Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Özlemin kahve falı nasıl? Baktıran var mı?

Evet, onceki sayfalarda yazmistim

ve özlem de cok siradandi her sey guzel olacak dualarim seninle ile 5 dk konusmustu

Nermin nasil mesela?
Nermın cokkotuydu bende hatta yorum olarakda yazdım sılmedıyse duruyordur arkada geğiren bır adam takur tukur sesler eslıgınde bakmıs tamamen sallama benı noter yaptı noter gıbı bır ısın var dedı uzaktan yakından ılgısı yok olmasına ımkan yok orda cıkanına ben rastlamadım daha gecmıste ıyıler ama yakın gelecegımı bıle tutturan olmadı

Melek nasil kizlar dedigi cikiyor mu her zamanbu kadar emin konusmam dedi bana
Ben melege 2 3 ayni hesaptan baktirdim tarihleri cikmadi falda cikmadi ama yine gittim kredi vardi falci yoktu diye son falda "bu olay neden uzadi sasirdim" demisti emin gayet bakalim benim tarihler hicbiri tutmadi ama soyle 2 aya hepsinin foyasi cikacak
melek bana cok kez patladi kadinin tarihleri asla tutmuyor bazi falcilari birden cok deniyorum ama ı ı olmuyor.

Off yaaa gecsin verdigi tarih kötü yorum yapcam

eftelya can , rober ve auraya baktırdım eh idare ederdi. can'ın fiyatı almış başını gitmiş ama fazla falı olduğnda da doğru düzgün bakmak yerine aynı cümleleri tekrar ediyor can. kızlar kimi önerirsiniz. bu yazdıklarım dışnda

cansu ve nermin arasında kaldım. cansu olursa bugün baktırabilirim nermin e de ancak yarın

Ben nermine attim bekliyorum bakalim simdiye kadar baktirdiklarimdan memnun kalmadim eftelya rober ve auraya baktirdim begenmedim hiçbirini tavsiye etmem

Cansuyu hiiic onermiyorum yinede tercih senin benim ki fal degildi

Cana yolladım bende buradakı tavsıyelerden bır kere baktırmıstım henuz tutmadı puanım varken yıne onu deneyeyım dedım yazarım cıkarsa

Ben nermine attim bekliyorum bakalim simdiye kadar baktirdiklarimdan memnun kalmadim eftelya rober ve auraya baktirdim begenmedim hiçbirini tavsiye etmem

bende nermin i deneyeceğim o zaman yarın yada beğenip beğenmediğini yazar mısın bana cnm falın sonucu geldiğinde. bu arada istersen fallaşalım

Cansuyu hiiic onermiyorum yinede tercih senin benim ki fal degildi

hadi ya nermin e atayım o zaman ben yarın

bende nermin i deneyeceğim o zaman yarın yada beğenip beğenmediğini yazar mısın bana cnm falın sonucu geldiğinde. bu arada istersen fallaşalım

Hatta cansu nun berbat oldugu konusunda o kadar hakliyim ki yaptigim yorum sadece kendime gorunuyor baska hesaptan gorunmuyor destina da siler boyle yorum, can da siler.

Kuzum yani basirly'de simdiye kadar baktirdigim iyiye yakin tek faldi nermin, şimdi geldi sonuc. Anı cok iyi yorumlamis bilmis, gelecekle ilgili de diger falcılar gibi evlilik var falan gibisinden olmayacak seyler soylemedi, tutarli olabilitesi yuksek seyler soyledi, fal boş da degildi 11 dakika boyunca guzel guzel sakin sakin konusup anlatmis ben memnun kaldim iyiydi. Ayrica fallasalim tabii ki canim

bende yarın baktırayım o zaman :)

Silinmeyen yorumlar goruyorum demek ki silmeyen var. Silenlere baktirmamalı esas

aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…