- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.261
Kızlar bugün Hümeyra ya baktırdım bi yorgunluk cöktü üstüme vallah bi tuhaf oldum. Siz'de oldu mu? Bir de kafam okadar karıştı ki bi aşk hayatın gelişme olmıcak diyo yok şu burc'ile birisyle tanışabilirsin diyo yok platonık aşk da olabilir diyo vallah kafam allak bullak oldu
Hala beklemedeyim benKizlar cikan fal var mi
Kizlar cikan fal var mi
Cemal Hoca yazıyordu önceden. O adam falcıdan ziyade hoca sanırım profilinde değişik yerlerde eğitim aldığınız yazmış mısır falan. Ben baktırmadım ama yorumları gayet güzeldi. Fiyatları da aşağı çekmişler zaten denenebilir.arkadaslar cemal diye bir falcı var baktıran oldu mu hiç acil
Renan kahin gibi falcı zaten ne dediyse çıktı bugüne kadar.
Mesaj geldi basirliden astrolilith tekrar dönmüş.
arkadaslar cemal diye bir falcı var baktıran oldu mu hiç acil
Yani yorumlarıda iyi ayın 8ne kadar da indirimde tüm falcılar aslında denemek istiyorum, deneyen var mı diye o yüzden bi sorayım dedim. Ben daha önce eftalyaya baktırmıştım 2-3 kere geçmiş kayıtları dinledim ben şok verdiği tarihlerde dedikleri olmuş o yönde de ilerliyor ama başkalarına da baktırmak istemiyo değilim hani. ^^Baktırsak mı, ben de merak ettim.
Yani yorumlarıda iyi ayın 8ne kadar da indirimde tüm falcılar aslında denemek istiyorum, deneyen var mı diye o yüzden bi sorayım dedim. Ben daha önce eftalyaya baktırmıştım 2-3 kere geçmiş kayıtları dinledim ben şok verdiği tarihlerde dedikleri olmuş o yönde de ilerliyor ama başkalarına da baktırmak istemiyo değilim hani. ^^
ilayda ve gausa baktırmıştım çok sıradan bi yorum olmuştu ama eftelya gayet iyiydi nokta atışları da vardı memnun kaldım eftelyadan ben.İlayda gaus Etfalya hangısı daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?