu buğday tenli kahve gözlü, kaş hattı keskin, gözleri belirgin kumral size farklı mı söyledi yoksa benzer mi?

Eveet can ın fix tarifi sanirim cunku bende de ayni sekildeydi baska var mi boyle yorum alan?

Tarif aynı sevimli demis ekstra olarak

bilmiyorum can bilmiyorum bide ucretli-idi bilmiyorum

Eveet can ın fix tarifi sanirim cunku bende de ayni sekildeydi baska var mi boyle yorum alan?

Tarif aynı sevimli demis ekstra olarak

bilmiyorum can bilmiyorum bide ucretli-idi bilmiyorum

Evet ben de ilk kez ona attım gitti boşuna bi de hayatında biri olacak demiş, ilişkimin geleceğini sormama rağmen sonra da tarife uyuyorsa bununla da evlenebilirsin eğer bu değilse tarif ettiğim kişi olacak, ama bununla ailesel sorunları halledersen evleneceksin vs vs vs tutarsız... Dikkatle dinleyince malesefff Can

adam direk birsürü türk erkegine uyan bir tarif veriyor demek ben hic baktirmadim nedense bana samimi gelmemisti hic :)

Canin ne calsa ona gore oynar gibi bi havası var netlesti artik banada her sey olur temaliydi. Buda olur o da olur aman hayat bu
Aaa bende de öyleydi

Kac olduk saymadim ama yeterli sayidayiz alistik falci sahtekarligina herhalde. ankete bakiyorum bide ben oy vermistim son faldan sonra cektim oyumu candan

kuzu biraz geç oldu ama bence ikisi de değil. Eftelya 27 ekime yay burcu dedi Denize de kardeşim baktırdı olumsuz kasmayı seven bir ablamız
Evet ya beni benden almisti ki buraya da yazdim hatta cogu arkadas burada paylasti. Katiliyorum olumsuz olcam die kasiyor

can belki sıkıyordur artık hiçbir falcıyı körü körüne övmemeyi öğrendim fakat bende cidden çok spesifik 3 olay bildi yakın gelecekte hatta 1-2 güne yine atasım vardı hatta ve hatta İstanbula gidince yüz yüze baktırasım vardı

valla asıl mesele ömrümü çürüttü V vaselin ciğim:)) fakat eğitim konusunu net şekilde can ve asenat bildi. Bir de can bana yeni birinden bahsetmişti isim vererek cidden öyle biriyle tanıştım senaryo onun dediği gibi ilerlemedi ama. Bir de bir şey daha bildi onu özelden yazayım:)

Slm kizlar. Can, cem, aurayi denedim. Kahve atmak istiyorum.. eftelya mi nermin mi?? Veya baska biriiimiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…