- 23 Ağustos 2013
- 82
- 6
- 48
Sadece sosyal medya değil. Gerçek hayatta gördüğüm şeyler de var. Bugün liseden bi arkadaşımla konuştuk 1 yıl aradan sonra. Kız çok güzel,çok iyi bi okulda okuyor ve ortalaması da gayet iyiymiş,aynı okuldan sevgilisi var gayet zengin ve yakışıklı,sürekli geziyor para sıkıntısı hiç yok,bi giydiğini bi daha giymiyor. Elimde değil böyle insanları kıskanıyorum işte. Bomboş bi hayatım var diye düşünmeden edemiyorum malesef.
canım dua et inşallah senin de herkesin çok özeneceği bir hayatın olur.Ama o kız extrem bir örnek şimdi. Bir derdim var bölümünde görüyoruz,insanlar neler neler yaşıyor. Biraz onlara bak da haline şükret.Ve boş durma bir şeyler yap,mutluluk o kıza da altın tepsi de sunulmamıştır eminim.
AhahahHayır yani nolur gezerken fotoğraf koymak yerine hamur açarken,yemek yaparken fotoğraf koysalar. Onlara özenirim faydalı olur en azından Ayrıca hangi birini gizliyim ki? Instagram,Foursquare,Twitter,Facebook?
Sizde bazı zamanlar etrafınızdakilerin hayatına özeniyor musunuz? Mesela giydiklerine,gittikleri tatillere,güzelliklerine,sevgililerine,okullarına,ailelerine...
Ben bunu sıklıkla yapıyorum. 1 gün boyunca suratım asık geziyorum. Neden ben öyle değilim diye içim içimi yiyor. Sosyal medyayla ilişiğimi kesmek en kolay yol gibi gözüküyor...
valla bende böyleydim ama lise arkadaşımın evlendiği gece "kocişimle baş başa" durum güncellemesinden sonra zerre heves etmiyorum.
ettiğim şeyler eğitim ve kariyerle ilgili. giyim, kuşam, sevgili, tatil bunlar herkesin yapabileceği şeyler önemli olan kaliteli şeylere özenmek...
Sizde bazı zamanlar etrafınızdakilerin hayatına özeniyor musunuz? Mesela giydiklerine,gittikleri tatillere,güzelliklerine,sevgililerine,okullarına,ailelerine...
Ben bunu sıklıkla yapıyorum. 1 gün boyunca suratım asık geziyorum. Neden ben öyle değilim diye içim içimi yiyor. Sosyal medyayla ilişiğimi kesmek en kolay yol gibi gözüküyor...
valla bende böyleydim ama lise arkadaşımın evlendiği gece "kocişimle baş başa" durum güncellemesinden sonra zerre heves etmiyorum.
ettiğim şeyler eğitim ve kariyerle ilgili. giyim, kuşam, sevgili, tatil bunlar herkesin yapabileceği şeyler önemli olan kaliteli şeylere özenmek...
aynen bende.. hep hayıflanırım güzel bir işi olan, kendi parasıyla arabasını almış, kimseye muhtaç olmayan, herkes çin elinden geldiğince yardım eden kadınlara....Kimsenin giyimini,kuşamını,kocasını,sevgilisini,mutluluğunu kıskanmadım...amma meslek sahibi ayakları üzerinde dimdik durmuş hemcinslerimi kıskanmışımdır(gururla karışık)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?