- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Can a fal attım çevrim disi idi şimdi mevcut değil diyor boşa mı gitmiş oldu benim fal
hayır canım 5 falı var bakar gece saatlerinde...Can a fal attım çevrim disi idi şimdi mevcut değil diyor boşa mı gitmiş oldu benim fal
Eftalya iyi mi kötü mü asla anlayamıyorum yapardon nermin de patladi, mart ayi demisti bi hafta icinde iletisim kuracagini hic sanmiyorum
gecmisi güzel yorumladi, bi harf gördü, o harf de isminin icinde bulunmakta karakterini de güzel anlatti, iyi di yani. of bende bilmiyorum artik hangisi iyi hangisi kötüEftalya iyi mi kötü mü asla anlayamıyorum ya
Eftelyanin dedigi hicbir sey cikmadi bende :)Eftalya iyi mi kötü mü asla anlayamıyorum ya
Kesinlikle :)Söyle soralim kizlar kiminki cikti?? Sanirim hepsi fosss cikti
Kesinlikle :)
Ben bir tek cana baktırdım. Anı ve geçmişi çok iyi biliyor. Gelecek hakkında da sen bu çocuğu yakın zamanda unutacaksın dedi gerçekten de içimden çekiliyor gibi.. Gelecek hakkında bir şey daha dedi. Bi çocuk vardı tarif etti burcunu bildi iki harf verdi. Bununla olacaksın dedi. Öyle bi tanıdığım gerçekten var. Ve soru kısmına o kişiyle alakalı bir şey yazmadım bile. Bakalım neler olacak. Belki psikolojik de olabilir.Söyle soralim kizlar kiminki cikti?? Sanirim hepsi fosss cikti
gerçekten aynı şeyi düşünüyorum ben de. burada "basirly ile tanıştıktan sonra diğer siteler de neymiş dedim bee" tarzı yorumlar okumuştum, hele can çok övülüyordu. gerçekten büyük umutlarla attım ama hiçbir falımdan memnun kalmadım. benim enerjim basirlyye uymadı herhalde. allahtan kredi biriktirip baktırmıştım, yoksa cidden şu fallara parayla baktırsam kafayı yerdim. neyse yine de bu kadar beğenmememe rağmen en azından bedava olduğu için fal krizlerinde iyi geliyor, çok da yermeyeyim benVallah Basirly baya fos cikti galiba
Diger sayfalar da en azindan az bucuk tutturanlar var
Aynen Bende Öyle, bide cana yüz yüze baktiranlar oldugu icin de baya ümitliydim Ama patladi, neyse bi bi kac güne binnaz da bedava kredim gelicekgerçekten aynı şeyi düşünüyorum ben de. burada "basirly ile tanıştıktan sonra diğer siteler de neymiş dedim bee" tarzı yorumlar okumuştum, hele can çok övülüyordu. gerçekten büyük umutlarla attım ama hiçbir falımdan memnun kalmadım. benim enerjim basirlyye uymadı herhalde. allahtan kredi biriktirip baktırmıştım, yoksa cidden şu fallara parayla baktırsam kafayı yerdim. neyse yine de bu kadar beğenmememe rağmen en azından bedava olduğu için fal krizlerinde iyi geliyor, çok da yermeyeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?