BASKIN BASANINMIŞ!!!

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Merhaba arkadaşlar abla lar kardeşler canlar... ilk başta şunu söylemek isterim ki psikolojim alt üst benim anam babam beni el bebek gül bebek büyütsün eller bu yaşta saçlarıma akı düşürsün çocuğum olmuyor doktor hastane tedavi stresi bi yandan kış boyunca benden çıkmayan kv kp bi yandan kıskanç sinsi ni elti bi yandan... kv kışın kaldığı yetmezmiş gibi birde şimdihabersiz çat kapı gelmeleri başladı... geçen gün kapı çaldı eve girerken BASKIN BASANINDIR dedi yaaa bu ne demek arkadaş ben evden dışarı bile çıkmıyorum. Şaka tarafına getirip laf sokmak niye???? Şok oldum o an... ama ben yine onunla yüz göz olmam olursam o benden haklı çıkar... gerek yok böyle insanların seviyesine inmeye 2 gün sonra yine kapı bu sefer yine onlar oyyyy oyyyy oy benim babam canım babam düğün günü ben evden çıkarken sen boşuna ağlamamışsın babaaam

ne baskınıymış kafaya bak,ne içiyo bunlar?

kocanla konuş hatta geldiklerinde kapıyı açma valla sonra duştaydım de uyuyordum de komşudaydım de bi şekilde istemediğini belli et bence

O lafta bir sey yok ki.
Espri yapmis.
Sorun laf degil zaten, habersiz gelmeleri.
Haber vermelerini rica et, gene mi olmadi.
Musait değilim de cevir. Agda yapiyor olabilirsin, dusta olabilirsin, disari cikiyor olabilirsin...

baskın basanındır lafı kalıplaşmış artık altında bişey arama
ama habersiz gelmeleri hoş değil
önce tatlı dille ima et mesela haber verseydiniz bi çay koyardım
tüh keşke haber verseydiniz ben de şuraya gidicektim vs gibi
baktın olmadı açık açık söyle arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…