- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.201
Humeyra ya kahve fali atmak icin uygulamayi tekrar yukledim dun. Mevcut degil yaziyor isminin altinda. Bu ayrildi demek mi oluyor? Vadelerimiz dolmadan nereye gider Humeyradaha kahve atacaktim. Sildim yine uygulamayi goren olursa haber verir mi lutfen?
Canim sagolasin. Cabucak da yanit vermissin ama ven aceleciligimi kismet degilmis e ceviriyorum mecburen. Baska birine attim sanirim bakiyor su an.Canim cevrimdisi su an yollayabilirsin
Canim sagolasin. Cabucak da yanit vermissin ama ven aceleciligimi kismet degilmis e ceviriyorum mecburen. Baska birine attim sanirim bakiyor su an.
Basirly den degil attigimEvet okuyunca hemen baktim :) eger listede isimlerini bulamiyosan ozaman uygulamadan ayriliyolar . Mevcut degil demek kisa bi süreligine fal alimini kapatiyor bi saat olur bi gün olur. Falin gelince yorum Yazar misin merak ettim :)
Humeyra'ya tarot attim. 5 kisi vardi sirada yanit cabuk geldi. Sanirim her falcinin oldugu gibi humeyra nin da gelgitleri var. Ilk baktirdigimda bakan kisi ile bugunku falbarasinda daglar kadar fark vardi. Vade eylulken ekim oldu onda bir problem yok. Ama aklinda baska biri var mi diye sordugum soruya (ki ilk falimda da sormustum yanit vermisti) bana tavsiye vermis. Evli oldugum icin aklinda baska biri varsa bile soylemesi uygun olmazmis. Bunu benim kendisine sormam gerekirmis (!) sevgili olsaymisiz rahatlikla soylermis (!) e ilk falimda sorun yoktu boyle sordugumda. Ters anindaysa bakmasalar keske fallara... Velhasil fal kotu diyemem ama humeyra bu kez beklentimi karsilamadi. Daha once takir takir konusan (olumluydu) kisi duraladi arada kedi sevdi falin ilk 1 dksinda esimin burcunu aradi buldu. Enteresan yani. Haberiniz olsun
Uygulamayi sildim ben. Ama hatirladigim fal basi (kisisine gore degisiyor) 7 ile 10 dolar arasiydi.Merhabalar,
Bu uygulamadaki ücretler yüksek mi?
Merhabalar,
Bu uygulamadaki ücretler yüksek mi?
Öyle mii bende yok halaBedava kredi mi gelmiş???
Arkadaşıma gösteriym dedim ona hesap açtık bitane içinden 6 basirly çıktı. Uzun zaman önce böyle birşey yapmışlardı tekrar mı başladılar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?