Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94

Kanka bana Astrolilith de Mayıs sonu demişti, çıktı
Bir dene derim

Astrolilith e ne baktirmistiniz

1 kere astro baktırdım. İşle ilgili evinde satürn transiti var sınanıyorsun demişti. Benim de işlerim kötü gidiyordu yani basbayağı doğruydu.

Yeni iş için Mayıs sonu güçlü, zengin bir adam yardım edecek bu işi çözecek demişti öyle oldu. Bu aşk falıydı.

Kanka bana Astrolilith de Mayıs sonu demişti, çıktı
Bir dene derim
Denemez olur muyum hic denedim. Soylemistin daha once :) ama vade yine eylul ekim :)) bekliyorum bakalim. Falcilarin tellwe dahil cogu benzer vadeler verdi. Gercekten gorduler mi yoksa atmak icin makul bir zaman mi heliyor onlara eylul bilemiyorum :)

Karşı taraf düşüncelerinde Basirlyde Can çok iyidir eğer yoğun değilse günündeyse harika detay görür...

Karşı taraf düşüncelerinde Basirlyde Can çok iyidir eğer yoğun değilse günündeyse harika detay görür...
Can a da baktirmistim. Vade ayni. Ask faliydi. Nokta atislari ve bazi detaylari bildi. Hic bahsetmedigim birseyi de sanki soylemisim gibi rahatca bildi. Ama tek fal attim karsi taraf odakli degildi fal talebim. Humeyra cocuk sayisi cinsiyetine kadar bildi. En son buyuk kavgamizi nerede yaptigimizi (sehir ve mevsimi -iklimi- tarif ederek) bildi. Sasirticiydi.

Kızlaaaar selam, ben de basirly ve binnazda epey fal baktırdım. Bir de falalemde, öncelikle
Falalem:
Rezzan ; iyi mi değil mi pek anlayamadım olumlu tablolar çiziyor ama gelecek için süre net vermedi.
Mert Reiki : bu adam bana çok iyi geliyor söylemediğim bir detayı bildi karşı taraf analizi de çok iyiydi anda. Gelecek için süre verdi.
Naira : bir kez denk geldim bir daha yakalayamadım çok net konuştu biraz öğüt verdi bakalım

Binnaz :
Burada çok kişiye baktırdım an bu siteyi beğenemedim. Pelin Bilge ve Haleh iyiydi. Açelya çok kötüydü. Eylül Acar pozitifti pembeciydi. Ufuk kutluk ve Deniz devrim eh işte.. diğerleri sallamaca
Ve
Basirly:
Noyan berbattı.
Gaus olumlu ve rahatlatıcı konuşuyor hep.
Aura: enteresan nokta atışları yakalıyor bazen , çok tekrar yapsa da şalırtmıştı beni uzun bakıyor bir de.
Nermin: daha aklıcı , bilinçli konuşan bir kişilik o da olumluydu tarihler verdi bekliyorum.
Rober: tarih verdi anda çok iyiydi analizleri de iyiydi bana.
Eftelya: ya bu kadın gercekten çok böyle teyze gibi dert ortağım oldu onunla konuşmak iyi geliyor.. bana hep özenle baktı yorumladı bekliyorum tarihlerini.
Cem: 2 falda da alakadız konuştu gerek yok.
Can : denildiği kadar varmış bazen apzımı açık bıraktı olumlu olumsuz herseyi söyledi.
Toplamda bu insanların hepsi Temmuz- ağustos arası bir tarih verdi. Çıkarsa yazacağım.

Sizde var mı çıkan bu isimlerden? Görüşlerinizi almak isterim sevgilerimle kızlar

Kızlar, Basirly ilk ortaya çıktığında günde 3-4 tane fal atıyordum Eğitim konusunda bir tek Aura'nın söyledikleri farklıydı diğer hepsi aynı konuşmuştu. Ben de o yüzden pek inanmamıştım Aura'nın söylediklerine, sürekli atıyordum farklı konuşsun diye. Kadın inatla aynı şeyi söyledi. Ve şu an onun söylediği gibi gidiyor

Sevindim bir kişinin falının en azından tutarlı çıkıyor olmasına:) Hepsi aynı şeyi söylüyor ya anlaşmış gibi tarihler de aynı kafayı yicem Aura da onlarla aynı şeyi söyledi benim için :) bekliyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…