BASKIN BASANINMIŞ!!!

Daha dun aksam aynısını yaşadım akşamın geç saati habersiz geldiler acmadim 15dk kapı tekmelediler sonuç adam eve geldi kavga Hır gür ben bosanacagim için artik kavga kıyamet umursamiyorum küsen küssün ölen ölsün modundayimAllah yardımcın olsun

Ah ah söyle anlar mı yüzsüzlüğün dibine vurmuş o kadar ince düşünebilir mi anlayabilir mi

Ah canım o zaman en iyi sen anlarsın beni sen umursamadığın için açma mısın ben kavgada gürültüler bıktım artık

Çok iyimser olup bu yaşta ancak bu kadar espri olur dicem ama bir türlü içim el vermiyo,
Koca kadın samimiyete ya da her neye ise dayanarak ayıp etmiş

tovbeler olsun o nasil kafadir oyle... hem butun kisi evinizde gecirip hemde cocugunuz olmadi diye eziyet mi ediyorlar valla ne diyim Allah akil fikir versin bu insanlara

Daha 2aylık evliyken gece 12de gelmişlerdi kv kp ve kvnin teyzesi kahve içmeye geldik dediler direk gittim mutfağa kahve yapmaya , kv koltu peşime mutfağı kontrol ediyo kocasına bağrıyo çay koysun mu ?

Yaptım kahveyş verdim 1kaşıjtır ya kahve 3kaşık koydum yarısına kadar zor içtiler gittiker buda son oldu.

Tek kahve yetmez bizde yemek olacak çay olacak olacak ta olacak

Aman allahım aynı benim yaşadıklarım bu kadar benzer bende kafayı sıyırdım artık rabbim bari bizlere bir bebek nasip etsin de umut olsun heyecan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…