bayanlar göğüsleriniz ayrımıgöğüsleri ayrı olan gurbete gider derler benimde teyzem gurbette onunda göğüsleri ayrık kaç sene oldu evleneli ama ananem her yanına gittiğinde ayrılırken ağlıyo anne gitme diye
BENDE BAŞKA şehre gelin gidiyorum ve düğünüme hala 5 ay var olmasına rağmen içime bir dert düştü şimdidenn ağlmaya başladım nerde bir hüzünlü müzik görsem dayanamayıp ağlamaya başlıyorum gideceğim aklıma geliyor hemde temmeli gitmek zor geliyor mevlam tüm şehir dışındaki gelinlere yardımcı olsunn
Bende İstanbul'dan Eskişehir'e geldim. Annem çok şaşırmıştı kararıma ama saygı duydu. Kendisi görücü usulüyle evlendiği için bana nerden olursa olsun seni sevdiğinle evlendireceğim diyordu öyle de oldu. İlk başlarda çok zorluk çektim ama eşim kurlara gönderdi ehliyete gittim, program kurslarına gittim oyalandım sonrada işe girdim ama maalesef pek arkadaşlık kuramadım herkesin ya kendi arkadaş ortamı vardı yada bana göre değillerdi. Şimdi işten çıktı açıköğretim okuyorum haftada bir kursa gidiyorum 2.5 sene oldu nerdeyse ama arkadaş ortamım olmadı. Neyse ki eşimin en yakın arkadaşı da başka şehirden evlendi de onunla görüşüyoruz o da kimseyi tanımıyor. Apartmanda herkes yaşlı görüşebileceğim kimse yok. Ama yine de İstanbul'u arıyorum dersem yalan olur. Evimi ve yaşadıüım şehri seviyorum tek eksiğim arkadaş. Eşimin ailesi de çok hoşgörülüler. 2 ayda bir zaten gidiyorum bayramda bir bayramı orda bir bayramı burda geçiriyoruz. Eşimde çok destek olsu hiç aratmadı. Ama tabii bir anne muhabbeti açılsa hemen dolar gözlerim...
Ben de 8aydır urfadayim eşim polis bense ev hanımıyim üstelik biz ilçedeyiz yapacak hiçbir şey yok eşim nöbette olduğu zamanlar krize girecek derecede sıkılıyorum
bende trabzondan ankaraya gideceğim eylülde nasipse benimde eşim polis ve beni de düşündüren şey seninde dediğin gibi gece nöbetleri napacağım tek başıma
canım ilk zamanlar zor oluyor..ama zamanla alışılıyor..bende polis eşiyim.:86:.9 yıldır evliyim...hele çocuklar olduktan sonra hiçmi hiç zorlanmadım...
çocuklarla meşgul olmuşsunuz o yüzden zor gelmemiş size bende hemen düşüneyim o zaman:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?