Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Emre yi bilmemama humeyra bendeilk falinda super nokta atislari vardi. Vadesine daha var. Hemen arkasindan ikinci b fal attim humeyra ya karsi taraf odakli baksin diye. O pek iyi degildi. Ama vadeyi ayni verdi. Beklemede.

Ben nasil kacirmisim daha onceden aoylemedin mi yoksa. Aura cikti diyorsun?

Aura enteresan! Ses kaydi basladigi da bu ne dedim ya duruyor. Ayni seyi tekrar ediyor. Dolap kapilari acilip kapaniyor. Tv acildi hatta bu arad devem ediyor ama ayni seyler farkli cumlelerle. Hatta bir ara "kis sunun sesini" dedi de neyse tv kapandi ama kadin fena iki detay bildi. Duzelecek dedi en fazla 2 ay vade verdi. Falda bundan ibaretti. Kayit uzun ama ozu kisa. Bakalim vadesinde gorecegiz. Ev isleri yaparken bakmasa daha verimli olur kesin cunku goruyor birseyleri Icime sindi fali ama ne yalan soyleyeyim.

Umarım hepimizin gönlünden geceni isteyerek baktırdığı tüm falları gerçek olur Çıkan fal haberleri umut veriyor mutlu ediyor . Ben de işte bekliyorum temmuz ağustos arasını. Tüm falcılar gibi aura da aynı tarihleri verdi. Aralarında anlaşmıyorlarsa :))

Ayni bende de oyle. Ben daha cok tellwe de baktirdim ama hem tellwe hem basirly vadeleri %99 eylul ekim diyor bana. Son birkac falda bazilari vadeyi kisaltti ama bakalim... Bekliyoruz umutla:)

Valla sanki bi tek Can iyi anda, ama gelecekte bilmiyorum. Can'ın çıkan falı oldu mu size?
ben bu cana baktirdim burda adı cok geciyir diye birde dolar üzerinden yok yani hiç olmadı adam falini durdura durdura zor anladım sürekli ayni cümleleri tekrarlamis anda bile bana tutmadı enerjisi deme ki birde soru hakkında yok gitti para

Enerji meselesi çok doğru.. Ben mesela Renan'ı çok beğenmiştim o artık yok ama buradakilerin aksine Eftelya ve Aura da baya şey bildi bende onlarla da tuttu enerjim. Bir de falalemde mert reiki var o da iyi.. tabi gelecekle ilgili söyledikleri olur mu bilmem. Ama hepsi aynı olaylar üzerinden aynı tarihleri verdiler
Humeyra nermin aura can eftelya cikan var mi?

Eftelya aura ve Can anda iyiydi bana.. ama tarihleri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…