Aynen dedğin gibi bankada hesaplar yok elden alışverş yapılıyor.O tip isler yapanlarin hesaplari yasal takiptedir çünkü devasa paralar girer cikar hatta hic bankalarla calismayip elden al ver yaparlar.
Beni de en çok kahreden eşimin bu tutumu. Para herşeyin önüne geçiyor. Maddi sıkıntıdan çok manevi kısmındayım boğazımdan tek lokma geçiremem bu şekilde. Yarın net bir şekilde istemediğimi dile getiricem resti çekicem. Polis takibi var mı bilmiyorum ama böyle insanlarla içli dışlı olunursa yarın öbür gün sana da yaftayı yapıştırırlarBu adam fusha aracılık eden birisi ise polis ruhuna adımına kadar tanıyordur. takiptedir ve suç çemberini genişletmek adına güncel olarak takip de eder. Eşiniz de bu adamdan para alacaksa, adamın karakolda birlikte iş yaptık demesine bakar eşinizin yargılanması.Isin ahlaki boyutunu geçtim bu konuda arkadaşların tepkisine katılıyorum ama bu durum sizin ailenizi maddi manevi acidan tehlikeye atıyor. Bu durumla başa çıkmayı başardıktan sonra biraz şapkayı önünüze koyup düşünün bence. Eşiniz para söz konusu olunca etik, ahlak, doğru ve yanlışı göremeyecek kadar zaafiyet sahibi mi? Bunu siz kendinize ve ailenize yakistirabiliyor musunuz?
Bişey diyemiyorum şuanda önemli olan başlık değil bence ki ben burda ilk defa yazıyorum. Ne kdar çıkmazda olduğumu anlamanızı istiyorum.hani konu baslıgı da hatta derdiniz de cok tuhaf.
konu baskasının parası değil
eşim kadın satan adamlarla görüşüyor olmalıydı
ilginç
bence eşe de dikkat etmek lazım buna normal bakan adamın aklında süphe ederim
bu kadar parayı şak diye verecek esine adam.
koynuna kadın sokmadıgı ne malum
Otelde yapıyormuş işi. Yurtdışından kadınları getirmiş otel tutmuş orda yürütüyor işleri.Bu devirde genelev mi kaldi yav? En son kapatmadilar miydi? Aklima eski bir siyasetci geldi kapatalimda bizi mi seyetsinler demisti rahmetli
Bu arada esinizin oyle bir adamla ne isi var? Her seyden once ayip yani.
Ben artık buna saflık değil salaklık diyorum. Daha önce yapma dediğim şeyleri dinlemedi yaptı ve hep ben haklı çıktım artık haklı çıkmak istemiyorumErkekler bu konuda cok saf , karşılıksız boyle seylerin olacağına inançları ,sana guveniyorum diyene karsi boyle asiri guvenme halleri bitmiyor. Sonuc donup karisina sen hakliymissin diyorlar :)
Resti çektim zaten ya bu iş ya ben dedm o adamın ismini telefonda bile görmek istemiyorum dedim. Önce tamam yapmıcam nasıl istersen öyle olsun dedi sonra kendince beni ilna etmeye çalıştı ama yok. Doğru 1 tanedir bence aklın yolu birdir fazla kurcalamaya bile gerek yok. Annem duyarsa kahrolur zatenEşini babasına söyle, şimdi bunu yapan eğer safliktan yapıyorsa ki sanmam, yarın birgün çok büyük kazık yiyecek olan eşiniz olur hapse bile girebilir , diyelim ki bilinçli yapıyor ki o dahada vahim siz ve aileniz coook kötü durumlara düşmeye hazır olun , Allah akıl fikir versin
Bu devirde evlat babasını öldürüyor para yüzünden ki bu adam zaten pisliğin içinde yapamıcağı şey olmaz. Dedim ki tanışıtr bu adamla beni beraber oturup konuşalım sinirlendi seni p.... aynı masaya mı oturttcam diye. Dedim ki işte cevap zaten belli daha fazla konuşmayalım ne halin varsa gör.Boyle insanlar icin, “sevmeyecegi(!) eşege semer vurmazlar” diye bi laf vardir
Bi insan bi insana durup dururken evini satip tum parayi vermez, iş miş hikaye
Bi yerden esinizi kendine minnet duyacak hale getirmeye calisiyor
Bu devirde genelev mi kaldi yav? En son kapatmadilar miydi? Aklima eski bir siyasetci geldi kapatalimda bizi mi seyetsinler demisti rahmetli
Bu arada esinizin oyle bir adamla ne isi var? Her seyden once ayip yani.
Evet evet oydu. Espriler falan harikaydi,ustelik son yillarda daha da iyi olmaya baslamisti. Allah rahmet eylesin. Severdim ben. Genelev deyince adamcagizin o laf geldi aklima hemenSüleyman Demirel değil miydi? Kafa adamdı, üstelik inşaat müh. mezunuydu..çocukken tvde çıkınca bakardım. Allah rahmet eylesin.
İyi akşamlar arkadaşlar ilk defa burada konu açma ihtiyacı duydum çünkü gerçekten çıkmazda hissediyorum kendimi. Konu eşim :) kendisinin hali hazırda işi var esnaf kendi yağımızda kavruluyoruz kısacası. Şuanda hiç onaylamadığım bir insan (ki kendisi pis bir şekilde para kazanıyor) eşime para teklif etmiş iş yapması için. O kişi bu pis hayattan kurtulmak istiyormuş ve eşime güvendiği için parayı eşime vericekmiş iş yapması için. Ben eşime sordum kendi çoluğuna çocuğuna neden vermiyor diye daha önce kızına amcasına ve yiğenine para vermiş hepsi kazık atmışlar adama!!! Dedim ki sen el adamısın en yakın insanlar yapıyorsa sana nasıl bu kadar güveniyor. Kendince açıklama yapıyor ama içime sinmiyor bu durum. Sizce nasıl davranmam lazım
eşimle konuştum baya bi tartıştık resti çektim ya bu iş ya ben dedim. Sinirlendi bağırdı çağırdı beni ikna etmeye çalıştı. Bankadan kredi almışım gibi düşün dedi ama yok hiçbir şekilde kabul edemiyorum. Mantığıma ahlakıma aykırı. Dini boyutunda değilim zaten kadınlarda neticede bu işi kendi istiyor. Ben sadece ailemin huzurunu düşünmeye çalışıyorum. Kolay para kazanmak olarak görmüyor malesef bi fikre kanalize olmuş o yolda gidiyor
Boşver boşuna anlatma seks kölesi haline getirilmiş kadınların dramını.... bizim kızımız ve eşinin düşüncesine göre "hizmet sektöründe gayet doğal bir is ...bir nevi bacasız sanayi" alan razi-veren razı ona göre...bu p.zevenklerin halka arz ettikleri ilk sermayelerinin kendi sevgilileri/karıları ,arkadaslarinin kız cocuklari olduğunu da bilmiyor henüz...eşi sıçrama yapsın bakalım ...inşallah sıçradiktan sonra indiği yerde foseptik çukuru çıkmaz karşılarinaCiddi olamazsiniz, günde 2-3 hatta 4-5 kişiyle , hayvan gibi davranan biriyle isyerek yapacağını düşünmeniz. Gerçekten bir kadin olarak boyle düşünmeniz beni şaşırttı para için yapıyorlar filan demeyin, aldiklari pay küçüktür zevk için yapacak olsa bi pe....gn elinde yapmazdi.
Gerçekten cok sinirlendim bu kadınlar yabancı dediniz pasaportları ellerinden alınıp fuhuş yaptırılıyor. Adam koca otel tutmuş sizin yapmamiz gereken burayi ihbar etmek. Şimdi derseniz ki hayir hayir yasal calisanlarin sertifikasi var. Gercrten1 eşinizin mantigila aynisiniz sirf içinizi rahatlamak için ordaki çalışanlar kendi isteğiyle çalışıyor diyorsunuz, patronlarida şeker gibi adamdir zaten
Eşinizin ne işi var Kadın satan ahlaksız adamla...O zaman netlik kazandırayım adam genelev işletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?