Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Kızlar Sıraç'ın falı da çıkmış gibi bana ve işin kötüsü o da artık Basirly'de değil. Ay kim gittiyse çıkmış=)

Destinaya baktirdim hic olmayacak bir seye olacak dedi yani ben hic hic ihtimal vermiyorum olursa mucize olur kizlar eger cikarsa yazarim yakinda belli olur

Söyledigi vakitde mi oldu? Banada iki hafta demisti ama olmadi

Çok yakın hissediyorum dediği şeyi faldan kısa bi süre sonra yaşamışım, ancak fal sorumdan başka bir şeydi bu değindiği nokta. Ama bence bayağı nokta atışı. Renan'ın falı çok daha iyiymiş harflere kadar tutturmuş ama o da yok

Renan bayadir yok dimi? Tarot mu bakiyordu

Ben kahve atmıştım ama diğer fallara da bakıyordu. Falını beğenmemiştim aslında baktırdığımda standart eskiyi bırak yeniye yer aç diyen biri gibi gelmişti ama gel gelelim baya baya harflerle bilmiş gelecek tutmuş. Geçen dinleyince tuttuğunu farkedince gördüm artık olmadığını. O yüzden ne kadardır basirlyde değil fikrim yok ama geri dönse ne ala. Olumsuz da söyleyen biri olduğu ve falı da çıktığı için şu anda tek ihtiyacım o =)

Uygulamayı sildim falları da:)) ALLAH'tan başka geleceği bile bilen olmaz.. 3-5 bildikleri şey oluyor onları da Öğrendiğimizde iyi yönden hayatımızı etkilediğini düşünmüyorum.. zaten bir şeyin oluru varsa zaten olur, böyleyse paramızı sağa sola boş yere dağıtarak ücretli şekilde sadece kendimizi kandırıyoruz.. İNŞALLAH her kesin problemine en iyi çözüm bulunur

Destinaya baktirdim hic olmayacak bir seye olacak dedi yani ben hic hic ihtimal vermiyorum olursa mucize olur kizlar eger cikarsa yazarim yakinda belli olur
Aa ya destina bana da hic ummadigim bir seye kesinlikle olacak 3 ay verdi falan ama olmadi zaten sonraki falda cark etti sonra da o an ne hissettiysem o dur dedi
Yani ak dedigine kara dedi hos can inatla subat diyordu nisandayiz.. basirly de patliyor bir bir

5 kredilik 3 yorumcu var biri ilayda digerleri yeni cansu ve zeynep. bunlardan deneyip begendiginiz var mi ? yoksa kredi biriktirmeye devam mi etsem

5 kredilik 3 yorumcu var biri ilayda digerleri yeni cansu ve zeynep. bunlardan deneyip begendiginiz var mi ? yoksa kredi biriktirmeye devam mi etsem
Bence devam biriktirmeye yani yuksek krediler icin denemek istedgin biri varsa.

zeynebe ben baktirmadim ama bi arkadas yolladi genel kahveydi tutarli cumleleleri olmus ama herkese uyabilecek kivam.
cansu ve illayda berbatti onlari ben denedim

Cansu butun fal boyunca bunu bilemem onu goremem dedi durdu ee niye fal bakiyorsun? Ilayda da tavsiye kustu o kadar

denemedigim kimse de kalmadi ki :) neyse biriksin dursun acil fal ihtiyacinda kurtaricim olur. tesekkurler

Bana nerdeyse tüm falcilara bi konu hakkinda soru sordum, hepsi olumlu olacagini söyledi, cesitli tarihler verdiler. Bir bir hepsi patliyor tabi. Sadece astrolilith dogum haritami yorumlayarak tersini söyledi. Aslinda imkansiz bisey icin olucak dediler, o yüzden Astrolilith bi deneyin derim

Semih'e baktırdım. karşımdaki adamı birebir tarif etti. :) aile içinde karar aşamasında olduğumuz şeyi birebir anlattı şok oldum puan toplayayım tekrar baktıracağım Semih'e kahve falı. Can'a auraya nermin'e vs baktırdım hiç memnun kalmadm

Semihe kötü yorumlar etmisler o yüzden tercih etmedim. Tarot mu baktirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…