Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Ne biliyim beğenenler olmuştu burda ben de baktıracaktım ama hep mevcut diil yazıyordu. şu an hiç yok zaten. O zaman
tavsiye edeceğin biri var mı? can aura ve cem hariç.
Ben hepsının oncekı soruları ve falları gordugunu ordan yurudugunu dusunuyorum hemen hemen hepsıne baktırdım hep aynı seylerdı bılmıyorum hıc bende puan topluyorum hala ama baktırcak kımse yok

Ben hepsının oncekı soruları ve falları gordugunu ordan yurudugunu dusunuyorum hemen hemen hepsıne baktırdım hep aynı seylerdı bılmıyorum hıc bende puan topluyorum hala ama baktırcak kımse yok

Melekdeydi sanirim bilgisayar tiklama sesleri geliyordu. Hani sanki eski yazdigima bakiyordu gibime geldi. cünkü durmadan geldi öyle ses

Melekdeydi sanirim bilgisayar tiklama sesleri geliyordu. Hani sanki eski yazdigima bakiyordu gibime geldi. cünkü durmadan geldi öyle ses
Cem de yasadım bende eskı falı acıp oradan ısmı soyledı cunku ılk falda ask falı baktırdım ask falında ısım anne ası yazılıyor ya ordan resmen okudu zaten verdıgı tarıh gecelı 1 ay oldu cıkmadı patladı falıda

Kızlar ya... Basirly'de 3 fincan resmi az değil mi ? Fincanın her tarafını gönderemiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…