Ben bu mayıs ayında 2 yıllık evliliğimde ilk kez korunmasız eşimle birlikte oldum normalde korunurduk bu sefer deneyelim artık zamanı geldi dedik, düşünün sadece 2 kere ve hamile kaldım. Neredeyse ilk denemede yani, ne güzel değil mi ? Herşey harika gitti bebeğin ultrasonu vs. Peki sonra ne oldu. Genetik bir test verdik bebekle ilgili ve Türkiye’de nerdeyse hiç vakası olmayan, milyonda bir gözlemlenen bir hastalığa pozitif verdi. Doktor doktor geziyoruz şimdi. 16. Haftada amniyosentez olacağım kesin tanı için 2 haftadır gözümde yaş kalmadı, niye anlatıyorum biliyor musunuz? Gerçekten rabbim herkese zamanı geldiğinde sağlıklı bebişler nasip etsin. Herkesin sınavı o kadar ayrı ki. Umarım Allah sizlere en güzel şekilde anne olmayı nasip eder. Ama bende mesela hep şöyle diyorum bu Bebiş içime düştü, günlerdir ona göre yemek yiyor ona göre uyuyorum onunla konuşup seviyorum 3 ayı bitti. Tüm testleri sonuçlandığında 5 aylık olacak. Nasıl ayrılırım diyorum? Herkesin üzüntüsü de sınavı da o kadar ayrı ki. O yüzden hiç üzülmeyin canım anne adayları eminim Allah sizlere de nasip edecektir etmiyorsa da belki sizi başka acılardan korumuştur.