- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.161
Ben nasil kacirmisim daha onceden aoylemedin mi yoksa. Aura cikti diyorsun?Kızlar, Basirly ilk ortaya çıktığında günde 3-4 tane fal atıyordumEğitim konusunda bir tek Aura'nın söyledikleri farklıydı diğer hepsi aynı konuşmuştu. Ben de o yüzden pek inanmamıştım Aura'nın söylediklerine, sürekli atıyordum farklı konuşsun diye. Kadın inatla aynı şeyi söyledi. Ve şu an onun söylediği gibi gidiyor
Ben nasil kacirmisim daha onceden aoylemedin mi yoksa. Aura cikti diyorsun?
Aura bana pembe ötesi imkansiz
Ayni bende de oyle. Ben daha cok tellwe de baktirdim ama hem tellwe hem basirly vadeleri %99 eylul ekim diyor bana. Son birkac falda bazilari vadeyi kisaltti ama bakalim... Bekliyoruz umutla:)Umarım hepimizin gönlünden geceni isteyerek baktırdığı tüm falları gerçek olurÇıkan fal haberleri umut veriyor mutlu ediyor . Ben de işte bekliyorum temmuz ağustos arasını. Tüm falcılar gibi aura da aynı tarihleri verdi. Aralarında anlaşmıyorlarsa :))
Bende kücük bi ayrintiyi bildi dedigi tarihde oldu diger seyler cikmadi vadeside gectiValla sanki bi tek Can iyi anda, ama gelecekte bilmiyorum. Can'ın çıkan falı oldu mu size?
ben bu cana baktirdim burda adı cok geciyir diye birde dolar üzerinden yok yani hiç olmadı adam falini durdura durdura zor anladım sürekli ayni cümleleri tekrarlamis anda bile bana tutmadı enerjisi deme ki birde soru hakkında yok gitti paraValla sanki bi tek Can iyi anda, ama gelecekte bilmiyorum. Can'ın çıkan falı oldu mu size?
Ne kadar gecti vadesiBende kücük bi ayrintiyi bildi dedigi tarihde oldu diger seyler cikmadi vadeside gecti
Humeyra nermin aura can eftelya cikan var mi?
Bi bucuk ay oldu canim... keske ciksa dedigiNe kadar gecti vadesi
Kızlar basirly'de fal ücretleri nasıl? Can ve cem hangi fal türünde bakıyor ve ne kadara bakıyorlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?