Ah o fotoğraflar. Kendimi balkondan atasım geliyor. :85: Bi insan her gün mü gezer? Allahım denizden geliyolar sonra hemen yurt dışına gidiyolarAcilen zengin olmam lazım
Hiç kimseye özenmeyin, siz kendiniz mutlu olmayı başarırsanız sizden mutlusu olmaz. Edebiyat yapmıyorum çok ciddiyim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, içinde kimbilir neler vardır. kendimden örnek vereyim. Arabama atlarım istediğim yere giderim, istediğimi alırım, tatiller, dışarda yemek yemeler, kocam her akşam eli kolu dolu gelir, kafası önünden kalkmaz, her yere birlikte gideriz, 2 aileyede uzak sayılırım, kendi aileme giderim, kayınvaildeme ayda yılda bir giderim.
iç yüzünü anlatayım, bizim çocugumuz eşimden ötürü olmuyor, olmayacaktaailemden ve yakın arkadaşlarımdan ayrı yanlız olmak çok zor, kaynana problemi ve standart sorunlar, kocamın beni suçlaması, uykusuz geceler, aldıklarımın mutlu etmemesi, gittiğim o güzel yerlerde çocuklu ve hamile kadınları, aileleri izlemek, eşimin yanımda yani gözümün önünde ama bilgs. çok vakit geçirmesi vs.
benim yerimde olmak isteyen kaç kişi var ama içi öyle değil işte. o yüzden başkalarının hayatına özenmeyin, kendi hayatınızı yaşayın ufacık şeylerle mutlu olmayı unutmayın. çünki en büyük mutluluklar onlarmış.
Sizde bazı zamanlar etrafınızdakilerin hayatına özeniyor musunuz? Mesela giydiklerine,gittikleri tatillere,güzelliklerine,sevgililerine,okullarına,ailelerine...
Ben bunu sıklıkla yapıyorum. 1 gün boyunca suratım asık geziyorum. Neden ben öyle değilim diye içim içimi yiyor. Sosyal medyayla ilişiğimi kesmek en kolay yol gibi gözüküyor...
Hiç kimseye özenmeyin, siz kendiniz mutlu olmayı başarırsanız sizden mutlusu olmaz. Edebiyat yapmıyorum çok ciddiyim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, içinde kimbilir neler vardır. kendimden örnek vereyim. Arabama atlarım istediğim yere giderim, istediğimi alırım, tatiller, dışarda yemek yemeler, kocam her akşam eli kolu dolu gelir, kafası önünden kalkmaz, her yere birlikte gideriz, 2 aileyede uzak sayılırım, kendi aileme giderim, kayınvaildeme ayda yılda bir giderim.
iç yüzünü anlatayım, bizim çocugumuz eşimden ötürü olmuyor, olmayacaktaailemden ve yakın arkadaşlarımdan ayrı yanlız olmak çok zor, kaynana problemi ve standart sorunlar, kocamın beni suçlaması, uykusuz geceler, aldıklarımın mutlu etmemesi, gittiğim o güzel yerlerde çocuklu ve hamile kadınları, aileleri izlemek, eşimin yanımda yani gözümün önünde ama bilgs. çok vakit geçirmesi vs.
benim yerimde olmak isteyen kaç kişi var ama içi öyle değil işte. o yüzden başkalarının hayatına özenmeyin, kendi hayatınızı yaşayın ufacık şeylerle mutlu olmayı unutmayın. çünki en büyük mutluluklar onlarmış.
Sadece imreniyorum ama onlar gibi olmaya çalışmadım hiç. Onlar gibi hayatım olsun isterdim ama şu anki halimden memnunum benim için en hayırlısı buymuş diyorum. Sen birine özeniyorsan mutlaka birisi de sende olan bir şeye özeniyordur. Nasip kısmet değilse kendinizi boşuna yıpratmayın hayatınızı güzelleştirmek için çalışın
bu özenmek midir bu bilmiyorum ama bazı şeylere imreniyorum mesela düğün nişan resimlerine yada arkadaşlarla çekilen resimlere.. belkide pek sosyal biri olmadığım içindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?