Başkalarının hamile haberini duyunca kendimi kötü hissediyorum

Patolojide bişey çıkmıyor. Genetiğe de ilk dusukte yollamiyorlar.
Pıhtılaşma testi falan yaptırdım, perde falan var mı diye doktora gittim onlarda bişey çıkmadı şükür
Anladım insan daha küçük haftalarda bile üzülüyor sizin durumunuz hiç kolay değil Allah sağlıkla yeniden nasip etsin

K
Çok geçmiş olsun bende hamileyim şu an 16 haftamdayım sizin düşük sebebi neydi oldu çok şükür ama şimdi de hep stres doluyum her muayene de iyi mi diye düşünüyorum 1 hafta görmesem meraktan ölüyorum benimde erkek 🥺
Konunuzdan Mart ayinda bu haberi verdim ama üzülüyorum demişsiniz ben hamile değilsiniz sandım anlayamadim şu anda

K

Konunuzdan Mart ayinda bu haberi verdim ama üzülüyorum demişsiniz ben hamile değilsiniz sandım anlayamadim şu anda
Bu konuyu Ağustos ayında açtım 18 eylülde hamile olduğumu öğrendim hamileyim şu an 16. Haftamdayım bi düşüğüm olmuştu nisan ayında 5 haftalıkken

Her yorum yazdığınızda altta bilgiler yazıyor sizde gözükmüyor mu şu an 30 haftalık hamile olarak gözüküyorsunuz tam nereden silindiğini bilmiyorum adminlere mesaj atabilirsiniz
Ss alıp atar mısınız ben de şu şekilde
Screenshot_2023-12-11-18-15-21-742_com.android.chrome.webp

Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir 🥺
Bende yeni evliyim ya yanlıs anlamayın beni ama bu konuöarı asırı taktıgınız icin ister istemez hareketlerinize yansıyor, sonra en yakın cevreniz dostunuz hamile kaldıgımda sizle paylasmıyor cünkü tepkileriniz değisiyor.
Herkes cocuk sahibi olacak diye bisey yok
Allahın bazen vermediği çocukta onu bazı sınavlardan korumak icindir
Eğer calısıyorsanız kendizi isinize kanalize edip biraz ilginizi değistirin
En doğru zamanı Allah bilir.
Bu konuyu icerleyip kendinizi kötü hissetmemeye calısın

Bende yeni evliyim ya yanlıs anlamayın beni ama bu konuöarı asırı taktıgınız icin ister istemez hareketlerinize yansıyor, sonra en yakın cevreniz dostunuz hamile kaldıgımda sizle paylasmıyor cünkü tepkileriniz değisiyor.
Herkes cocuk sahibi olacak diye bisey yok
Allahın bazen vermediği çocukta onu bazı sınavlardan korumak icindir
Eğer calısıyorsanız kendizi isinize kanalize edip biraz ilginizi değistirin
En doğru zamanı Allah bilir.
Bu konuyu icerleyip kendinizi kötü hissetmemeye calısın
Merhaba bu postu açtıktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 17. Haftamdayım çok şükür nasibin ne zaman geleceği belli olmuyor işte. Çok stres sıkıntı yaptığım için büyük ihtimal tutmuyordu Allah isteyen herkese nasip etsin insan ister istemez üzülüyor kafasına takıyor çevrede de sürekli baskı olunca

Merhaba bu postu açtıktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 17. Haftamdayım çok şükür nasibin ne zaman geleceği belli olmuyor işte. Çok stres sıkıntı yaptığım için büyük ihtimal tutmuyordu Allah isteyen herkese nasip etsin insan ister istemez üzülüyor kafasına takıyor çevrede de sürekli baskı olunca
Cok sevindim adınıza 🙏 saglıkla kucağınıza alın

Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir 🥺
Annelik bir kurgudur o yüzden baskalarinin gebelik haberini alınca mutsuz hissediyorsunuz. Dünyada herkes bir anda hamile kalmayı bıraksa, etrafta gebe görmesek kimse "bir şeyin eksikliğini hissediyorum ama ne" demez. Biyolojik zorlama yalan. Öyle olsa gebeliğe müsait oldugumuz ilk reglden hemen sonra hepimiz hamile kalırız ama ne hikmetse bu "biyolojim öyle zorladi" hikayesi hep 30+ kadınların başına geliyor. Bu biyoloji değil kültürel zorlama. Zebra değiliz çünkü kültürel varlıklarız.

Back
X