Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Kizlar cana fal attim ve adimi yanlis okumus cinsiyete hic bakmamis bir erkegin falini yorumlar gibi yorumlamis buradaki yorumlari gorunce paraya kiyip gondermistim halbuki. Para iadesi yaparlar mi acaba ya 38 lira az para da degil. 1 verip yorum da biraktim

Ben bunu yazarken bildirim geldi 10 basirly geri gondermisler tekrar can'a atmak da istemiyorum baska onerisi olan var mi?

herkese merhaba,
çok fazla fala ihtiyacım olan bir dönemdeyim, basirly'i de burada keşfettim, 1 hafta içerisinde melek rober ve can'a fal baktırdım. hepsine de aşk falı baktırdım.
rober'i baya övmüşler fakat 9 dakikanın 6'sı burç yorumu ve uyumu üzerinden geçti aynı özellikleri ben de biliyorum, kredim resmen boşa gitti diyebilirim.
melek'in tespitleri epey iyiydi, geçen hafta nişantaşında çok güvendiğim ve epey yüklü miktarda birine fal baktırmıştım onunla neredeyse aynı şeyleri söyledi.
can'ın anlıkta tuturduğu harfler var, anlıkta gerçekten çok iyi hatta korktum bile tahminlernden ve dediğim nişantaşındaki falcının geleceğe yönelik söylediği şeylerin aynısını bire bir o da söyledi(harflerle yine), can'a fal baktırıp geleceğe yönelik tahminleri de çıkan var mı? 3 kişi de aynı şeyleri söyleyerek yorum yapınca insan umutlanıyor...

patladı bana can. geçen de yazmıştım buraya, ona baktırdığımda erkek arkadaşımla aram bozuktu, bu anlaşmazlığı nasıl çözeceğiz dedim. "ayrılık vs olmayacak yakın zamanda" diyip başka başka hikayeler anlattı. sonuç: ertesi gün ayrıldık

Arkadaşlar program birden boyle oldu sizdede boyle mi dil ayarina falan baktım türkçe ama boyle gözüküyor noldu boyle

Auraya attim o da gordugum en pembeci falci. Bana hem is hem ask hem egitimde basari gördüğünü soyledi surekli maasallah insallah falan. Hem yenisiyle olabilir hem de eskisi de donebilir senin kararin dedi hic nokta atislari yoktu.

Ben gonderdikten sonra gordum o yorumlari muhtemelen ilk baktiran sonradan girdi yorumu. Ya can bana anda bile bilememis su an anliyorum

Bence en iyisi destina yorumlarini tek gecerim yani hem yorumlari hemde anlatis tarzi kesinlikle mukemmel:)

Destina aura ve can 3lusu basirlyde tiksinti duydugum grup benim. Cunku aura ve destina ayni hesap ve bilgi vermeme ragmen ilk fala oyle zit gitti ki hatta destina agir terbiyesizlik yapti, surec uzayinca aura da durust ayagina sarildi bi can hala oyaliyor. 3ude benim icin bitik ne yazik ki fal umrumda degil kisilikleri oynak

S Springgg85
Denediklerimi yazdim aslinda buraya ama onlar disinda alexi denedim yenilerden yuzeysel bi faldi hani noktasi atısı yoktu ama karsiyi analizi dogruydu
Humeyrayi denedim " bu yeni biri de olabilir sordgun kiside olabilir, umutsuz olma bi goz temasi gibi iletisim var" demis cok sacma degil mi ? Bide bana " merhaba de" diye ogut vermis tipki cemal hoca gibi. Yaw bi gidin diyesim var. Niye fal baktiriyoruz sende bilmiyorsan.. Sorudan cok genel bakmis yani beni tahlil etmis fakat is vs yanlisti analizi. Onun disinda saglik sorunu vs bildi soylemeden ama ask konusu facia kotu.
Bide Alex e detay vermistim ufak ,oradan bi hikaye yapmis o iyi degildi.
Cemi denemedim.
Melegi dondukten sonra tekrar denedim eski fallarina bagli konustu cark etmemek icindi belki bilemiyorum ama melek bana cok kez patladi kadinin tarihleri asla tutmuyor bazi falcilari birden cok deniyorum ama ı ı olmuyor.

ve ozlem de cok siradandi her sey guzel olacak dualarim seninle ile 5 dk konusmustu

Alex i yapılan yorumları okuyunca merak etmiştim...Kısacası hepsi aynı desene...

Arkadaşım nermin'e attı ve hiç beğenmemiş. Arka plan çok gürültülü, her şey güzel olacak tadında pespembe dua etli bir fal göndermiş kıza. Cem'e atacaktı ama mevcut değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…