- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Aura kahvede daha iyi ama....Aura'ya tarot attım 18. sıradayım
Övülmüştü aura bir de biz deneyelim bakalım
Aura tam bir fiyasko!Aura kahvede daha iyi ama....
Bilmem ki canım bende çok çok farklı detayları görüyor pembeci etrafımda bakanlar da memnun yani bilemiyorum....denk geliyor demekki...yazıkAura tam bir fiyasko!
Anneme fal attık yeni aşk var evlenceksiniz demiş parayla attım bide yazıklar olsun ya bana dediklerini demiş
Katılıyorum Aura tam bir fiyasko ya inanamadım cidden bu kadar mı özensiz bakılır. Sabah sabah uykulu uykulu bakmış 10 dakikalık falı duraksaya duraksaya doldurmuş diğer kalan yerlerinde de sadece mutluluga ericeksin huzura ericeksin isin de yukselceksin falan diye genel konuşup durdu. Ben daha okuyorum bu bir, seneye evlenceksin dedi ben daha 20 yasindayim ve okuyorum. Daha sonra da sonlara dogru daha evlilik icin erken henuz evlilik yok diye kendiyle celisti. Asiri pembeci konustu yok araba alcaksin yok egitimin iyi olacak yeni bi ask var dedi baska bununla ilgili hic bilgi vermedi tamamen genel bi yorumdu bunu bende millete söylerim falcilik degil bu hicbi detay gormedi hicbi detay vermedi asla tavsiye etmem asla bi daha da baktirmam
O zaman bana hiç ozenmemis yani hayatimda duydugum en bos faldiBendede ani iyi yorumladi, detay bildi baya. Hatta olacak bisey söyledi ve oda oldu. Digerleri olmadi suan henüz. Bana 18 dklik yollamisti
O zaman bana hiç ozenmemis yani hayatimda duydugum en bos faldi
çok talep varken atmayın basirlydeki falcılara saçmalıyorlar...yoğunluk yokken attın..yada ilk sıralarda iken yoksa atmayın zaten bekleyin...Cok talep vardi diye mi acaba? Genelde hepsi 8-9 dk bakiyor bu 17 dk bakinca sasirmistim.
Kızlar ben fal diyetine girmiştim. Tam ümidimi kestiğim sırada canın söyledikleri aynen çıktı. Şoklardayım
Alex yeni evetZamanlamasi da cikti mi?
Alex diye biri gelmis kizlar yeni mi bu
Alex yeni evet
CemKime baktırsam? Aura, Can, Gaus, Eftelya hariç kimi tavsiye edersiniz?
Hayır denemedim. Ama 2 gün sonra deneyebilirim denersem yorumumu yazarım buraya..Denedin mi? Olumlu yorumlar almis
Ben Nermin'den memnun kaldım. 2 kere kahve falı attım. Karşı tarafın durumunu iyi analiz ediyor. Olumsuzu da söylüyor. Yine de karar senin..Kime baktırsam? Aura, Can, Gaus, Eftelya hariç kimi tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?