Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
pardon nermin de patladi, mart ayi demisti bi hafta icinde iletisim kuracagini hic sanmiyorum

Söyle soralim kizlar kiminki cikti?? Sanirim hepsi fosss cikti
Ben bir tek cana baktırdım. Anı ve geçmişi çok iyi biliyor. Gelecek hakkında da sen bu çocuğu yakın zamanda unutacaksın dedi gerçekten de içimden çekiliyor gibi.. Gelecek hakkında bir şey daha dedi. Bi çocuk vardı tarif etti burcunu bildi iki harf verdi. Bununla olacaksın dedi. Öyle bi tanıdığım gerçekten var. Ve soru kısmına o kişiyle alakalı bir şey yazmadım bile. Bakalım neler olacak. Belki psikolojik de olabilir.

basirlyde auro, eftelya, can ve nermine baktırdım. hiçbirini de beğenmedim. yine de sıralama yapmam gerekirse en iyisi nermindi diyebilirim.
nermin olumsuz konuştu. auro da dinlediğim en pembiş faldı, tespit namına 2-3 cümle ya var ya yoktu. evleneceksiniz diyip durmaktan başka bir şey yapmamış.

cana fal baktırdığım zaman erkek arkadaşımla aramız bozuktu. bu anlaşmazlık küslük ne olacak, ayrılık gözüküyor mu ufukta dedim. "yakın zamanda ayrılık göremiyorum ama kasım-aralık döneminde olacak" dedi. ertesi günü ayrıldık. bayağı jet hızıyla patladı yani. onun haricinde anda çok övülmüş ama benim anda da iyi değildi, geçmişte de

Vallah Basirly baya fos cikti galiba
Diger sayfalar da en azindan az bucuk tutturanlar var

Vallah Basirly baya fos cikti galiba
Diger sayfalar da en azindan az bucuk tutturanlar var
gerçekten aynı şeyi düşünüyorum ben de. burada "basirly ile tanıştıktan sonra diğer siteler de neymiş dedim bee" tarzı yorumlar okumuştum, hele can çok övülüyordu. gerçekten büyük umutlarla attım ama hiçbir falımdan memnun kalmadım. benim enerjim basirlyye uymadı herhalde. allahtan kredi biriktirip baktırmıştım, yoksa cidden şu fallara parayla baktırsam kafayı yerdim. neyse yine de bu kadar beğenmememe rağmen en azından bedava olduğu için fal krizlerinde iyi geliyor, çok da yermeyeyim ben

Aynen Bende Öyle, bide cana yüz yüze baktiranlar oldugu icin de baya ümitliydim Ama patladi, neyse bi bi kac güne binnaz da bedava kredim gelicek

Can'ın falını anlamak için google translate kullanmak gerekiyor. Adımlar atarken, kararlar verirken, kendi içinde toparlanmalar yaşaman gerekirken , yalnız şu var, kendi içinde kararlar verirken.... Tüm falı bundan ibaretti yemin ederim. 5 kez şans verdim. Geçmiş süreci bildiğini sanmıyorum. Sadece ben kendi içimde bu böyledir diye düşündüysem falda onu söylüyor. Yazdığım soruyu bile okumamıştı. Adamla ikinci kez yüz yüze geleceksin demiş. Biz hiç yüz yüze gelmedik ki soruda da belirttim bunu. Ben Can'ın düşünce okuduğu için fazla şişirildiğini düşünüyorum. Bahsettiğim adamla martta görüşecem, eski sevgilim martta gelecek yine ayrılacağız , yeni biriyle martta sevgili olacam. Harem kurmayacaksam Can'ın tüm falları patladı.

Dün canin falini dinledim, subat da baktirmistim. Ilk basta dönüsü 2 ay sürer o rahatligi vermisiniz dedi. Bunun üstüne iletisim kurmasi subat sonu Mart basi dedi ( bu durum patladi) Mart sonu MR harfli biriyle konusmaya baslayacaksin Demis eski sevgiliyle Onun arasinda karar vermek zorunda kalicaksin Demis.
Ben eski sevgiliyi artik beklememeye karar verdigim icin bana yazanlara cevap vermeye basladim bi Umut Belki aralarinda düzgün biri cikar diye . Dün MR harfli birisiyle konusmaya basladim ve muhabbet okadar güzel sardi ki, diger yazistiklarim gibi degil. Tabi denk gelmis de Olabilir Ama konustugum diger cocuklarin isimlerine bakinca kimse de MR de yok. Sasirdim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…