Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Bugun Illayda adli falci ya talep gonderdim.Soylemek gerekirse oldukca tatmin edici ve samimi bakti.Birde resmen evimde birlikte kahve icmisizde sohbet sohbeti acmis fal uzamis gitmis.Tam 24 dakika surdu.Hic kestirip atmadi ve sanirim bile bile isteye isteye uzun bakti.Uygun oldugumda tekrar talep gondermeyi dusunuyorum.

Yeni hesaplara bedava kredi yok herhalde ya burada görünce uygulamayı yükleyip yeni hesap açtım hala 0 kredi gözüküyor bende, meh. Sileyim bari.

Kızlar bugün Hümeyra ya baktırdım bi yorgunluk cöktü üstüme vallah bi tuhaf oldum. Siz'de oldu mu? Bir de kafam okadar karıştı ki bi aşk hayatın gelişme olmıcak diyo yok şu burc'ile birisyle tanışabilirsin diyo yok platonık aşk da olabilir diyo vallah kafam allak bullak oldu

Bu basirly de kimse bisey bilemiyor

Uzun zaman sonra yine Can'a attım. Tarot. Paylaşayım dedim sizlerle. Yine anda muhtesemdi... Ama gelecek konusunda çıkar mı bilmem .. Kimseye gelecek çıkmadı çünkü

arkadaslar cemal diye bir falcı var baktıran oldu mu hiç acil
Cemal Hoca yazıyordu önceden. O adam falcıdan ziyade hoca sanırım profilinde değişik yerlerde eğitim aldığınız yazmış mısır falan. Ben baktırmadım ama yorumları gayet güzeldi. Fiyatları da aşağı çekmişler zaten denenebilir.

Baktırsak mı, ben de merak ettim.
Yani yorumlarıda iyi ayın 8ne kadar da indirimde tüm falcılar aslında denemek istiyorum, deneyen var mı diye o yüzden bi sorayım dedim. Ben daha önce eftalyaya baktırmıştım 2-3 kere geçmiş kayıtları dinledim ben şok verdiği tarihlerde dedikleri olmuş o yönde de ilerliyor ama başkalarına da baktırmak istemiyo değilim hani. ^^

Ben Renan i tavsiye ederim, bana onceki fali cikmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…