Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Renana gecen ocak ayında baktırmıştım ağzım açık kalmıştı, geldi diye çok sevinip bir daha baktırdım nasihatten başka bişey yok ! Bu sefer olmadı.

Kızlar ben dün bakınırken hiç görmediğim bir isim gördüm. Falcının adı Nur. Benim kredim olmadığı için arkadaşıma baktırttım. Sadece kahve fincanını gönderdi arkadaşım. Çocuk bekliyorsunuz demiş. Arkadaşım 2 aylık hamile. Bana söylemediği başka şeyler de var arkadaşımın ben de çok merak ettim Biz Şok! Para harcamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. Baktıran olursa haber versin lütfen.

Nur a ne göndermiş aşk astroloji ve kahve bakıyor da astroloji 17 kredi bayağı varmış

Renan'a ilk baktırdığıma çok iyi demiştim gelmesine de çok sevindim, tarot attım.. Bu sefer beğenmedim sorularıma cevap yok nasihatte bulunmuş hep .. olmadı bu sefer alakasızdı.

Gercek renan degil mi acaba ?

Valla sesi aynıydı. Geçen Ocakta baktırmıştım çok çok memnun kalmıştım. Şimdiyse hayal kırıklığı oldu. Ne sorduğum soruyla ilgili ne benimle ilgili cevapları hiç yoktu. Gelecek öngörülerini geçtim anı bile yorumlamadı. Sadece ve sadece kartın üzerindekini tarif edip nasihat verdi 12 dk boyunca boşa gitti krediler.. Ben tarot attım belki kahvesi farklıdır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…