Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Bence Can kesinlikle boş değil diğer sitelerdeki çoğu falcıya taş çıkartır.

Renan'a eski sevgiliyi sorunca eskiyi bırak yeniye yer açtan yürüyor gibi geldi. Biraz tespit olsaydı falında daha iyi değerlendirebilirdim ama değerlendiremiyorum mevcut haliyle bilemedim :) Bi de benimle ilgili bir tespiti vardı ki yakından uzaktan benimle ilgisi olan bir durum değil, o da falso.

Melek fena değil gibi geldi ama emin de olamadım. Ancak kötü değil kesinlikle doğru tespitleri var.

renanı denemek istiyodum bi ara o zaman önce bi meleği denerim bi ara:)

Farklı hesaplarla ikisini de dene canım, beğenirsin belki sen:) Bi de ne kadar çok kişi yorum yaparsa o kadar iyi değerlendirme olur genel beğeni açısından.
Hımmm kredi almıyorum ki biriktirip haftada 10 günde bir atıyorum artık:)3 4 çakma e mail açtım..yeter yahu:)sırayla dener yazarım:)))

Dün farklı maille Meleğe baktırdım ama mevcut durumla ilgili hiçbir yorum yok hep gelecek hep farklı bir kişi.Çıkar mı bilmem ama mevcut durumda hiç nokta atışı yokken gelecekte umut vermiyor.Basirly de birtek Nermini beğendim o da eh işte.Can,melek ve aurayı hiç beğenmedim.

Kızlar bende farklı hesaplardan giriyordum kredi almak için ama az önce yine farklı bi hesaptan yeni üye oldum ama 5 krediyi vermedi kredi 0 yaziyordu sanırım foyamiz ortaya çıktı

Kızlar Can'ın zihin okuduğunu düşünüyor musunuz? Benim aklımdan geçenlerle fal baktı adeta. Benim durumla alakalı bir şüphem vardı. Yani söylenen şeyin gerçek mi yalan mı olduğunu bilmiyordum. Kuşkulanıyordum ama zaman geçtikçe yalan olduğu ihtimali kuvvetlendi bende ama tabi hala buna rağmen kesin yalan diyemediğim bir konu bu. Hatta kendi kendime doğru olsa bir şekilde sosyal medya da görürdüm dedim. Can bana bugün "bence o konu yalan zaten doğru olsa sosyal medya da bi şekilde duyardın dedi"

Olabilir benimde aklımdan geçenlerdi bir kaç tarih çıksa belli olur patladımk patlamadımı.

Eğer o mevzudaki görüşünü sorduysan o da fikir yürütmüş olabilir. Yani mesele "aklın yolu bir" den ibaret de olabilir.

Adriana baktirmadim onu merak ediyorum ama ondan önce illaydaya baktirdim kadın çok tatlı ama hiçbişey bilemedi ve sorularima bile cevap vermedi

Kızlar adrian tarot falimi yorumladi ve ben sokkkkk gercekten gecmisle alakali herseyi bildi gelecekle ilgilide acayip mantikli cevaplardi kesinlikle bundan sonra ona aticam fallarimi

Herkes cemi begenmis an ben hic beğenmedim hayatimla ilgili alakasiz yorumlar yaptı benim için tam bi hayal kırıklığıydı ama belkide enerjimiz tutmadı sonuçta fal bi enerji meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…