Başka şehre gelin gidenler

Bende uzağa gidiyorum bursaya :2: bana da dua edin..
Ama çok şükür onun ailesindende uzağız benim ailemle onun ailesi aynı şehirde

ayy sen çok yaşa kendimi kaptırmış gurbetteki gelinlerin yaşadıklarını okurken tam da ağlamak üzereyken senin yazdığını gördüm kendime geldim güldürdün beni yanlış anlama dediğin şeyle dalga geçmiyorum doğru olabilir sadece hoşuma gitti içim kararmıştı valla yazılanları okurken

Selam kızlar bende 9 yıldır evliyim.9 yıldırda gurbetteyim.7 yıl 1 satlik yoldaydım ama yinede 2-3 ayda bir gelebiliyordum.şimdi 5-6 saatlik yerdeyim.ama yılda 1 kez falan gelebiliyorum.çocuklar okulları vs..... Sık sık gelmemi engelliyor.çok zor oluyor.özellikle bayramlar yalnız zor geçiyor..9 yıldır evliyim.bende çok isterim memleketimde kendi evimde olmayı ama biraz zor.çocuklarım yalnız büyüyor.eş dost akrabadan uzak.en zoruda anne babadan ayrı olmak.ufakta olsa her sıkıntıda yanlarında olamamak...................

ilk başlarda zor gelir hergün ağlarsın özlersin aileni anneni ama zamanla alışıyo insan

ben zar zor alıştım hergün ağlıyordum 9 ayım oldu gurbette herkesi çok özledim
şimdi ağlamıyorum alıştım gibi bişey işte 9 saatlik yol var o
ff nasılda gitmek istiyorum

BENDE BAŞKA şehre gelin gidiyorum ve düğünüme hala 5 ay var olmasına rağmen içime bir dert düştü şimdidenn ağlmaya başladım nerde bir hüzünlü müzik görsem dayanamayıp ağlamaya başlıyorum gideceğim aklıma geliyor hemde temmeli gitmek zor geliyor mevlam tüm şehir dışındaki gelinlere yardımcı olsunn

amin inşallah

Kızlar merhaba ben de İstanbuldan Mersine Gelin geldim. benimki 13 saatlık yol 1000km tam. Ama Eşimi çok severek evlendim.Ve çok mutluyum tek eksiğim annem kardeşlerim. Başka hiç bi derdim yok cok sukur.2 senelık vlıyımonceden 3 - 4 ayda bı gıdıyordum ama sımdı hamıleyım 9 aydır gıdemıyorum annem gelcek artık.Kızlar korkmayın eşiniz anlayıslı ve sıze baglı ıse cok cabuk alısırsınız. ben hıc zorluk cekmedım.

bende istanbuldan eskişehire gelin gidicem.bu hafta sonu istemeye gelicekler.ama içimde hep bir korku var yapamam alışamam diye ailemden uzakta.birde onun aileside eskişehirde((
alışırsın diyor ailem seni kızından ayırmaz diyor ama korkuyorum.nasıl bana kendi kızı gibi davranabilir ki.

Bende istanbuldan antalyaya geldim 2 senedir burda yaşıyorum biraz alıştım ama insanın doğup büyüdüğü yer gibisi yok istanbulu çok özlüyorum ve sürekli gidip geliyorum ama artık bu gurbetten kurtuluyorum ve eşimle istanbula bir kaç ay sonra yerleşiyoruz darısı sizin başınıza kızlar

ben de izmirden isanbul a gelin geldim ama ne yazıkki bu şehre buradaki yalnızlığa alışamadım eşim zaten anlayışlı değil, kendi kendime idare etmeye çalışyorum....evimi ailemi arkadaşlarımı herkesi herşeyi çok özlüyorum.bazen yarı uykuluyken izmirde olayım nolursun die dua ederken buluyorum kendimi...

bende istanbuldan eskişehire gidicem..ekimde düğünümüz var.eskişehir güzel yer diyorlar.siz alışabildinizmi acaba???

bende balıkesirden istanbula geldim 1buçuk sene olacak ama hala bi türlü alışamadım buraya memleketimi sevmezken şimdi arar oldum aile özlemi pek çekmiyorum çünkü her ay gidiyorum saolsun eşim o konuda çok ii ama eşimin işi gereği birsürü yer değiştireceğim herzaman aile özlemi çekip yanlız kalacağım balıkesir küçüçük bi yer herkes birbirini tanır dost olur ama istanbul gibi bi yerde yaşamak ve çevre edinmek çok zorr anlıcanızz çook yanlızım üstüne üstelik eşimde gece çalışıyo daha bi yanlız kalıyorum

kızlar sanırım bende gidiciğim başka şehre

Ben de 8aydır urfadayim eşim polis bense ev hanımıyim üstelik biz ilçedeyiz yapacak hiçbir şey yok eşim nöbette olduğu zamanlar krize girecek derecede sıkılıyorum

ben de ankaradan memleketimden yozgata geldim.doğrusu çok da koymadı üstelik bu şehri hiç sevemedim ama eşimle çok mutluyum buraya gelmeden önce de iş dolayısıyla safranboluda yalnız yaşıyordum yani yine ailemden uzaktım.safranboludan ankaraya kesin dönüş yapamadan yozgata daha küçük ve köhne bi ile geldim .ama bi şekilde alışıyo insan yeni iş yeni arkadaşlar tebdili mekan.benim burdaki sıkıntım aslında ailemden uzak olmak değil bu şehri sevememek yoksa atlayıp gidiyorum ankaraya özleyince ailem de bi sıkıntımda sevincimde hemen yetişir beni bırakmazlar hiç.direnmek nafile geldiysem burda mutluluğun yoluna bakmalıyım.

hayatı ideal şartlar altında düşünmemeli insan ideal eş yok ideal ana baba ideal şehir yok sadece gerçekler var.ve insan bulunduğu halden hoşnut olmasını bilince mutlu olabiliyo.elbette benim için ideali memlekette yaşamak gibi gözüküyo ama bulunduğum hale bu şehre de eyvallah diyebilmeliyimn ki kendimi üzmeyeyim mutlu olayım

Ben de 8aydır urfadayim eşim polis bense ev hanımıyim üstelik biz ilçedeyiz yapacak hiçbir şey yok eşim nöbette olduğu zamanlar krize girecek derecede sıkılıyorum

bende trabzondan ankaraya gideceğim eylülde nasipse benimde eşim polis ve beni de düşündüren şey seninde dediğin gibi gece nöbetleri napacağım tek başıma

bende trabzondan ankaraya gideceğim eylülde nasipse benimde eşim polis ve beni de düşündüren şey seninde dediğin gibi gece nöbetleri napacağım tek başıma

canım ilk zamanlar zor oluyor..ama zamanla alışılıyor..bende polis eşiyim.:86:.9 yıldır evliyim...hele çocuklar olduktan sonra hiçmi hiç zorlanmadım...

canım ilk zamanlar zor oluyor..ama zamanla alışılıyor..bende polis eşiyim.:86:.9 yıldır evliyim...hele çocuklar olduktan sonra hiçmi hiç zorlanmadım...

çocuklarla meşgul olmuşsunuz o yüzden zor gelmemiş size bende hemen düşüneyim o zaman:26:

çocuklarla meşgul olmuşsunuz o yüzden zor gelmemiş size bende hemen düşüneyim o zaman:26:

benim 3. yıl oldu ama bencede sen hemen yap,sana arkadaş olur..benim olmadıda...........geceye gidince çok zor oluyordu...ama şimdi hiç farketmiyor....

izmirden kıbrıs a gidicem temmuzda nasipse...ailemi çok özlüycem ama eşimle çok mutlu olurum inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…