- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
ne baskınıymış kafaya bak,ne içiyo bunlar?Merhaba arkadaşlar abla lar kardeşler canlar... ilk başta şunu söylemek isterim ki psikolojim alt üstbenim anam babam beni el bebek gül bebek büyütsün eller bu yaşta saçlarıma akı düşürsün çocuğum olmuyor doktor hastane tedavi stresi bi yandan kış boyunca benden çıkmayan kv kp bi yandan kıskanç sinsi ni elti bi yandan... kv kışın kaldığı yetmezmiş gibi birde şimdihabersiz çat kapı gelmeleri başladı... geçen gün kapı çaldı eve girerken BASKIN BASANINDIR dedi yaaa bu ne demek arkadaş ben evden dışarı bile çıkmıyorum. Şaka tarafına getirip laf sokmak niye???? Şok oldum o an... ama ben yine onunla yüz göz olmam olursam o benden haklı çıkar... gerek yok böyle insanların seviyesine inmeye 2 gün sonra yine kapı bu sefer yine onlar oyyyy oyyyy oy benim babam canım babam düğün günü ben evden çıkarken sen boşuna ağlamamışsın babaaam
Haber vermedik işte sana baskın yaptık diyo aklınca inan ne içtiklerini bilsemne baskınıymış kafaya bak,ne içiyo bunlar?
Rabbim kimseye fırsat vermesin içime oturdu bu laf ya....Açmayın kapıyı. Duştaydım, dışardaydım vs deyin.
Baskın basanındır deyince basacak birşey yok anne her an burdasın senden gizli birşey olamıyor deyin.
çok espritüelmiş cnmHaber vermedik işte sana baskın yaptık diyo aklınca inan ne içtiklerini bilsem
Rabbim kimseye fırsat vermesin içime oturdu bu laf ya....
Duşa giricektim zaten... ya duşta olsaydımO lafta bir sey yok ki.
Espri yapmis.
Sorun laf degil zaten, habersiz gelmeleri.
Haber vermelerini rica et, gene mi olmadi.
Musait değilim de cevir. Agda yapiyor olabilirsin, dusta olabilirsin, disari cikiyor olabilirsin...
Galiba yaş ilerledikçe yüzsüzlük tavan yapıyorya tanıdıgım kendı kv dahıl bu kv ın nıe %90 yüszüz gurursuz ya ..acaba yaşlanınca onur gurur artık önemsenmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?