Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Cem'e 2.kez baktırdım ilk baktırdığımda söyledikleri hayal gibi geldi ama resmen tuttu ben şook ikincide dahada başarılıydı Cem Favorim !

Daha önce Can ve Renan'ı denemiştim. Can fena değildi, Renan çok fazla alakasizdi. Sonra Deniz'i denedim ve en çok onu beğendim, epey iyiydi. masalkizi- var mı bir gelişme Deniz'in faliyla ilgili, merak ettim, senle enerjimiz tutuyor sanırım. Hepsine detaysiz sordum bu arada.

Yok canım çok uzun süreler vermişti zaten

Yani geçenlerde kızlardan biri de yazmıştı uyanmışlar diye ancak ben o gün üyelik açmıştım gelmişti kredi dün deneyeyim dedim sıfır kredili hesabımı elden teslim aldım temiz temiz:)
Bende burda duymuştum öğrendiklerini ama sonradan uygulamaya girmedim bile.. Çünkü gelişmeler olunca ordaki yorumlardan çok fazla umutlandığımı öğrendim.. Paylaşım yaptığında kredi kazanıyor musun peki ?

Cana ne attın sen kuzu

Aşk ve kahve baktırdım canım. Aşk daha iyi sanki:)

bir de şunu anlamıyorum basirlyde, aşkta sadece anne adı isim doğum tarihi veriyorsun bu bilgiler ışığında fal bakabilen sayılıdır bence ne hileyim su falı vs gibi, basirlyde herkes aşk falı bakıyo maşallah:))

ikisindede farklı farklı detaylar bilip ağızımı açık bıraktı can benim:))

Şimdi cana aşk falı attım, sırada on kişi vardı galiba. Çevrimdışıydı. Şimdi merak ettim, Çok mu bekliyoruz? Yoksa o gün bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…