- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Yok canım çok uzun süreler vermişti zatenDaha önce Can ve Renan'ı denemiştim. Can fena değildi, Renan çok fazla alakasizdi. Sonra Deniz'i denedim ve en çok onu beğendim, epey iyiydi.masalkizi- var mı bir gelişme Deniz'in faliyla ilgili, merak ettim, senle enerjimiz tutuyor sanırım . Hepsine detaysiz sordum bu arada.
Benim bildiğim de vermiyorlar artık..Kızlar yeni üyeliğe artık kredi vermiyor uygulama sanırım değil mi?
Benim bildiğim de vermiyorlar artık..
Bende burda duymuştum öğrendiklerini ama sonradan uygulamaya girmedim bile.. Çünkü gelişmeler olunca ordaki yorumlardan çok fazla umutlandığımı öğrendim.. Paylaşım yaptığında kredi kazanıyor musun peki ?Yani geçenlerde kızlardan biri de yazmıştı uyanmışlar diye ancak ben o gün üyelik açmıştım gelmişti kredi dün deneyeyim dedim sıfır kredili hesabımı elden teslim aldım temiz temiz:)
Bende burda duymuştum öğrendiklerini ama sonradan uygulamaya girmedim bile.. Çünkü gelişmeler olunca ordaki yorumlardan çok fazla umutlandığımı öğrendim.. Paylaşım yaptığında kredi kazanıyor musun peki ?
Cana ne attın sen kuzuEvet kazanıyorsun hala günlük 1 (twitter+facebook) :)
Cana ne attın sen kuzu
ikisindede farklı farklı detaylar bilip ağızımı açık bıraktı can benim:))Aşk ve kahve baktırdım canım. Aşk daha iyi sanki:)
bir de şunu anlamıyorum basirlyde, aşkta sadece anne adı isim doğum tarihi veriyorsun bu bilgiler ışığında fal bakabilen sayılıdır bence ne hileyim su falı vs gibi, basirlyde herkes aşk falı bakıyo maşallah:))
Bana yönlendirme yaptı sürekli detay vermediKızlar noyan nasıl?? Profilindeki video değişik geldi
Kahve ve aşk baktırdım ikisinde de çok iyiydi..aşk konusuysa aşk falı diyo zaten...Can'a baktıran ve memnun kalanlar hangi fal türüne baktırdı acaba?
Kahve? Tarot? ...
Kahve ve aşk baktırdım ikisinde de çok iyiydi..aşk konusuysa aşk falı diyo zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?