Ben zonguldak lıyım..bir ilçesinde dogdum buyudum 26 yılım orda gectı..we hiç bi zaman ordan ayrılmayı dusunmedım..unı de sewdım askımı..ewlendıgımızde onun memlektıne gidicektım..bana da düşüncesi bile cok zor geldı..nısanlandık o zaman anladım artık sewgili olmadıgımıızıı ewlenıp sehır değiştirecegımı..bende cok dusundum naparım ne ederım kimseyi tanımıyorum bilmedigim bır yer..annemler zonguldakta kayınwalidemler tekırdag da bız cerkezköy de..aileme cok duskunum yapamam gibi geldı..ama bır baktım kı arkama 2.5 aydır ewliyim..ki ben hala ewli bir kadın oldugumun farkında değilim=) ınsan alışıyo..hergun telefonla görüşüyorum ailemle ve eşimin ailesiyle..en zorlanmadıysam cogunuz da zorlanmazsınız..ama eşim cok cok düşünceli..dısarı cıkamamıssam gel senı gezdıreyım ewdesin 2-3 gundur der..yemege götürürr..hiç sewmedıgı ılgisini cekmeyen dukkanlara bıle girer benle..eşiniz iyiyse ve düşünceliyse hiç zorlanmazsınız..benım eşimden ayrı kaldıgımız 8 saatım onu özlemekle gecıyor..ewlilik guzel birşeymiş..Allah herkese nasip etsin..kimse ewde kalmasın..
bende 3 aydır evliyim mersinden istanbula geldim çok zor du düşünceleri beni çok boguyordu
eşinden başka kimse yok yanında ama eş çok önemli bu durumlarda eşim saolsun hep gezdiriyor beni canın sıkılmıştır şunu yapalım bunu yapalım diyor ailemi özlemiyormuyum hayor çokkkkkkkkkkkkkkk özlüyorum helede babacımı hergün telf. konuşuyorum babamla ayrı annmler ayrı kardeşimle ablamla ahepsiyle konuşuyorum int saolsun görüyorum kocişe söledim çok özledim bizimkileri dedim ban diyor bakalm uçak biletlerine diyor eş çokkk önemli kıslarr eşimi seviyorum
Canım ne güzel şeyer yazmışsın öyle, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın . Bende kısmet olursa şehir dışına gelin gideceğim. Ankara'dan Bursa'ya. Ve iyi, güzel şeyler duymaya ihityacım var. İçimi rahatlattın yazdıklarınla, inşallah benimkide iyi çıkarda, sen gibi zorluk çekmem canım..
Benim nişanlım da İzmit'te çok küçük bir yer değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?