Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Ceme 1 puan vermıstım yorumada cıkmadı falın yazmıstım sonra yıne ona yolladım ıclerınde yıne ıyısı oydu benı fırcalamıs madem begenmıyorsun neden fal yolluyorsun demıs cok guldum adam haklı bugunde ona baktıran bı arkadasım anlattı ev sahıbınle kavga edeceksın demıs cocuk gercekten kavga etmıs ne bılım bana tutmuyor sadece

Bana iki hafta demisti cumartesi iki hafta doluyor cikmasinn kötü yorum yapcam bende

Kızlar bişey sorcam mesela bazi falcilarin altında mevcut değil yazisi çıkıyor o ne demek ? Oyle olunca fal atılmıyor mu ?

Hepsine tek tek baktırdım hiç birininkide çıkmadı yeni gelen alex e baktırdım bi kaç gün önce bu gün söylediği şeyler çıktı şok oldum herkeze tavsiye ediyorum Alexi seçin

alex'e dün atmıştım bugün yorumlamış, kredisi çok yüksek ve burada tuttu diye yorum var diye gönderdim. anlıkta tahminleri iyi gelecek için daha önce baktırdığım fallarla hemen hemen aynı tarihi verdi. basirly dahil hariç yüzyüze baktırdığım herkes aynı şeyleri söyliyor ama bağımlılık oldu sürekli baktırıp duruyorum, umarım tutar...

Telwede amber denen birine yolladim 4 gun sonra bakmis beni bosanmis cocuklu yapmis sallamis durmus is tip neler fitsin demis gobegim gorulmeye deger:)) neyse bende 1 puan verdım sonra benı fırcalamıs falım ıyı ısıne gelmedı duymak ıstemedın senı kara lısteye aldım demıs bende yazdım yazacagımı sıldım uygulamayı degısık tıpler var dıkkatlı olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…