- Emoji Skoru
- 13.021
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Boşanıyo musunuz ?Bende öyle dedim ustune bi de öyle bi keriz bulursan soyle erkek kardeşime alayim dedimBen gitmiyorum zaten haftada on günde bi onlarda gelemiyorlar surat asip oturuyorum cay kahve vermiyorum ama yine de yüzsüzlukleri tuttu şuara Offf ne diyeyim geçecek inşallah
Cevaplamışsın pardon tekrar sormuşumAmin canım Allah razi olsun. Evet maalesef verdim kararimi bir kere verildi bu hayat Allah beni özgür yaratmisken esir yasamiycam bunlara hayirlisi artik
EvetBoşanıyo musunuz ?
Amin canım Allah razi olsunCevaplamışsın pardon tekrar sormuşum
Hayırlısı olsun hakkında
Demek ki o dereceye getirdi bencil insanlar
İnşallah yeni yaşantında mutlu olursun
Insallah hersey gonlunce olur canim...zor bir surec allah yardimcin olsun.kararli olman guzel once icinde bitirmeli insan dik durmali gerisi geliyor zaten...Amin canım Allah razi olsun. Evet maalesef verdim kararimi bir kere verildi bu hayat Allah beni özgür yaratmisken esir yasamiycam bunlara hayirlisi artik
İnşallah canım Allah razi olsun. Rabbim pişman etmesin inşallah diyelimInsallah hersey gonlunce olur canim...zor bir surec allah yardimcin olsun.kararli olman guzel once icinde bitirmeli insan dik durmali gerisi geliyor zaten...
Cogu kadina ornek olmalisiniz bu kararliliklaEvetYani ben kararimi verdim bazı bekledigim şeyler var şartlar olgunlaşmadı diyelim. Esim olacak şahsa söyledim ayrılmak istediğimi öyle iste
Merhaba arkadaşlar abla lar kardeşler canlar... ilk başta şunu söylemek isterim ki psikolojim alt üstbenim anam babam beni el bebek gül bebek büyütsün eller bu yaşta saçlarıma akı düşürsün çocuğum olmuyor doktor hastane tedavi stresi bi yandan kış boyunca benden çıkmayan kv kp bi yandan kıskanç sinsi ni elti bi yandan... kv kışın kaldığı yetmezmiş gibi birde şimdihabersiz çat kapı gelmeleri başladı... geçen gün kapı çaldı eve girerken BASKIN BASANINDIR dedi yaaa bu ne demek arkadaş ben evden dışarı bile çıkmıyorum. Şaka tarafına getirip laf sokmak niye???? Şok oldum o an... ama ben yine onunla yüz göz olmam olursam o benden haklı çıkar... gerek yok böyle insanların seviyesine inmeye 2 gün sonra yine kapı bu sefer yine onlar oyyyy oyyyy oy benim babam canım babam düğün günü ben evden çıkarken sen boşuna ağlamamışsın babaaam