- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Can'ın olayı bu anladım artık adamin agzi subat demeye o kadar alısmıs ki subatın ortası gectigi halde hala subat ortasi diyor ben son fali bilerek attim cok iddialıydı cunku "tatlim subat bitmedi" dedi banaAynı tarihleri vermiş neredeyse
Adam aşk konusunda pişmiş çünkü karşı tarafa iki tane laf söylüyor keyifleniyoruz kendini sevdiriyor taktik var
bana eğitim için çalışırsan başarırsın demiş annemde öyle diyor ama fal bakamıyor
Can'ın olayı bu anladım artık adamin agzi subat demeye o kadar alısmıs ki subatın ortası gectigi halde hala subat ortasi diyor ben son fali bilerek attim cok iddialıydı cunku "tatlim subat bitmedi" dedi banaya ben hayatta tarih beklemem ama boyle falcilara gicigim. Mesela martta da olsa can bildi diye gelir yazarim
ama can ocak icinde 2 haftaya kadar kesinlikle dedi oyle bir seyde olmadı. Her alanda basarisiz ama isimde heceyi tutturdu
Şimdi Can'ı tekrar dinledim, verdiği hece ve tarif şu --> an gibi kan ya da tan gibi bağlantılar, uzun boylu buğday tenli kahve gözlü, kaş hattı keskin, gözleri belirgin kumral size farklı mı söyledi yoksa benzer mi?
Eveet can ın fix tarifi sanirim cunku bende de ayni sekildeydi baska var mi boyle yorum alan?
Tarif aynı sevimli demis ekstra olarak
bilmiyorum can bilmiyorum bide ucretli-idi bilmiyorum
Evet ben de ilk kez ona attım gitti boşunabi de hayatında biri olacak demiş, ilişkimin geleceğini sormama rağmen sonra da tarife uyuyorsa bununla da evlenebilirsin eğer bu değilse tarif ettiğim kişi olacak, ama bununla ailesel sorunları halledersen evleneceksin vs vs vs tutarsız... Dikkatle dinleyince malesefff Can
adam direk birsürü türk erkegine uyan bir tarif veriyor demek ben hic baktirmadim nedense bana samimi gelmemisti hic :)
Aaa bende de öyleydiEveet can ın fix tarifi sanirim cunku bende de ayni sekildeydi baska var mi boyle yorum alan?
Tarif aynı sevimli demis ekstra olarak
bilmiyorum can bilmiyorum bide ucretli-idi bilmiyorum
eftelya canım...denizi sonrada denesen olur derim..Kzılar sizce deniz mi eftakya mı
Can bende ve arkadaşımda da aynı tip tarifi hemen hemen bi iki ufak değişiklikle tarih konusu zaten sallamasyon ama bana arada çok detay bildi hem kahvede hem aşk falında...Aaa bende de öyleydi
Canin ne calsa ona gore oynar gibi bi havası var netlesti artik banada her sey olur temaliydi. Buda olur o da olur aman hayat buEvet ben de ilk kez ona attım gitti boşunabi de hayatında biri olacak demiş, ilişkimin geleceğini sormama rağmen sonra da tarife uyuyorsa bununla da evlenebilirsin eğer bu değilse tarif ettiğim kişi olacak, ama bununla ailesel sorunları halledersen evleneceksin vs vs vs tutarsız... Dikkatle dinleyince malesefff Can
Aaa bende de öyleydi
kuzu biraz geç oldu ama bence ikisi de değil. Eftelya 27 ekime yay burcu dediKzılar sizce deniz mi eftakya mı
Evet ya beni benden almisti ki buraya da yazdim hatta cogu arkadas burada paylasti. Katiliyorum olumsuz olcam die kasiyorkuzu biraz geç oldu ama bence ikisi de değil. Eftelya 27 ekime yay burcu dediDenize de kardeşim baktırdı olumsuz kasmayı seven bir ablamız
valla asıl mesele ömrümü çürüttü V vaselin ciğim:)) fakat eğitim konusunu net şekilde can ve asenat bildi. Bir de can bana yeni birinden bahsetmişti isim vererek cidden öyle biriyle tanıştım senaryo onun dediği gibi ilerlemedi ama. Bir de bir şey daha bildi onu özelden yazayım:)M Motherofdragon cikan var mi sekaaa ? :)
zaten falın başında ağzını hayıra açmamış ki; "canım beni pek sevmezler olumsuz konuşuyorum diye ama olumsuz görürsem söylerim tabi" falan demiş:))Evet ya beni benden almisti ki buraya da yazdim hatta cogu arkadas burada paylasti. Katiliyorum olumsuz olcam die kasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?