- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
renanı denemek istiyodum bi ara o zaman önce bi meleği denerim bi ara:)Bence Can kesinlikle boş değil diğer sitelerdeki çoğu falcıya taş çıkartır.
Renan'a eski sevgiliyi sorunca eskiyi bırak yeniye yer açtan yürüyor gibi geldi. Biraz tespit olsaydı falında daha iyi değerlendirebilirdim ama değerlendiremiyorum mevcut haliyle bilemedim :) Bi de benimle ilgili bir tespiti vardı ki yakından uzaktan benimle ilgisi olan bir durum değil, o da falso.
Melek fena değil gibi geldi ama emin de olamadım. Ancak kötü değil kesinlikle doğru tespitleri var.
renanı denemek istiyodum bi ara o zaman önce bi meleği denerim bi ara:)
Hımmm kredi almıyorum ki biriktirip haftada 10 günde bir atıyorum artık:)3 4 çakma e mail açtım..yeter yahu:)sırayla dener yazarım:)))Farklı hesaplarla ikisini de dene canım, beğenirsin belki sen:) Bi de ne kadar çok kişi yorum yaparsa o kadar iyi değerlendirme olur genel beğeni açısından.
Hımmm kredi almıyorum ki biriktirip haftada 10 günde bir atıyorum artık:)3 4 çakma e mail açtım..yeter yahu:)sırayla dener yazarım:)))
yazıyorum canım zaten baktırdıkça en beğendiğim açık ara can oldu:))Evet o da mantıklı saldırmadan kredileri biriktirip atmak. Deneyince elbette bekliyoruz yorumunu:)
Kızlar bende farklı hesaplardan giriyordum kredi almak için ama az önce yine farklı bi hesaptan yeni üye oldum ama 5 krediyi vermedi kredi 0 yaziyordu sanırım foyamiz ortaya çıktı
Olabilir benimde aklımdan geçenlerdi bir kaç tarih çıksa belli olur patladımk patlamadımı.Kızlar Can'ın zihin okuduğunu düşünüyor musunuz? Benim aklımdan geçenlerle fal baktı adeta. Benim durumla alakalı bir şüphem vardı. Yani söylenen şeyin gerçek mi yalan mı olduğunu bilmiyordum. Kuşkulanıyordum ama zaman geçtikçe yalan olduğu ihtimali kuvvetlendi bende ama tabi hala buna rağmen kesin yalan diyemediğim bir konu bu. Hatta kendi kendime doğru olsa bir şekilde sosyal medya da görürdüm dedim. Can bana bugün "bence o konu yalan zaten doğru olsa sosyal medya da bi şekilde duyardın dedi"
Kızlar Can'ın zihin okuduğunu düşünüyor musunuz? Benim aklımdan geçenlerle fal baktı adeta. Benim durumla alakalı bir şüphem vardı. Yani söylenen şeyin gerçek mi yalan mı olduğunu bilmiyordum. Kuşkulanıyordum ama zaman geçtikçe yalan olduğu ihtimali kuvvetlendi bende ama tabi hala buna rağmen kesin yalan diyemediğim bir konu bu. Hatta kendi kendime doğru olsa bir şekilde sosyal medya da görürdüm dedim. Can bana bugün "bence o konu yalan zaten doğru olsa sosyal medya da bi şekilde duyardın dedi"
Illayda kendi kendine sohbet ediyor gibiydi bende de. Sitenin en kotulerindenAdriana baktirmadim onu merak ediyorum ama ondan önce illaydaya baktirdim kadın çok tatlı ama hiçbişey bilemedi ve sorularima bile cevap vermedi
aynen cnm ben bugün farklı hesaptan adriana tarot gönderdim bakalım o neler diyecekIllayda kendi kendine sohbet ediyor gibiydi bende de. Sitenin en kotulerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?