Başkalarına özenmek.

canım dua et inşallah senin de herkesin çok özeneceği bir hayatın olur. Ama o kız extrem bir örnek şimdi. Bir derdim var bölümünde görüyoruz,insanlar neler neler yaşıyor. Biraz onlara bak da haline şükret.Ve boş durma bir şeyler yap,mutluluk o kıza da altın tepsi de sunulmamıştır eminim.

Kusursuz hayatı olan nadir insanlardan biri işte :) Anneme de anlatırım hep der güzellerin kaderi olmaz bunu unutma diye.

şu ana kadar özendiğim birisi olmadı iş ve kariyer konusunda özenebilirim ona da maşallah diyip bana da nasip olsun derim

Bence kiskanclik duygusu her insanda vardir ama bunu kontrol edebilmek marifet ve önemlidir diye düsünüyorum.. Eger icime kiskanclik gibi vesveseler düserse hersey nasip diyorum kapatiyorum konuyu.. Benim nasibim de su anki yasadigim hayat demem gerek diye düsünüyorum.. Bazen zor olmuyor degil.. Allah kötülükleri alsin icimizden ins..

İnanın bende bizim geline özeniyorum ne yalan söyleyim bu bizim gelin gece yarısına kadar pire gibi gezinir he sen nerden biliyorsun desen burda saat farkı var msn de görüşürüz abla annemdeyim Yada şurda burda az sonra kahve Yada dondurma fln yemeğe gidecez kocamla der sabahda hangi ara uyanmış tatile gittiğimdede bizzat gördüm evin ütüsünden tut yemeğine temizliğine kadar her yer pırıl pırıl saat sabah 9:00 makjay bile yapılmış şıkır pıkır giyinmiş gezinir ve bütün tanıyan herkes imrenir yalnız ben değil ikincisi burda samimi bir arkadaşım var oda ne plan yaparsa yapsın anında olur heee diyeceksiniz evliyamı yok yakından bile alakası yok ama şanslı nadir bulanan cinslerden üstelik Buda çok enerjik bir hatun tam 32 yaşında giyiminden tut fiziğine hareketlerine kadar tam bir ergen hatta adını Türkler ergen takmış

Ahahah Hayır yani nolur gezerken fotoğraf koymak yerine hamur açarken,yemek yaparken fotoğraf koysalar. Onlara özenirim faydalı olur en azından Ayrıca hangi birini gizliyim ki? Instagram,Foursquare,Twitter,Facebook?

ben twitter dışında hepsini 1 ay önce kapattım o akadr mutluyum ki şu an
boşuna zaman kaybıymış oturup kitap okuyorum

sen yakın zamanda sevgilinle tatile gitmedin mi,üstelik kimsenin kolay kolay yapamayacağı bir şeyi yaptın,sen de bol bol resim koysaydın tatilinden.

Canım sosyal medyayla bağlantını kes hemen.bende öyleyim facem varken daha beterdim her girdiğimde moralim bozuluyodu gözlerim doluyodu :) zaten çok gereksiz bişey 1 hafta sabret girmemek için sonra hiç açmıyorsun valla face başında geçen saatlerine acıyorsun..

hiç özenmiyordum ama bu sene tatil fotolarını gördükçe içim gitmedi desem yalan olur..tüm tatil boyunca evdeydim.beklemediğim bir hamilelik haberi,yolunda gitmeyen 2 hafta sonra aa normal hamilelikmiş diye geçen 2 hafta ama düşük riski olabilir evde oturacaksın denilen 2 hafta daha derken bitti tatil 1 hafta sonra okul başlıyor.ne tatil yapabildim ne evde dinlenebildim..çok kötü 2 ay geçirdim.millet tatil fotolarını ekledikçe ah diyorum,gelecek sene bende gideceğim görürsünüz siz

bazıları çok abartıyor ama,adam tatile gitmiş off çok sıcak ya ya da ye ye çatladık yazıyor.sanki işkenceye gitmiş :) ama yinde arkadaşların yaşadığı güzel anları görmek mutlu diyor beni.

Bana inandırıcı gelmiyor nedense. Dışarıya karşı mutluluk oyunu oynuyorlarmış gibi geliyor. Gerçekten mutlu olan insan neden bu kadar abartmayı tercih etsin ki?

O fotograflarin gazina hic gelmedim. Oyle ozenmek gibi bir sorunum olmuyor. Tam tersine, facebook'a surekli gelip fotograf yuklemeyen insanlar bana daha dolu dolu yasiyormus gibi gelir. Adam yasiyor ki buralara girmeye gerek duymuyor, vakti olmuyor diye dusunurum. Aksama kadar orda duran, surekli birseyler yazan, fotograf koyan insan bana pek de guzel yasiyormus gibi gelmiyor. Sanki facebook'a foto yuklemek icin ozel caba sarfediyorlarmis gibi geliyor bana.

Senin ozenmenin asiri bir boyutta oldugunu dusundum okuduklarimdan. Butun gun suratini asip gezmek, aglamakli olmak filan bana normal gelmedi. Sen baskalarinin hayatina biraz fazla yogunlasmis, kendi hayatini birakmissin. Kendi hayatini da guzellestirmek, doldurmak senin elinde. Kaldi ki zaten insanlar disariya en mutlu anlarini gostermeye meyillidir, herkesin turlu derdi var. Millet aglarken, yalnizlik cekerken orda kendini afise edecek degil, tabii ki mutlu anini gosterir insanlar. Siz de sanirsiniz ki bu insanin hayati 4/4luk, mukemmel. Sosyal paylasim siteleri insani depresyona surukluyormus, bilimsel calismalar yapilmis. Senin durumundakilerden bahsediyor orda.

Sana tavsiyem, kisisel gelisim kitaplari oku bence.

:)) çok güldüm ya,
bir arkadaşım da balayına otele gittiklerinde kendilerine özel hazırlanan Kırmızı kocaman kurdeleli yatağının resmini paylaşmıştı. Bakın bakın biz burada şey edeceğiz der gibi

İnsanız olabilir elbette ama emin ol ki senin hayatına özenen insanlarda var, ne hayatlar var canım...

En iyisi kendi yaşantımızda mutlu olmaya çalışmak...

benimde var böyle arkadaşım face de. ve bende aynı sizin gibi onların durum güncellemek ya da foto koyabilmek adına biyerlere gittiklerini düşünüyorum.. aynı gün içinde 10 tane yer bildirimi yapıyor yahu.
tuvalete gitse onu da paylaşacak o derece.
hiç düşünmüyorlar mı komik duruma düştüklerini.. ne yani sen onu paylaşınca ben senin ne kadar sosyal olduğunu mu düşünücem.
hayır sadece ne kadar görgüsüz olduğunu düşünüyorum. çünkü senin kendi kafanda çok büyük çok ulaşılmaz gördüğün o yerlere ben her zaman gidiyorum.. benim için özenilecek bişey değil ki o.. yer bildirimi yapmayı aklımın ucuna bile getirmem.. ama sen yapıyorsan o senin düşüklüğündür, demekki sen o yerleri gittiğinde reklamını yapacak kadar harika ve ulaşılmaz görüyosun.. vah yazıkkk acıdım yaa

Kimsenin giyimini,kuşamını,kocasını,sevgilisini,mutluluğunu kıskanmadım...amma meslek sahibi ayakları üzerinde dimdik durmuş hemcinslerimi kıskanmışımdır(gururla karışık)..

canım bende herkes gibi bu face deki paylasımlardan şikayetçiyim buradaki herkesin de bnm fikrimde olması hosuma gitti çok bayağı hareketler bende çok gezer tozarım heleki 25 gün sonra evlenıyorum kimsenin haberi bile yok ... ne evimin resimlerini çekip koydum nede nişanlımla gttgm yerlerin resimlerini hatta biz okadar birbiriyle eğlenen bir çiftiz ki resim çekinmek bile aklımaıza gelmez millet resim çekinmekten kendinin tadını çıkaramıyor face te etkinlik bile olusturmadm gerek yok herkesn evlencgmı bılmesıne yolda görsen selam vermez ertesi gün bi bakmışsın arkdslık yollamıs tuhaf milletiz...

canım sen hiç özenme onlar 10 yere gder keyf alamaz keyıf almıs gıbı görünür sen 1 yere git doya doya tadını cıkar...

onların amacı bak ben buralar da takılıyorum demek ne gerek var böyle basitliklere bence hiç grek yok onlara özenicegne gül geç bence en kolayı

Bu konuda yalnız değilsin Tatlım bende aynıyım ... Benden baska herkesin giyimine gezmesine Aşk hayatına Falan özenirim.. Ama Belki de onlar da bize özeniyordur

Son düzenleme:

Saf mı desem ne desem bilmem ki bu kadar da Abartılmaz ya birazdan şey edeceğiz mi demek istemiş Bende "Keyfi " Kelimesine ayar olmus durumdayım.. Yemek Keyfi, Kahve Keyfi vb... herşeyin keyfini yazıyolar Oldu olacak Wc Keyfi de yazsınlar Daha da açabiliriz o keyfi

Son düzenleme:
Kimsenin giyimini,kuşamını,kocasını,sevgilisini,mutluluğunu kıskanmadım...amma meslek sahibi ayakları üzerinde dimdik durmuş hemcinslerimi kıskanmışımdır(gururla karışık)..
aynen bende.. hep hayıflanırım güzel bir işi olan, kendi parasıyla arabasını almış, kimseye muhtaç olmayan, herkes çin elinden geldiğince yardım eden kadınlara....

bunu laf olsun diye söylemiyorum gerçekten.. Allah herkese istediğini versin. ben ailem için önce sağlık sonra huzur istiyorum.
akşam eve gidebiliyorsam ve çocuğum boynuma sarılıp seni çok özledim anne diyebiliyorsa ve eşim gelip güzel yemeğimizi yiyorsak en büyük nimet benim için. hastane kapısında umut bekleyen nice anneler var. Allah onlara sabır çocuklarına sağlık versin. gerisi hikaye bence. şükretmek lazım bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…