- 19 Mart 2017
- 8
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Cem iyi miymişkredi biriktirdil kizlar,, cem mi yoksa melek mi? Tarot baktircam
Cem iyi miymiş
Ask la ilgili mi? Insallah digerleri de gerceklesirKizlar Aura bana gelecek ile bi kac sey demisti, bitanesi bugün gerceklesti saskinim
Ask la ilgili mi? Insallah digerleri de gerceklesir
Cok sevindimEvt eski sevgilin iletisime gececek dedi. Ama ilk basta sosyal medya üzeri biseyini begenecek mesela dedi. Bugün gerceklesti :S
Bende de ask fali kisaydi kahve fali daha Cok Hosuma gitti harf vermistiBugün ceme tarot baktirdim. Ani iyi yorumladi ancak cok kisa bi yorumdu bakalim dedikleri gerceklescek mi.
Cok sevindimbana Aura nin fali bi tuaf di. güzel mi güzel Degil mi kararsizim acikcasi eskisi gelcek Ama yeni biriyle de tanisicam onunla evlilik gözüküyo Ama eskisiyle de evlensem olur gibi gibi.. vade fln da vermedi bilemedim
Kahve de subat sonu Mart basi iletisim var dedi ve ask falinda Mart sonu nisan basi iletisim görüyorum dedi. Anlamadim BendeAdim atmadi henüz. Dvami gelir mi bilmiyorum. Banada evlenceksiniz dedi. Ama bekleyelim bakalim. Cemin dedigi cikti mi sende?
Kahve de subat sonu Mart basi iletisim var dedi ve ask falinda Mart sonu nisan basi iletisim görüyorum dedi. Anlamadim Bendekahve bu durumda patladi Zaten
Eftelya hakkında ne düşünüyorsunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?