- 28 Mart 2017
- 150
- 88
- 13
- 44
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Ceme 1 puan vermıstım yorumada cıkmadı falın yazmıstım sonra yıne ona yolladım ıclerınde yıne ıyısı oydu benı fırcalamıs madem begenmıyorsun neden fal yolluyorsun demıs cok guldum adam haklı bugunde ona baktıran bı arkadasım anlattı ev sahıbınle kavga edeceksın demıs cocuk gercekten kavga etmıs ne bılım bana tutmuyor sadece
Valla solım cok kıncı falın yarısı fırcayla gecmıs banaBana iki hafta demisti cumartesi iki hafta doluyor cikmasinn kötü yorum yapcam bende
Valla solım cok kıncı falın yarısı fırcayla gecmıs bana
Arkadasıma cıktı dedıklerı bana mart sonu bu adam arayacak kesın dedı nısan sonu olsa yınede aramaz adam aramadıda zaten:)Adim gibi eminim dedi ozaman öyle konusmayacak :))
Arkadasıma cıktı dedıklerı bana mart sonu bu adam arayacak kesın dedı nısan sonu olsa yınede aramaz adam aramadıda zaten:)
Beni evlendirdi bile azıze cıktı evlılik dedi ama benim falımın cıkmaması normal yorum yuzunden cok sınırlıydı :))Ay banada 'iki hafta sonra adam sende' sende geri dönecek ama hala tik yok :/
Hepsine tek tek baktırdım hiç birininkide çıkmadı yeni gelen alex e baktırdım bi kaç gün önce bu gün söylediği şeyler çıktı şok oldum herkeze tavsiye ediyorum Alexi seçin
Kızlar bişey sorcam mesela bazi falcilarin altında mevcut değil yazisi çıkıyor o ne demek ? Oyle olunca fal atılmıyor mu ?
Valla ılk defa cıkanını duydum sasırdım o zaman alex e yolluyorumHepsine tek tek baktırdım hiç birininkide çıkmadı yeni gelen alex e baktırdım bi kaç gün önce bu gün söylediği şeyler çıktı şok oldum herkeze tavsiye ediyorum Alexi seçin
Valla ılk defa cıkanını duydum sasırdım o zaman alex e yolluyorum
Yok baktiramadim hala hep cevrimdisiNasil begendinmi? Bir türlü denk gelemedim alexe
Yok baktiramadim hala hep cevrimdisi
Valla bende merak ediyorum tanidik yok hic baktiran kendimiz tecrube edicez artikBugün bi ara gelmis baktigimda yine cikmis ama 15 kisi almis cok talep var ona acaba gercekten okadar iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?