- 28 Mart 2017
- 150
- 88
- 13
- 44
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Cok buyuk eksık degıl uzulme hıc sacmalıyorduAlex e baktıramadan gitmiş
Ne biliyim beğenenler olmuştu burda ben de baktıracaktım ama hep mevcut diil yazıyordu. şu an hiç yok zaten. O zamanCok buyuk eksık degıl uzulme hıc sacmalıyordu
Ben hepsının oncekı soruları ve falları gordugunu ordan yurudugunu dusunuyorum hemen hemen hepsıne baktırdım hep aynı seylerdı bılmıyorum hıc bende puan topluyorum hala ama baktırcak kımse yokNe biliyim beğenenler olmuştu burda ben de baktıracaktım ama hep mevcut diil yazıyordu. şu an hiç yok zaten. O zaman
tavsiye edeceğin biri var mı? can aura ve cem hariç.
Nermini begenmistim ben pembe tablo cizmiyor ve olabilitesi yuksek seyler soylediNe biliyim beğenenler olmuştu burda ben de baktıracaktım ama hep mevcut diil yazıyordu. şu an hiç yok zaten. O zaman
tavsiye edeceğin biri var mı? can aura ve cem hariç.
Ben hepsının oncekı soruları ve falları gordugunu ordan yurudugunu dusunuyorum hemen hemen hepsıne baktırdım hep aynı seylerdı bılmıyorum hıc bende puan topluyorum hala ama baktırcak kımse yok
Cem de yasadım bende eskı falı acıp oradan ısmı soyledı cunku ılk falda ask falı baktırdım ask falında ısım anne ası yazılıyor ya ordan resmen okudu zaten verdıgı tarıh gecelı 1 ay oldu cıkmadı patladı falıdaMelekdeydi sanirim bilgisayar tiklama sesleri geliyordu. Hani sanki eski yazdigima bakiyordu gibime geldi. cünkü durmadan geldi öyle ses
Nermini deneyim o zaman. Sağol.Nermini begenmistim ben pembe tablo cizmiyor ve olabilitesi yuksek seyler soyledi
Nermıne baktırdım arkada adam gegırdı kapılar gıcır gıcır acılıp kapandı rezıl bır faldı tekrar dusun derımNermini deneyim o zaman. Sağol.
O zaman geriye kimse kalmadıNermıne baktırdım arkada adam gegırdı kapılar gıcır gıcır acılıp kapandı rezıl bır faldı tekrar dusun derım
Alex e baktıramadan gitmiş
Aaa öyle mi Sağol canım :) Kötü diyorlar ama deneyecek kimse de kalmadı.Alex dönmüs :)
Aaa öyle mi Sağol canım :) Kötü diyorlar ama deneyecek kimse de kalmadı.
Bi deneyim bakalım.
Şimdi baktım mevcut diil diyor. hangi saatlerde çevrimiçi acaba?Bence ani iyi yorumladi, detayli. Ama gelecek cikmaz sanirim. Cok sempatik biri. Bu ay sonu belli olur ozamana kadar tarih verdi
Şimdi baktım mevcut diil diyor. hangi saatlerde çevrimiçi acaba?
Tüh neyse yakalarım inşallahBen buraya yazdigimda cevrimici yaziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?