- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Alex ne zaman çevrimiçide oluyor hiç yakalayamıyorum
tarot gonderdımAlex e ne falı atmıştın canım?
Kızlar Sıraç'ın falı da çıkmış gibi bana ve işin kötüsü o da artık Basirly'de değil. Ay kim gittiyse çıkmış=)
Söyledigi vakitde mi oldu? Banada iki hafta demisti ama olmadi
Renan buraları okuyorsan bana ulaş Renaaan geri döğğğğğğğn Basirly'e, Sıraç sen deeeeğğğ =)
Renan bayadir yok dimi? Tarot mu bakiyordu
Aa ya destina bana da hic ummadigim bir seye kesinlikle olacak 3 ay verdi falan ama olmadi zaten sonraki falda cark etti sonra da o an ne hissettiysem o dur dediDestinaya baktirdim hic olmayacak bir seye olacak dedi yani ben hic hic ihtimal vermiyorum olursa mucize olur kizlar eger cikarsa yazarim yakinda belli olur
Bence devam biriktirmeye yani yuksek krediler icin denemek istedgin biri varsa.5 kredilik 3 yorumcu var biri ilayda digerleri yeni cansu ve zeynep. bunlardan deneyip begendiginiz var mi ? yoksa kredi biriktirmeye devam mi etsem
denemedigim kimse de kalmadi ki :) neyse biriksin dursun acil fal ihtiyacinda kurtaricim olur. tesekkurlerBence devam biriktirmeye yani yuksek krediler icin denemek istedgin biri varsa.
zeynebe ben baktirmadim ama bi arkadas yolladi genel kahveydi tutarli cumleleleri olmus ama herkese uyabilecek kivam.
cansu ve illayda berbatti onlari ben denedim
Cansu butun fal boyunca bunu bilemem onu goremem dedi durdu ee niye fal bakiyorsun? Ilayda da tavsiye kustu o kadar
Semih'e baktırdım. karşımdaki adamı birebir tarif etti. :) aile içinde karar aşamasında olduğumuz şeyi birebir anlattı şok oldum puan toplayayım tekrar baktıracağım Semih'e kahve falı. Can'a auraya nermin'e vs baktırdım hiç memnun kalmadm
kahve baktırdım cnmSemihe kötü yorumlar etmisler o yüzden tercih etmedim. Tarot mu baktirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?