Başkasının parasını kullanmak

O tip isler yapanlarin hesaplari yasal takiptedir çünkü devasa paralar girer cikar hatta hic bankalarla calismayip elden al ver yaparlar.
Aynen dedğin gibi bankada hesaplar yok elden alışverş yapılıyor.
Beni de en çok kahreden eşimin bu tutumu. Para herşeyin önüne geçiyor. Maddi sıkıntıdan çok manevi kısmındayım boğazımdan tek lokma geçiremem bu şekilde. Yarın net bir şekilde istemediğimi dile getiricem resti çekicem. Polis takibi var mı bilmiyorum ama böyle insanlarla içli dışlı olunursa yarın öbür gün sana da yaftayı yapıştırırlar

hani konu baslıgı da hatta derdiniz de cok tuhaf.
konu baskasının parası değil
eşim kadın satan adamlarla görüşüyor olmalıydı
ilginç
bence eşe de dikkat etmek lazım buna normal bakan adamın aklında süphe ederim
bu kadar parayı şak diye verecek esine adam.
koynuna kadın sokmadıgı ne malum

Bişey diyemiyorum şuanda önemli olan başlık değil bence ki ben burda ilk defa yazıyorum. Ne kdar çıkmazda olduğumu anlamanızı istiyorum.

Bu devirde genelev mi kaldi yav? En son kapatmadilar miydi? Aklima eski bir siyasetci geldi kapatalimda bizi mi seyetsinler demisti rahmetli

Bu arada esinizin oyle bir adamla ne isi var? Her seyden once ayip yani.
Otelde yapıyormuş işi. Yurtdışından kadınları getirmiş otel tutmuş orda yürütüyor işleri.

Erkekler bu konuda cok saf , karşılıksız boyle seylerin olacağına inançları ,sana guveniyorum diyene karsi boyle asiri guvenme halleri bitmiyor. Sonuc donup karisina sen hakliymissin diyorlar :)
Ben artık buna saflık değil salaklık diyorum. Daha önce yapma dediğim şeyleri dinlemedi yaptı ve hep ben haklı çıktım artık haklı çıkmak istemiyorum

Konuşsanız ve vazgeçirseniz bile eşinize gözü kapalı güvenmeyin derim. Bunun dini hassasiyetle de ilgisi yok.
Hiçbir zaman geçilmemesi gereken eşikler vardır. Bugün para için bu eşiği geçmeyi düşünen, yarın başka bir eşiği geçer. Eşinizin para için yapabileceklerinin sınırı nedir? Bugün o parayı reddetse yarın başka kirli bir işten gelen parayı kabul edebilir ya da direkt kendisi kirli işlere bulaşabilir.
Para kazanmanın tek şartı kendi emeğindir. Bunun dışındaki bütün eşikler için karşınızdakinin ahlakını ve insanlığını sorgulamanız gerekir.
Umarım eşinizin aklı başına gelir.

Valla bu devirde durduk yere kim kime para verir demeyin. Hala var boyle insanlar hiç merak etmeyin. Hemde akıllanmaz defalarca dolandirilisa bile karsiliksiz guvenmedigi insanlara bile defalarca para verir. Ikinci konu ise genelevde calisan kadınlar bir şekilde bu onların meslegi yani alan razı satan razı hesabı. Bence oda bir iş. Sadece toplum ahlakına uymuyor diye dini boyutunu zaten sorgulayamayız. Sexi sevgilisiyle aşkla yapanlardan tek farkları parayla yapıyor olmalari malesef buda bir gerçek. O yüzdende birde bu taraftan bakmanizi isterim.

eşimle konuştum baya bi tartıştık resti çektim ya bu iş ya ben dedim. Sinirlendi bağırdı çağırdı beni ikna etmeye çalıştı. Bankadan kredi almışım gibi düşün dedi ama yok hiçbir şekilde kabul edemiyorum. Mantığıma ahlakıma aykırı. Dini boyutunda değilim zaten kadınlarda neticede bu işi kendi istiyor. Ben sadece ailemin huzurunu düşünmeye çalışıyorum. Kolay para kazanmak olarak görmüyor malesef bi fikre kanalize olmuş o yolda gidiyor

Kolay para kazanmanın yolları vardır. Bunun için onurundan, sayginligindan, sevdiklerinden vaz geçersin büyük ölçüde. Bence kendinize temiz bir hayat kurun bu adam da kariyerini yapsın yolu yol değil. Diğer adam da bu işi hobi olarak yapmıyor o da sadece para olarak görüyordur isini. Ben parama bakacak profosyonel p.. olacam diyorsa siz de kendi doğru yolunuzu çizmelisiniz.

Eşine kesin dille resti cekiceksin başka yolu yok, bu adamla tüm arkadaşlığını kesiceksin diycen bitti ,zaten aklı başında bir adamsa kafasına dank eder tamam der

Eşini babasına söyle, şimdi bunu yapan eğer safliktan yapıyorsa ki sanmam, yarın birgün çok büyük kazık yiyecek olan eşiniz olur hapse bile girebilir , diyelim ki bilinçli yapıyor ki o dahada vahim siz ve aileniz coook kötü durumlara düşmeye hazır olun , Allah akıl fikir versin

Boyle insanlar icin, “sevmeyecegi(!) eşege semer vurmazlar” diye bi laf vardir
Bi insan bi insana durup dururken evini satip tum parayi vermez, iş miş hikaye
Bi yerden esinizi kendine minnet duyacak hale getirmeye calisiyor

Resti çektim zaten ya bu iş ya ben dedm o adamın ismini telefonda bile görmek istemiyorum dedim. Önce tamam yapmıcam nasıl istersen öyle olsun dedi sonra kendince beni ilna etmeye çalıştı ama yok. Doğru 1 tanedir bence aklın yolu birdir fazla kurcalamaya bile gerek yok. Annem duyarsa kahrolur zaten
Boyle insanlar icin, “sevmeyecegi(!) eşege semer vurmazlar” diye bi laf vardir
Bi insan bi insana durup dururken evini satip tum parayi vermez, iş miş hikaye
Bi yerden esinizi kendine minnet duyacak hale getirmeye calisiyor
Bu devirde evlat babasını öldürüyor para yüzünden ki bu adam zaten pisliğin içinde yapamıcağı şey olmaz. Dedim ki tanışıtr bu adamla beni beraber oturup konuşalım sinirlendi seni p.... aynı masaya mı oturttcam diye. Dedim ki işte cevap zaten belli daha fazla konuşmayalım ne halin varsa gör.

Bu devirde genelev mi kaldi yav? En son kapatmadilar miydi? Aklima eski bir siyasetci geldi kapatalimda bizi mi seyetsinler demisti rahmetli

Bu arada esinizin oyle bir adamla ne isi var? Her seyden once ayip yani.

Süleyman Demirel değil miydi? Kafa adamdı, üstelik inşaat müh. mezunuydu..çocukken tvde çıkınca bakardım. Allah rahmet eylesin.

Süleyman Demirel değil miydi? Kafa adamdı, üstelik inşaat müh. mezunuydu..çocukken tvde çıkınca bakardım. Allah rahmet eylesin.
Evet evet oydu. Espriler falan harikaydi,ustelik son yillarda daha da iyi olmaya baslamisti. Allah rahmet eylesin. Severdim ben. Genelev deyince adamcagizin o laf geldi aklima hemen

Adamın eşinize nasıl güvendiğindesiniz siz, yaptığı pis işte değil ki. İlginç.. şaşırdım

Ciddi olamazsiniz, günde 2-3 hatta 4-5 kişiyle , hayvan gibi davranan biriyle isyerek yapacağını düşünmeniz. Gerçekten bir kadin olarak boyle düşünmeniz beni şaşırttı para için yapıyorlar filan demeyin, aldiklari pay küçüktür zevk için yapacak olsa bi pe....gn elinde yapmazdi.
Gerçekten cok sinirlendim bu kadınlar yabancı dediniz pasaportları ellerinden alınıp fuhuş yaptırılıyor. Adam koca otel tutmuş sizin yapmamiz gereken burayi ihbar etmek. Şimdi derseniz ki hayir hayir yasal calisanlarin sertifikasi var. Gercrten1 eşinizin mantigila aynisiniz sirf içinizi rahatlamak için ordaki çalışanlar kendi isteğiyle çalışıyor diyorsunuz, patronlarida şeker gibi adamdir zaten

Boşver boşuna anlatma seks kölesi haline getirilmiş kadınların dramını.... bizim kızımız ve eşinin düşüncesine göre "hizmet sektöründe gayet doğal bir is ...bir nevi bacasız sanayi" alan razi-veren razı ona göre...bu p.zevenklerin halka arz ettikleri ilk sermayelerinin kendi sevgilileri/karıları ,arkadaslarinin kız cocuklari olduğunu da bilmiyor henüz...eşi sıçrama yapsın bakalım ...inşallah sıçradiktan sonra indiği yerde foseptik çukuru çıkmaz karşılarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…