ben bu sosyal medyadaki fotolara bakarken fotograf çektirmek için gezmişler sanki hiç keyif alamamışlardır dıye düşünüyorum
valla bende böyleydim ama lise arkadaşımın evlendiği gece "kocişimle baş başa" durum güncellemesinden sonra zerre heves etmiyorum.
ettiğim şeyler eğitim ve kariyerle ilgili. giyim, kuşam, sevgili, tatil bunlar herkesin yapabileceği şeyler önemli olan kaliteli şeylere özenmek...
Ah o fotoğraflar. Kendimi balkondan atasım geliyor. :85: Bi insan her gün mü gezer? Allahım denizden geliyolar sonra hemen yurt dışına gidiyolarAcilen zengin olmam lazım
valla bende böyleydim ama lise arkadaşımın evlendiği gece "kocişimle baş başa" durum güncellemesinden sonra zerre heves etmiyorum.
ettiğim şeyler eğitim ve kariyerle ilgili. giyim, kuşam, sevgili, tatil bunlar herkesin yapabileceği şeyler önemli olan kaliteli şeylere özenmek...
fotograflarını gizlesen ozaman hiç görünmuyorlar sanıyorsunki kendın gibi her gun evvdelerben hiç birninkini görmuyorum
neyseki kocişiyle başbaşa geçirdiği saatlerin fotolarını paylaşmaya kalkmamışama tabı başbaşa olunca fotoları kim çekçek demi
millet iyice şaşırdı yahu
Boşluktan sarmışsın bence böyle şeylere. Şunda bu var bende yok gibi şeylere odaklanma. Kendine ve kendine katmak istediğin değerlere odaklan. Kitaplar oku, filmler izle, yeni hobiler edin. Oturup başkalarına imrenme, kendine hedefler koy, onları gerçekleştirerek mutlu ol.
ooo o ne ki? sabah otelin kahvaltısında tonla çekip koymuştu görgüsüzler gibi hatta profil resmide en son yatak odasında kocasını öperkendiyalanım varsa ne olayım
ooo o ne ki? sabah otelin kahvaltısında tonla çekip koymuştu görgüsüzler gibi hatta profil resmide en son yatak odasında kocasını öperkendiyalanım varsa ne olayım
Haklısın. Tatillerden nefret ediyorum. Okulun açılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum! Keşke 11 ay okul olsa..
ben bu sosyal medyadaki fotolara bakarken fotograf çektirmek için gezmişler sanki hiç keyif alamamışlardır dıye düşünüyorum
tam görgüsüzlük rezil ediyor kendısını bendede var onlardan bıtane arkadaş geçen 3 gunluğuna tatıle gıttı 50 resim yuklemiş resimleri birleştırsen 60 dka film çıkar o derece
Okulun açılacağı güne kadar kendine bir film listesi hazırla. İzlemek isteyip de bir türlü izleyemediğin filmlerden. Sonra her gün o listeden filmler izleyerek listeyi tamamlamaya çalış. Ya da aynı şekilde bir kitap listesi yap. Ben de bir okul tatilinde bunu yapmıştım, çok da güzel bir deneyim olmuştu. Tavsiye ederim.
Hem kafanı sosyal medyanın yalancı "mutlu"larından uzak tut. Ne insanlar biliyorum gerçek hayatta birbirinin boğazına yapışmadan 5 dakika konuşamadığı halde, sosyal medyada mutluluktan ölüyoruz pozları veren.
Filmlerle pek aram yok ama bol bol kitap okuyorum :) Sürekli gezenlerden ve hayatı kusursuz olanlardan nefret ediyorum işteUyuyamadım bunu düşünmekten.
Kimsenin hayatı kusursuz değildir tatlım.Böyle düşünmemelisin.Oraya geçirdikleri en güzel günleri koyuyorlar sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?