Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Katılıyorum Aura tam bir fiyasko ya inanamadım cidden bu kadar mı özensiz bakılır. Sabah sabah uykulu uykulu bakmış 10 dakikalık falı duraksaya duraksaya doldurmuş diğer kalan yerlerinde de sadece mutluluga ericeksin huzura ericeksin isin de yukselceksin falan diye genel konuşup durdu. Ben daha okuyorum bu bir, seneye evlenceksin dedi ben daha 20 yasindayim ve okuyorum. Daha sonra da sonlara dogru daha evlilik icin erken henuz evlilik yok diye kendiyle celisti. Asiri pembeci konustu yok araba alcaksin yok egitimin iyi olacak yeni bi ask var dedi baska bununla ilgili hic bilgi vermedi tamamen genel bi yorumdu bunu bende millete söylerim falcilik degil bu hicbi detay gormedi hicbi detay vermedi asla tavsiye etmem asla bi daha da baktirmam

Aura bende çok değişik detaylar bildi. Genellenemeyecek şeyler. Pembe de değildi açıkçası.. Yorumları okuyunca şaşırdım şimdi.. Bana da falı sabah 05:09'da yollamış... Abla gececi :))

Bendede ani iyi yorumladi, detay bildi baya. Hatta olacak bisey söyledi ve oda oldu. Digerleri olmadi suan henüz. Bana 18 dklik yollamisti

Cana mart başı gibi kahve atmıştım. Bana tarih aralığı verdi ve dediği tarih aralığında dediği şeyi cidden yaşadım ki çok alakasız birşeydi. Verdiği diğer tarihte tutacak gibi görünüyor. Can kesinlikle boş bir falcı değil dediklerini yaşadıkça şok oluyorum. Şimdi de alexe attım yorumlar iyi diye bakalım o nasıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…