Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94

Canim cevrimdisi su an yollayabilirsin

Canim sagolasin. Cabucak da yanit vermissin ama ven aceleciligimi kismet degilmis e ceviriyorum mecburen. Baska birine attim sanirim bakiyor su an.

Evet okuyunca hemen baktim :) eger listede isimlerini bulamiyosan ozaman uygulamadan ayriliyolar . Mevcut degil demek kisa bi süreligine fal alimini kapatiyor bi saat olur bi gün olur. Falin gelince yorum Yazar misin merak ettim :)

Evet okuyunca hemen baktim :) eger listede isimlerini bulamiyosan ozaman uygulamadan ayriliyolar . Mevcut degil demek kisa bi süreligine fal alimini kapatiyor bi saat olur bi gün olur. Falin gelince yorum Yazar misin merak ettim :)
Basirly den degil attigim tellwe basliginda gorursun :)

Humeyra'ya tarot attim. 5 kisi vardi sirada yanit cabuk geldi. Sanirim her falcinin oldugu gibi humeyra nin da gelgitleri var. Ilk baktirdigimda bakan kisi ile bugunku falbarasinda daglar kadar fark vardi. Vade eylulken ekim oldu onda bir problem yok. Ama aklinda baska biri var mi diye sordugum soruya (ki ilk falimda da sormustum yanit vermisti) bana tavsiye vermis. Evli oldugum icin aklinda baska biri varsa bile soylemesi uygun olmazmis. Bunu benim kendisine sormam gerekirmis (!) sevgili olsaymisiz rahatlikla soylermis (!) e ilk falimda sorun yoktu boyle sordugumda. Ters anindaysa bakmasalar keske fallara... Velhasil fal kotu diyemem ama humeyra bu kez beklentimi karsilamadi. Daha once takir takir konusan (olumluydu) kisi duraladi arada kedi sevdi falin ilk 1 dksinda esimin burcunu aradi buldu. Enteresan yani. Haberiniz olsun

Humeyranin puani cok düsük. Aynisini can ile yasadim, ilk falimda tamamen herseyi cözdü, agzim acik kaldi. Ikinci falimda ilkini hatirlamiyprum dedi, birincisine göre baska konustu. Sanirim bi kereden cok baktirmamak lazim :)'D

Ben uygulamayi sildim ama bir ara tekrar yukleyip eski fallarimi dinlemek var aklimda. Sesli olmasi iyi geliyor falin. Humeyra dan cok umitliydim ilk fali inanilmaz gelmisti. Sonraki 2 falim oyle tatmin etmedi. Ilk fali ciksa ne isterim daha zaten... Vadelerim dolunca tekrar bakacagim fallara... Su an beklemedeyim. Humeyra haricinde can eftelya nermin gaus aura (ve hatirlamadigim baska da olabilir) baktirmistim.

Bedava kredi mi gelmiş???
Arkadaşıma gösteriym dedim ona hesap açtık bitane içinden 6 basirly çıktı. Uzun zaman önce böyle birşey yapmışlardı tekrar mı başladılar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…