- 23 Ağustos 2012
- 51.899
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.758
- 898
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.141
Katiliyorum kesinlikle. Cok farkli bir faldi ilki bende de tamami nokta atisli. Benim vadem de eylul. Ama 2. Falinda nokta atisi cok yoktu. Karsi tarafin duygu dusuncesine odakli bakmasini istemistim belki o konuda iyi degil. Ya da bende tutmadi.
@mermaid-a birkac ayrinti cikmadi derken anla ilgili mi gelecek olarak mi?
Astrolilith e ne baktirmistinizKanka bana Astrolilith de Mayıs sonu demişti, çıktı
Bir dene derim
Astrolilith e ne baktirmistiniz
Teşekkürler1 kere astro baktırdım. İşle ilgili evinde satürn transiti var sınanıyorsun demişti. Benim de işlerim kötü gidiyordu yani basbayağı doğruydu.
Yeni iş için Mayıs sonu güçlü, zengin bir adam yardım edecek bu işi çözecek demişti öyle oldu. Bu aşk falıydı.
Denemez olur muyum hic denedim. Soylemistin daha once :) ama vade yine eylul ekim :)) bekliyorum bakalim. Falcilarin tellwe dahil cogu benzer vadeler verdi. Gercekten gorduler mi yoksa atmak icin makul bir zaman mi heliyor onlara eylul bilemiyorum :)Kanka bana Astrolilith de Mayıs sonu demişti, çıktı
Bir dene derim
Karşı taraf düşüncelerinde Basirlyde Can çok iyidir eğer yoğun değilse günündeyse harika detay görür...Katiliyorum kesinlikle. Cok farkli bir faldi ilki bende de tamami nokta atisli. Benim vadem de eylul. Ama 2. Falinda nokta atisi cok yoktu. Karsi tarafin duygu dusuncesine odakli bakmasini istemistim belki o konuda iyi degil. Ya da bende tutmadi.
@mermaid-a birkac ayrinti cikmadi derken anla ilgili mi gelecek olarak mi?
Can a da baktirmistim. Vade ayni. Ask faliydi. Nokta atislari ve bazi detaylari bildi. Hic bahsetmedigim birseyi de sanki soylemisim gibi rahatca bildi. Ama tek fal attim karsi taraf odakli degildi fal talebim. Humeyra cocuk sayisi cinsiyetine kadar bildi. En son buyuk kavgamizi nerede yaptigimizi (sehir ve mevsimi -iklimi- tarif ederek) bildi. Sasirticiydi.Karşı taraf düşüncelerinde Basirlyde Can çok iyidir eğer yoğun değilse günündeyse harika detay görür...
Karşı taraf düşüncelerinde Basirlyde Can çok iyidir eğer yoğun değilse günündeyse harika detay görür...
kızlar halen bedava krediler açılmadı mı
bakalm ne zaman gelecekHayir... msjda atmistim ama suan icin yok demislerdi. Bir ay oldu
Gelecek çıkan fal bulmak imkansız gibi...şans işi yani...Hele ki karşı taraf kararsız dengesiz biriyse hiç gelecek çıkmıyor...Evet bendede oldu bu karsi tarafi tamamen bildi... gelecek icin söyledigin vadesi doldu ve cikmadi
Dengeli mantikli ve donmemekte kararliysa da cikmazGelecek çıkan fal bulmak imkansız gibi...şans işi yani...Hele ki karşı taraf kararsız dengesiz biriyse hiç gelecek çıkmıyor...
Amin canım haklısın ama dediğim gibi fikirler değişebiliyor sıkma canını....Dengeli mantikli ve donmemekte kararliysa da cikmazgonlumuze gore olsun hepimizin istedigi...
Herkese göndermişler heralde bana da geldi. Yazdım bişyler de öyle beğeni toplamak kolay değil kiKizlar msj gelmis basirly hikayeni paylas instagramda 20
Kredi kazan diye
Sevindim bir kişinin falının en azından tutarlı çıkıyor olmasına:) Hepsi aynı şeyi söylüyor ya anlaşmış gibi tarihler de aynı kafayı yicem Aura da onlarla aynı şeyi söyledi benim için :) bekliyorum bakalım hayırlısıKızlar, Basirly ilk ortaya çıktığında günde 3-4 tane fal atıyordumEğitim konusunda bir tek Aura'nın söyledikleri farklıydı diğer hepsi aynı konuşmuştu. Ben de o yüzden pek inanmamıştım Aura'nın söylediklerine, sürekli atıyordum farklı konuşsun diye. Kadın inatla aynı şeyi söyledi. Ve şu an onun söylediği gibi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?