- 23 Ağustos 2012
- 52.633
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.929
- 898
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Kankalar Can bana çıkmış hem de bayağı çıkmış hem de hıç hesapta olmayan şeyler. İş ortaklarım için kendi aralarında kavga edecekler demişti zaman verip , vallahi çıkmış. Flört ettiğim herif için mart sonu gibi sana yönelecek demişti valla o da çıktı şaşkınım.
Sonunda birine bisey cikti desene :)
Bana Can, Nesibe, byv Sule cikti. Byv Sule inanilmaz tutturmustu dek gelirseniz tavsiye ederim.
Basirlyde mi nesibe ve byv sule? Hic görmedim de
Nesıbeye baska batıran varmı sıteye baktım bır nesıbe var ama 2 yıl gecmıs aynı nesıbe mı acabaNesibe falsepetinde, bayagi unlu bir falci, cok takip edeni var. Ben cok cok once baktirmistim 2 yil mi ne once, gecende denk geldim dedikleri cikmis harfiyen hem de. Byv=biryolunvar.com :) Sule de orda bakiyor.
bebişim sule dedin de sule uzun zamandır girmiyor siteye yaBana Can, Nesibe, byv Sule cikti. Byv Sule inanilmaz tutturmustu dek gelirseniz tavsiye ederim.
ben alexe gonderdim bakınca yazacagım :) yorumumu
Alexe baktırdım adam sana cok aşık seni seviyor aklı fıkrı sende dedı bır baktım adamın profıl resmı baska bır kızla gayette mutlu gozukuyorlar ne dıyeyım umudum fallara kalmıssa eger sonucta boyle olur
Alex e ne falı atmıştın canım?millet alex den falım geldi. afferin adama dedim kendi kendime, hissiyatı var cok iyi yorumladı anı bildi durumları fln..geleceği bilmiyoruz tabi ama ben begendim. en azından bir kelimeyi seksen kere soylemedi o yüzden taktir ettim.birkac acılım yapmıs :) bence deneyebilirsiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?