- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
- 133
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.221
astrolilith bana spesifik zaman tutturdu 2 defa. 5 ay önce falandı gelip burda önermiştim. yine sırf zaman bilir belki diye gittim 12 ay dedi sağolsun şglrlvşdşAstrolilithMissCherryBlossom da tutmustu diye hatirliyorum ama galiba ask degil is ile ilgiliydi. Bana galiba eylul demisti. Uygulamayi sildim dinlemeyeli uzun zaman oldu.
12 ay uzun evetastrolilith bana spesifik zaman tutturdu 2 defa. 5 ay önce falandı gelip burda önermiştim. yine sırf zaman bilir belki diye gittim 12 ay dedi sağolsun şglrlvşdş
astrolilith bana 12 ay vade verdi
Bana da yil sonu vadesi verenler olmustu. Cok gicik gelmisti ama simdi bakiyorum da fallara dadanali beri 4 ay gecti... Fal baktirirken zaman daha yavas geciyordu simdi baktirmayinca hizlandi mi ne :)12 aya kim öle kim kala mk bu nasıl bir vade deseydin
Fal degil ama astrolilith daha cok gezegen yildiz vs yorumu. Daha uzun vade ve olasiliktan bahsediyor. Alistigimiz tarz fal yorumu gibi gelmiyor haklisin. Daha cok hani su ayda su olay daha acik bu daha zorlu falan diyordu sanki.Astrolilith bana baktirdigim kişi için bu gelirse aralık ayında gelir o da bir ihtimal çok düşük dedi. Faldan 2 gün sonra adamdan barışmak için aramalar ve mesajlar geldizaten çok fazla gelecekten yıllar sonrasindan gezegenlerden falan bahsetmisti sevmiyorum öyle falcilari
Evet belki de benimle enerjisi tutmadi bilmiyorum.Fal degil ama astrolilith daha cok gezegen yildiz vs yorumu. Daha uzun vade ve olasiliktan bahsediyor. Alistigimiz tarz fal yorumu gibi gelmiyor haklisin. Daha cok hani su ayda su olay daha acik bu daha zorlu falan diyordu sanki.
Ben de cok heveslenip baska bir yerden dogum haritasi cikarttim ordan biliyorum. Maddi anlamda acik gunler sosyal anlamda acik gunler ask vs diye bir suru tarih olustu elimde ne yapacagimi tam bilemedigimEvet belki de benimle enerjisi tutmadi bilmiyorum.
Ben de cok heveslenip baska bir yerden dogum haritasi cikarttim ordan biliyorum. Maddi anlamda acik gunler sosyal anlamda acik gunler ask vs diye bir suru tarih olustu elimde ne yapacagimi tam bilemedigim
Hani yani su olacak diye birsey yoktu.
Sizin olayinizda karsidaki yildizlarin etkisine yenilmemis iyi etmis yani :)
Burclarla ilgili bakanlarda genelde enerji olayi yok bence.
Ah kesinlikle katiliyorum. Fal tarzi beklenti icinde olmak bastan yanlis zaten. Aslinda ben acemi anlatimimla beceremesem de sizin soylediklerinizle ayni seyi dusunuyordum. Ikisi baska seyler.Aslında astroloji ile falı karıştırmamak gerekiyor bence. İkisi çok farklı şeyler. Astrolojinin enerji ile pek ilgisi yok, tamamen matematiksel ve fiziksel parametreler ön planda oluyor. Gezegenlerin hareketi, konumları vu bunların insanlara olan etkisini araştıran bir bilim başlıbaşına :)
Kanima giriyorsun ama. Cikan fali mi vardi? Ben nasil kacirmisim?Renan dönmüş kankalar. Baktırsak mı?
Kanima giriyorsun ama. Cikan fali mi vardi? Ben nasil kacirmisim?
Humeyra hala eylul mu sende? Tekrar baktirdin mi?
Tarih vermis miydi tasinman icin? Bendeki ilk fali efsaneydi. Sonrakileri begenmedim ama aralikli da atmadim hata bende.Kanka Renanı eski sayfalarda arat bak valla çıktı diyenler var.
Hümeyraya daha da baktırmadım. Taşınma dediği gibi oluyor, taşınıyorum da:)
Tarih vermis miydi tasinman icin? Bendeki ilk fali efsaneydi. Sonrakileri begenmedim ama aralikli da atmadim hata bende.
Renan aratirim simdi.
Nakta falin ne durumda senin?Benim falım da efsaneydi
İlk faldan sonra cıvıyor baktırıp büyüyü bozmak istemedim:)
Hatırlayamadım tarih işini
Nakta falin ne durumda senin?
Lelya bende de ayniydi. Kisa ama dolu.
Vade beklemede.
Falinustasi arastiriyor olabilir. Emin olamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?