Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Evt eski sevgilin iletisime gececek dedi. Ama ilk basta sosyal medya üzeri biseyini begenecek mesela dedi. Bugün gerceklesti :S
Cok sevindim bana Aura nin fali bi tuaf di. güzel mi güzel Degil mi kararsizim acikcasi eskisi gelcek Ama yeni biriyle de tanisicam onunla evlilik gözüküyo Ama eskisiyle de evlensem olur gibi gibi.. vade fln da vermedi bilemedim

Cok sevindim bana Aura nin fali bi tuaf di. güzel mi güzel Degil mi kararsizim acikcasi eskisi gelcek Ama yeni biriyle de tanisicam onunla evlilik gözüküyo Ama eskisiyle de evlensem olur gibi gibi.. vade fln da vermedi bilemedim

Adim atmadi henüz. Dvami gelir mi bilmiyorum. Banada evlenceksiniz dedi. Ama bekleyelim bakalim. Cemin dedigi cikti mi sende?

Adim atmadi henüz. Dvami gelir mi bilmiyorum. Banada evlenceksiniz dedi. Ama bekleyelim bakalim. Cemin dedigi cikti mi sende?
Kahve de subat sonu Mart basi iletisim var dedi ve ask falinda Mart sonu nisan basi iletisim görüyorum dedi. Anlamadim Bende kahve bu durumda patladi Zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…