- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
- 133
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.181
Insallh gecikmeli cikar.Bi bucuk ay oldu canim... keske ciksa dedigi
Humeyra denedin mi? Bende anda cok iyiydi. Gelecegini merak ediyorum.Ceme baktirma bence.. basirlyde cok kisi denedim, sadece cani tavsiye ederim.. ama gelecek ile dedikleride pek cikmadi
Humeyra denedin mi? Bende anda cok iyiydi. Gelecegini merak ediyorum.
Rober i çözemedim ben, anda iyi bir de gayet emin konuşuyor gelecekle ilgili..
Çok net konuşmasından belliydi zaten..Rober patladi bende 5 ay oldu..
Ben de ikisini denemedim henüz..Hayir canim bi onu denemedim bide yeni gelen emreyi..
Bence de Cem iyi değil. Alakasız iki fal attı bana sacmasapandı ne anda iyiydi ne geçmişte..
O sitede hümeyranın ustune tanımıyorum
Ben de beğendim ama ins çıkar size çıktı miO sitede hümeyranın ustune tanımıyorum
Vadesi daha gelmedi eylül demisti ama anda süperBen de beğendim ama ins çıkar size çıktı mi
Insallah çıkar bakalimVadesi daha gelmedi eylül demisti ama anda süper
2 kez fal attim ilk seferde olumsuz gördü kendi yeni birini tarif etti olmadı sonra bir daha attım kartlar öyle güzel geldiki kalp alyans ki ben kartları hep ters çekerim saolsun yine kendi baktirdigim kişiye bu kartları yormamis:)) yeni kişi tarif etmiş 1 sene geçti hala olmadıRezzan ablayı deneyen sonuç alan var mı? Ama falalemde . Burda da bahsedilmiş, memnun olanlar??
Vadesi daha gelmedi eylül demisti ama anda süper
Kizlaaaaar humeyra bana da eylul dedi yaaa... Yoksa yoksa??? Yok canim oyle degildir di mi? Anda super olan biri vadeyi niye sallasin? Cikar di miHümeyra bana Eylül demiş çıkarsa yazarım kankalar.
Kizlaaaaar humeyra bana da eylul dedi yaaa... Yoksa yoksa??? Yok canim oyle degildir di mi? Anda super olan biri vadeyi niye sallasin? Cikar di mi
Valla bende de oyle. Hayretler icinde kalmistim nokta atisi cook. Bu arada bana zaten cogunluk eylul ekim dedi. Bakacagiz:)Kizlaaaaar humeyra bana da eylul dedi yaaa... Yoksa yoksa??? Yok canim oyle degildir di mi? Anda super olan biri vadeyi niye sallasin? Cikar di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?