- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Özlemin kahve falı nasıl? Baktıran var mı?
özleme 2 soru sordum . Kaydin 6dksi insallah soyle boyle deyip sohbetle gecmis
2 dk boyunca detay verdigime sevindiuni soylemis. 2 dk boyunca insallah dua edicem demis 1 dk sen guclusun demis 1 dk icinde de
Hoslandigim var diye, evet karsinda biri var bu o'dur muhtemelen sana gelicek
Demis..
Sen nasil birini gordun tipi ne ismi cismi ne vadesi ne bu fincanda baska hicmi halt cikmadi sen 6 dk ne konustun banane senin iyi niyetinden Ozlem bananee
ve özlem de cok siradandi her sey guzel olacak dualarim seninle ile 5 dk konusmustu
Hangısının dedıgı cıktı kacırmısım bulamadım gerıye donukİki ay içerisinde demişti. On gün sonra dediği kişiyle dediği yerde tanıştım
Hangısının dedıgı cıktı kacırmısım bulamadım gerıye donuk
Tesekkurler vazgeçtim şuanEvet, onceki sayfalarda yazmistim
Nermın cokkotuydu bende hatta yorum olarakda yazdım sılmedıyse duruyordur arkada geğiren bır adam takur tukur sesler eslıgınde bakmıs tamamen sallama benı noter yaptı noter gıbı bır ısın var dedı uzaktan yakından ılgısı yok olmasına ımkan yok orda cıkanına ben rastlamadım daha gecmıste ıyıler ama yakın gelecegımı bıle tutturan olmadıNermin nasil mesela?
Ben melege 2 3 ayni hesaptan baktirdim tarihleri cikmadi falda cikmadi ama yine gittim kredi vardi falci yoktu diye son falda "bu olay neden uzadi sasirdim" demisti emin gayet bakalim benim tarihler hicbiri tutmadi ama soyle 2 aya hepsinin foyasi cikacakMelek nasil kizlar dedigi cikiyor mu her zamanbu kadar emin konusmam dedi bana
melek bana cok kez patladi kadinin tarihleri asla tutmuyor bazi falcilari birden cok deniyorum ama ı ı olmuyor.
Ben melege 2 3 ayni hesaptan baktirdim tarihleri cikmadi falda cikmadi ama yine gittim kredi vardi falci yoktu diye son falda "bu olay neden uzadi sasirdim" demisti emin gayet bakalim benim tarihler hicbiri tutmadi ama soyle 2 aya hepsinin foyasi cikacak
Ben nermine attim bekliyorum bakalim simdiye kadar baktirdiklarimdan memnun kalmadim eftelya rober ve auraya baktirdim begenmedim hiçbirini tavsiye etmemeftelya can , rober ve auraya baktırdım eh idare ederdi. can'ın fiyatı almış başını gitmiş ama fazla falı olduğnda da doğru düzgün bakmak yerine aynı cümleleri tekrar ediyor can. kızlar kimi önerirsiniz. bu yazdıklarım dışnda
cansu ve nermin arasında kaldım. cansu olursa bugün baktırabilirim nermin e de ancak yarın
Cansuyu hiiic onermiyorum yinede tercih senin benim ki fal degildieftelya can , rober ve auraya baktırdım eh idare ederdi. can'ın fiyatı almış başını gitmiş ama fazla falı olduğnda da doğru düzgün bakmak yerine aynı cümleleri tekrar ediyor can. kızlar kimi önerirsiniz. bu yazdıklarım dışnda
cansu ve nermin arasında kaldım. cansu olursa bugün baktırabilirim nermin e de ancak yarın
Ben nermine attim bekliyorum bakalim simdiye kadar baktirdiklarimdan memnun kalmadim eftelya rober ve auraya baktirdim begenmedim hiçbirini tavsiye etmem
Cansuyu hiiic onermiyorum yinede tercih senin benim ki fal degildi
bende nermin i deneyeceğim o zaman yarın yada beğenip beğenmediğini yazar mısın bana cnm falın sonucu geldiğinde. bu arada istersen fallaşalım
hadi ya nermin e atayım o zaman ben yarın
herkes siler cnm kim kötü olduğunu kabul eder kiHatta cansu nun berbat oldugu konusunda o kadar hakliyim ki yaptigim yorum sadece kendime gorunuyor baska hesaptan gorunmuyor destina da siler boyle yorum, can da siler.
Kuzum yani basirly'de simdiye kadar baktirdigim iyiye yakin tek faldi nermin, şimdi geldi sonuc. Anı cok iyi yorumlamis bilmis, gelecekle ilgili de diger falcılar gibi evlilik var falan gibisinden olmayacak seyler soylemedi, tutarli olabilitesi yuksek seyler soyledi, fal boş da degildi 11 dakika boyunca guzel guzel sakin sakin konusup anlatmis ben memnun kaldim iyiydi. Ayrica fallasalim tabii ki canimbende nermin i deneyeceğim o zaman yarın yada beğenip beğenmediğini yazar mısın bana cnm falın sonucu geldiğinde. bu arada istersen fallaşalım
hadi ya nermin e atayım o zaman ben yarın
Silinmeyen yorumlar goruyorum demek ki silmeyen var. Silenlere baktirmamalı esasherkes siler cnm kim kötü olduğunu kabul eder ki
Kuzum yani basirly'de simdiye kadar baktirdigim iyiye yakin tek faldi nermin, şimdi geldi sonuc. Anı cok iyi yorumlamis bilmis, gelecekle ilgili de diger falcılar gibi evlilik var falan gibisinden olmayacak seyler soylemedi, tutarli olabilitesi yuksek seyler soyledi, fal boş da degildi 11 dakika boyunca guzel guzel sakin sakin konusup anlatmis ben memnun kaldim iyiydi. Ayrica fallasalim tabii ki canim
Silinmeyen yorumlar goruyorum demek ki silmeyen var. Silenlere baktirmamalı esas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?