Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Rezzan ablayı deneyen sonuç alan var mı? Ama falalemde . Burda da bahsedilmiş, memnun olanlar??
2 kez fal attim ilk seferde olumsuz gördü kendi yeni birini tarif etti olmadı sonra bir daha attım kartlar öyle güzel geldiki kalp alyans ki ben kartları hep ters çekerim saolsun yine kendi baktirdigim kişiye bu kartları yormamis:)) yeni kişi tarif etmiş 1 sene geçti hala olmadı

Kizlaaaaar humeyra bana da eylul dedi yaaa... Yoksa yoksa??? Yok canim oyle degildir di mi? Anda super olan biri vadeyi niye sallasin? Cikar di mi
Valla bende de oyle. Hayretler icinde kalmistim nokta atisi cook. Bu arada bana zaten cogunluk eylul ekim dedi. Bakacagiz:)

Humeyra ya kahve fali atmak icin uygulamayi tekrar yukledim dun. Mevcut degil yaziyor isminin altinda. Bu ayrildi demek mi oluyor? Vadelerimiz dolmadan nereye gider Humeyra daha kahve atacaktim. Sildim yine uygulamayi goren olursa haber verir mi lutfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…